31 dec. 2010

Bună, 2011!

Ca să-i mai îmbuneze, Mărin a vrut să le facă un cadou de final de an suporterilor Ştiinţei. Şi pentru că performanţe nu le poate oferi, booveanul a apelat la inventitatea sa recunoscută şi cu care el însuşi se lăuda. După modelul echipei de handbal Oltchim şi al multor cluburi sportive din Ieuropa, Ajică s-a gândit să spargă topurile cu nişte postere-calendare speciale.

Chiar dacă fanii ar fi vrut ca acestea să fie cu actorii principali ai jocului de fotbal, adică ăia care dau cu picioru-n băşică şi eventual cu cociu’ Piţurcă, Mărin nu s-a împiedicat de acest mic amănunt şi a schimbat puţin regia. A sunat adunarea Brigăzii Diverse şi împreună au participat la un şuting.

În spiritul deontologiei blogăristice, CRAIOVASPORT transmite către suporteri mesajul lui Mărin Ajică. Aceasta este poza de grup a clanului Minciunelu, poster pe care suntem convinşi că toţi adolescenţii îndrăgostiţi de Ştiinţa şi-l vor lipi cu multă mândrie pe pereţii din dormitor, făcându-i loc lângă cel cu Lady Gaga. Chiar şi maneliştii i-ar putea face loc între afişele cu distinşii Guţă şi Copilu’ Minune, pentru că Ajică merită onoarea. Salam poate să mai aştepte sau poate fi mutat pe uşa de la baie.

Hai ceau, la mulţi ani lu’ toţi inadecvaţii!

FC Minciunelu Booveni

Rându’ de sus:
administratoru’ de legat

Rându’ de jos, dinspre stânga înspre dreapta:
cancelaru’, pitzipoanca Găbitza, reprezentantu’ acţionarilor majoritari, consoarta Lenuţa cu cocalaru’ Gigy în braţe, valetu’ şi flocosu’

Pe plazmă:
videoceat cu Borhot de la antipoji, conectat prin webcam ca să nu rateze momentul

În lateral:
vampiroaica Alinutza, care le-a făcut o aroganţă şi s-a infiltrat în poză în ultima clipă, exact când fotograful se pregătea să imortalizeze familia Adams.

13 comentarii:

  1. La multi ani fara marin!!

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani craiovasport

    RăspundețiȘtergere
  3. La anu sa combateti cel putin ca in 2010! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fata au sclavii aia stelisti :)))))))))))))))))))))))))))
    si cocalaru al mic e prea tare :))))))
    eu nu zic la multi ani ca nu mai vreau nici un an asa ca asta cu ajica sper sa scapam de el si de stelistii si dinamuistii lui cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Piturca iai echipa jegului!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mugur Dinculeanu01 ianuarie, 2011

    P I T U R C A
    NU PLECA!!!!!!
    RAMAI SA LUPTI ALATURI DE NOI SI SA SALVAM ECHIPA DE LA NEBUNU ASTA PARANOIC!!!

    PITI avem incredere totala in tine si te imploram sa ne scapi in 2011 de dementul de matinelu!! Hai sa facem impreuna o echipa cu care sa se identifice toti oltenii si o sa fii imparat in Craiova si in Oltenia!

    Piti nu ne abandona si tu ramai pana in vara in orice conditii chiar daca iti da cumva banii aia inapoi si daca nu o sa il putem forta pana la vara sa lase echipa primariei si suporterilor hai sa pornim la un nou proiect si sa facem toti craiovenii sa fie mandri de echipa lor si sa se identifice cu ea!Ce avem acu e clubu personal al lu matinelu care joaca pe "Ion Oblemenco".....

    PITI SUNTEM TOTI ALATURI DE TINE HAI SA INCERCAM SA SALVAM CRAIOVA PENTRU CA AI RELATII SI POTI AJUNGE LA AUTORITATILE DIN ACEST ORAS SI DIN JUDET! HAI SA PORNIM LA UN PROIECT CARE VA FI CEL MAI TARE DIN ROMANIA, TOTI SUPORTERII TE SUSTIN SI AU INCREDERE IN TINE SI STIM CA ESTI SUPER PROFESIONIST CARE VEI LUPTA MEREU PENTRU LOCUL 1.

    Chiar daca la inceput o sa fie greu si poate nu vom fi pe primele locuri e important ca ai sustinerea totala a publicului si cu atat o sa fii mai apreciat de toata lumea pentru ca ai acceptat sa vii intr-o situatie care nu e foarte roza. Hai sa facem impreuna o echipa de care sa fim mandri cu totii si cu care sa ne identificam sa simtm cu adevarat ca facem parte din club si sa avem si noi fiecare suporter cateva actiuni la club si atunci o sa vezi ca vom face orice sa ajutam pentru ca simtim ca ajutam firma noastra cum s-ar spune,mai ales ca suntem si suporterii echipei care reprezinta Craiova.

    PITI te rugam nu anabdona lupta un public ca la Craiova nu vei mai gasi niciunde in tara indiferent cati bani au alti patroni. Aici esti acasa si aici vei fi cel mai iubit om de pe pamant daca vom porni impreuna spre altceva.Nu mai putem suporta ce se intampla acu la club cu jucatorii neplatiti si cu datorii imense si cu un cretin de "patron" care are tupeul sa se ia de tine si sa ceara rezultate da el nu are bani sa trimita echipa in cantonament!!!!!

    PITI TE RUGAM AJUTA-NE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Piti fa orice apeleaza la orice stratagema si la orice tactica sa il fortezi pe mititelu sa lase clubul.fa orice numai sa il obligi impreuna cu primaria sa se dea la o parte .
    clubl asta apartine suporterilor nu unui parvenit jepcar ca re a cumparat un SRL de la dinel staicu!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. vinde echipa mititeluleeeeeee!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba nu mai va loatz de Adi acuma vam dat si interviu ce mai vretz nu mai va loatz de iubytu meu ca fac ravagii sa mor eu !

    Ete care mai so loa de el sa va avea de aface cu mine!

    RăspundețiȘtergere
  10. mititelule...vinde echipa pisatuleee!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. SA PLECE mititelul UN SARAC SI UN TOPIT

    RăspundețiȘtergere
  12. marin saracu sa plece!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. marele suporter mititelu care a adus la Craiova stelisti si dinamovisti ca sunt sclavi mai de calitate.ii sug pooola cu fidelitate si trebuieau pusi la club mari conducatori.vai de mortii lui mitu ala ii spala masina si ii aducea amanta la footoot si rosca face imbarligaturile ,ii lucreaza pe antrenori.
    asta nu o sa vanda niciodata echipa singura sansa e sa o ia Piti cu forta sau sa ne facem o alta echipa care sa joace si sa reprezinte orasu si sa recastigam numele si sigla cat mai repede posibil.kakatu asta nu o sa vanda echipa de bunavoie niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...