9 dec. 2010

Ospătare, va veni şi ziua scadenţei!

“Vremelnicul” cameleon din fruntea clubului nostru continuă să ne sfideze. Refuză să accepte că Universitatea Craiova nu este un butic de la colţul străzii, un SRL oarecare pe care l-a înfiinţat el sau alt şmenar de teapa lui. Acest club este un simbol şi nimeni nu are dreptul să-l terfelească. Nu suporterii sunt de vină că situaţia a fost prost gestionată. Vă mai aduceţi aminte cu câtă vehemenţă nega realitatea, cu câtă spontaneitate şi naturaleţe minţea, aruncând cu jigniri în ziarele care-şi permiteau să dezvăluie adevărul? “Gaeta de Sud” era prezentată ca marele duşman al echipei, dacă scria că societatea booveanului e în stare de insolvenţă şi are datorii mari neplătite. Şi la fel păţea oricine vorbea, chiar şi cu jumătate de gură, despre situaţia catastrofală.

Mărin nu are calitatea de a ne umili din nou prin liga a doua. Acest vierme a trăit ani de zile de pe urma clubului! Şi-a făcut imagine gratis timp de 6 ani şi a ţinut echipa cu banii din drepturile TV, câteva sponsorizări şi banii din bilete şi abonamente, adică proveniţi de la suporteri. Acesta a fost tot bugetul clubului care a zăcut, cu excepţia unui singur sezon, mai mereu pe buza prăpastiei! Impostorul din Booveni nu a băgat nici un ban de la el, bilanţul său nefiind în nici un caz pe minus.

Acum, când datoriile către stat au ajuns la sume astronomice şi nu a mai putut plăti nici măcar contractele jucătorilor, negociate tot de el şi de clica lui de slugoi, a ajuns la concluzia că banii din drepturile TV nu ajung. Luat de valul parvenirii, Mărin s-a crezut un fel de Hugh Hefner de Booveni şi a preferat să-i cumpere genţi, chiloţi şi rujuri secretarei, decât să bage bani în echipă! Pitzipoanca are maşină şi apartament de la Casanova, bani cu care burtosul amorez putea achita salariul anual al unui fotbalist important. Dar i-a fost se pare mai frică să nu depună Alinutza memoriu şi să devină liberă de contract...

Ospătarul e singurul vinovat pentru situaţia dezastruoasă în care a ajuns acest club. Timp de 6 ani el ne-a minţit fără încetare, ne-a batjocorit şi a târât clubul în toate mocirlele şi scandalurile posibile. Dacă echipa va fi retrogradată din cauza datoriilor şi implicit a neprimirii licenţei, Mărin e pa. Ne-a umilit prea mult. A jurat pe copiii lui că nu vom mai ajunge niciodată în situaţia de a retrograda.

“Sunt convins că nu avem nici o şansă să obţinem licenţa pentru sezonul viitor. Dacă statul nu ne amână datoriile cu cel puţin şase luni, Ştiinţa va juca în sezonul următor în liga a doua. Nu voi vinde echipa, nimeni nu-mi poate garanta că va face mai mult pentru Craiova”. Asta a declarat bastardul boovean, cu un tupeu inegalabil. Acest nemernic a întrecut orice măsură.

Formularea “Nu voi vinde echipa, nimeni nu-mi poate garanta că va face mai mult pentru Craiova” e demenţială. Adică dacă un miliardar român sau străin îşi exprimă dorinţa de a cumpăra un club distrus de datorii (pe care acceptă să le plătească), trebuie să-i garanteze sărăntocului ceva. Oare el ce i-o fi garantat mentorului Dinel când a pus mâna pe club? El a făcut cumva mai mult decât miliţianul, dacă duce din nou echipa tot acolo de unde a luat-o?

Mărin nu a făcut nimic altceva decât să manipuleze şi să încerce mereu să mintă suporterii. La început, unii i-au căzut în plasă. Diversionist de excepţie, Ajică a căutat mereu să pară un suporter înfocat al echipei. O mare păcăleală, pentru că pe boovean nu-l interesează cu adevărat binele echipei, ci cum poate el să profite cât mai bine de pe urma popularităţii acestui “brend”. Un brand la strălucirea căruia el nu a contribuit cu nimic, ci doar l-a murdărit.

Dacă jegosul ar fi cu adevărat suporter al Ştiinţei, atunci el ar vrea în primul rând ca acestei echipe şi fanilor ei să le fie bine. Aşa că în situaţia în care el nu poate face faţă nevoilor clubului, decât să-l chinuie, l-ar elibera de sub jugul său şi ar lăsa pe altul mai capabil să-l conducă. Pentru Mărin nu contează însă cât rău face Ştiinţei, atâta timp cât e a lui şi a familiei sale. Când e strâns cu uşa, spune că această echipă nu e lui, ci a suporterilor, iar el e doar un administrator, pentru ca atunci când e pe val, să anunţe cu trufie că echipa e a sa şi o va lăsa moştenire plozilor, ca pe un simplu obiect de uz casnic.

