12 ian. 2011

Piţurcă mazilit, Craiova a murit!

Ceea ce noi am preconizat încă de la început (citiţi aici!), s-a întâmplat. CRAIOVASPORT v-a spus din prima secundă că munca lui Victor Piţurcă la Universitatea va fi una de sisif. O muncă imposibilă, pentru că booveanul nu poate aduce cu gânduri bune un profesionist de talia lui Piţi. Din acest moment, UNIVERSITATEA CRAIOVA nu mai există, iar echipa pe care Mărin Minciunelu o conduce tiranic nu mai are nici o legătură cu clubul pe care îl iubesc milioane de oameni, olteni şi nu numai.

Nimeni nu se mai identifică şi nu se mai regăseşte în FC Booveni, de acum doar o echipă ca oricare alta, monedă de schimb pentru un impostor falit, care anul trecut a fost mutată şi pe la Severin din nevoia acută de bani a sărăntocului megaloman. De acum înainte vom studia cu multă atenţie ce echipă deţine Mărin prin firmele sale intrate în stare de insolvenţă.

Primăria Craiovei trebuie să se implice în sfârşit în salvarea acestui club de mare tradiţie şi împreună cu suporterii şi cu Victor Piţurcă să demareze cât mai repede un proiect cu care craiovenii şi suporterii Ştinţei de pretutindeni să rezoneze!

12 comentarii:

  1. AFARA MITITELU!!!!! PLEACA DE LA ECHIPA MILOGULE!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  2. mars fmm de ospatar ca pana aici ti a fost!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la moarte o sa fiu impotriva acestui jeg .scursura umana muicelu nu mai are ce cauta pe ion oblemenco

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai e cale de intoarcere si de scaparae decat daca scapam de mititelu. orice numai sa dispara aceasta mizerie!

    RăspundețiȘtergere
  5. ADIO MARINE!!!!
    TI/AI SEMNAT SENTINTAAAA

    RăspundețiȘtergere
  6. donule piturca va rugam toti suporterii scapati-ne de mititelu!!!!!
    faceti orice si luati echipa!!

    RăspundețiȘtergere
  7. cEVA INCREDIBIL NU AM PUTU SA CRED MA UITAM LA TELEVIZOR SI NU PUTEAM SA CRED CE SE INTAMPLA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deocamdata Piti a excelat prin aroganta si dispret la adresa lui Mititelu (bun, rau, e totusi patron) prin scoaterea din primul 11 a lui Costea si Lung, prin incercarea de a indeparta cei mai buni jucatori ( eu ma asteptam sa plece Alex, Stoianov, Lopez amandoi, Dilevschi etc), prin negocieri subterane. etc. Nu e posibil ca un patron, indiferent cine e acela, sa afle din presa ca se discuta plecarea unuia din cei mai buni jucatori (Gaman), Cum nu e admisibil ca un antrenor sa discute la tv despre problemele financiare ale clubului. La nici o echipa din lume nu se intampla asa ceva. Si nu poti spune "da-ma afar daca indraznesti" caci astfel ai rupt toate puntile. Eu nu discut calitatile sale de antrenor, i le recunosc, dar atitudinea a fost total nepotrivita.

    RăspundețiȘtergere
  9. mars ba de aici! moooye ROSCA!!!!!!!!!!!
    ce functie iti da ospataru pe care-l lingi in cur?
    sa vezi ce injuraturi o sa-ti iei tu nu mai aveti viata cu noi mars inapoi in cotetu vostru de la new york si pune-i stapanului ca sunteti mancati!!

    RăspundețiȘtergere
  10. sa ii sugi cariciu lu mititelu daca poti sa spui asa ceva ba esti doar un slugoi pus de marin sa scrie mesaje pe site-uri si pe blogu asta ca sa incerce sa mai schimbe ceva. Nu mai ai ce ca toata lumea s-a convins de muicelu !

    RăspundețiȘtergere
  11. pleaca brutare !!! nu ne forta sa te dam noi afara!!

    RăspundețiȘtergere
  12. sper sa te duci in B cu FC Mititelu a ta si sa se aleaga prafu de tine si de echipa lu adota. blestemele noastre te vor atinge nemernicule!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...