Un nimeni din Booveni, parvenit şi ajuns patron de “brend” printr-o blestemată conjunctură, crede că se poate juca de-a Dumnezeu cu noi. Nici măcar nu se mai sinchiseşte să încerce să încropească vreo justificare pentru naivi, ci doar ne anunţă ca un crainic de gară că vom retrograda, şi cu asta... basta. În impostura şi grandomania lui, el se visează un fel de alfa şi omega, un personaj divin care are dreptul de viaţă şi de moarte asupra acestei echipe. Într-o bună zi, nu foarte îndepărtată, va veni însă scadenţa.

19 comentarii:

  1. nu mai e mult aveti mare dreptate.o sa regrete fiecare mizerie pe care a facut o suporterilor acestei echipe.

    RăspundețiȘtergere
  2. sper din tot sufletul ca piti sa faca ceva sa faca o minune si sa ne salveze.are cunostinte care pot ajuta clubul nu stiu daca imprumut sau sa il cmpere sau sa ia actiuni nu ma intereseaza.echipa e intr-o situatia dezastruoasa si numai mititelu ne-a adus aici....odata si odata blestemele noastre il vor ajunge!

    RăspundețiȘtergere
  3. pleaca mititelu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa ma pis pe alinuta aia ca m'ati inebunit cu ea.cat sa suga si bagaboanta aia ca nu o fi sugativa..

    RăspundețiȘtergere
  5. FORZA CRAIOVA NU MAI E LOC DE JUMATATI DE MASURA MITI ORI FACI URGENT ROST DE BANI ORI PLECI !
    NU AVEM NEVOIE DE UN ASEMENEA PATRON!

    RăspundețiȘtergere
  6. vinde echipa marine luamiai cariciu la belit de sarac

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu imi vine sa cred in ce situatie ne a adus asta.Nu am cuvinte parca e un cosmar care nu se mai termina.....................

    RăspundețiȘtergere
  8. jegule mars de la craiova!!!!!!!piturca cumpara clubu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ba marine cretinule daca il dai pe iliev suntem ca si retrogradati ala tinea toata echipa antrenoru pooolii de te dai mare specialist in fotbal!unde mortii tai oi fi inavata atat fotbal tui la booveni pe miriste cand pasteai vvaci?
    nu ii da drumu lu iliev ca ne bagi in B si iti luam tot neamu in poooola si pe al tau si pe al curvei care o arzi. am auzit ca ai spus lu fieta sa nu vina tarziu asa pe negura la tine ca poate o confunzi cu secretara si o arzi si pe aia .

    RăspundețiȘtergere
  10. niciodata nu mi-a placut acest mititel e un om de nimic si un mare mincinos.e incult si prost cum sa fac vreodata asta treaba la craiova?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu te mai suport ba bisnitzarule vinde in plm o data echipa ca nu e a lu mata!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. nu vei vinde tu echipa a????
    sa vezi ce te luam noi in pwola de te saturi tu sa ne spui ce faci tu cu echuipa noastra pe care ai pus tu laba ta infecta

    RăspundețiȘtergere
  13. eu sper sa fie o exagerarae si sa se reuseasca pana la urma sa se gaseasca bani.PITI NU PLECA RAMAI CU NOI!

    RăspundețiȘtergere
  14. atata timp cat victor piturca ramane la craiova inca stau linistit.
    daca pleaca piti ar trebui sa plece si mititelu indiferent in ce conditii pleaca piti

    RăspundețiȘtergere
  15. ne mananca Bul fara wobay gargorov si iliev.

    RăspundețiȘtergere
  16. Piturca a confirmat ce stie oricine daca nu ai bani nu poti sa faci perfomanta. a venit aici crezand ca sint bani si a gasit conturi goale. minciunile lui mititleu sintem saturli de ele ori face rost de bani sa facem performanta ori sa plece la el la booveni si sa isi faca acolo echipa ca aia stau sa il astepte pe el pana face rost de bani

    RăspundețiȘtergere
  17. CEL MAI IMPORTANT E SA RAMAN PITI.DACA RAMANE PITI INSEAMNA CA NU NI SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pana acum suporterii se gandeau ce transferuri facem iarna asta acu ne gandim cum facem sa nu retrogradam. Mititelule e al 6-lea an cand iti bati joc de noi.........Ori investeti ori daca nu poti mai mult vinde echipa altuia care vrea si poate sa ne duca mai sus. Nici macar un meci preliminar din Euroipa nu am fost in stare sa jucam cu tine patron..

    RăspundețiȘtergere
  19. pleaca marine si lasa'ne sa ne vedem de treaba ca de 5 ani ne tii numai pe locu 9!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...