23 aug. 2010

Mărin şi SMS-ul, Chiose şi incompatibilitatea

În inclusivitate, CRAIOVASPORT vă prezintă dialogurile prin intermediul SMS-urilor dintre Ajică şi Chiose, în urma cărora aşa-zisul „The Special One al cămilelor” a fost flituit de pe banca tehnică, lăsându-i locul unui alt colos în materie de antrenorat: Sandu „Alain Delon” Tăbârcă.

Relaţia patron-antrenor se desfăşoară în cel mai profesionist mod posibil la Universitatea Craiova, respectiv prin SMS-uri scurte şi concise. Mărin este un adevărat inovator, el utilizând avantajele tehnologiei moderne. Astfel, el comunică prin intermediul blogului cu fanii, prin SMS-uri cu antrenorii, foloseşte chat-ul pentru mass-media şi messengerul pentru a-şi coordona angajaţii din club.

Sâmbătă seara. Pe Unirii, lumea se plimbă liniştită ştiind că Ajică munceşte pentru a clădi o nouă Craiova Maxima şi îi acordă cei 99 de ani necesari. Universitatea Craiova joacă la Ploieşti, cu Astra, dar Mărin a ratat din nou deplasarea din cauza costului carburantului pentru mertzan. În impunătorul birou dreptunghic-oval de la Niuiorc, el pare travestit în  Napoleon, deşi pe post de baston de mareşal este degetul arătător iar raniţa este substituită de gă... ăăă... oaza maronie dintre buci.

Meciul de la Ploieşti stă să înceapă. Mărin este cu un deşti în cur şi cu altul pe tastatura telefonului. Tastele sunt deja tocite, iar majoritatea sunt îmbâcsite de la untura depozitată de pe degete în urma unor mese copioase cu şaorma şi (pardon) mititei, însă deocamdată nu sunt fonduri alocate pentru un ciololar nou. Poate la următoarea rată din drepturile de televizare...

„Aici el lider mahimo, eşti pe poziţii Aurele?”

„Roger, Roger, Chiose pe recepţie!”

„Ce mă, te cheamă şi Roger acuma, oi fi rudă cu Milla?”

„Nu Mister, este un apelativ din limba lu’ Şexpir, că io sunt poliglot, de-aia m-aţi şi pus antrenor-marionetă, să vă spun săru’ mâna în mai multe limbi.”

„Bă, oi fi tu poligon d’ăla, da’ io nu-l văd pe Costea ăl mic pe teren, nu ai citit SMS-ul pe care ţi l-am trimis cu primul unşpe?”

„Ba l-am şi memorat, să trăiţi, chiar l-am repetat cu Sandu toată dimineaţa, da’ Nilă a dispărut de alalteri...”



În timpul meciului, dialogul prin SMS-uri devine un monolog şi se limitează la schimbările dictate de antrenorul principal rămas în Bănie. La final, acesta decide să se descotorosească de una dintre marionete, pentru ca de acum încolo să-i  maimuţărească pe Tăbârcă şi Biţă. Epistola de adio, expediată pe cale telefonică, este de-a dreptul înduioşătoare şi v-o redăm în premieră, ea fiind culeasă chiar din arhiva de mesaje a lui Chiose.

„Bună Aiurică, aşa salut io, ca bulangii, probabil ai văzut şi la mine pe blog. Io acia la Niuiorc sunt bine-mersi, ceea ce îţi doresc şi ţie de acu’ încolo. Am hotărât să te dau afară pentru că nu mi-a ieşit tactica în acest început de campionat şi trebuie să găsesc un vinovat, că doar nu o să spun că nu am bani să pun un antrenor adevărat ca să facă el echipa. Tu ai fost un coci prea bun, ai mentalitate vestică, că după cum cunosc eu punctele cardinale Cuveitu’ e pe lângă Germania. Mi-ai răspuns fidel la SMS-uri, chiar dacă nu te-am plătit şi nici nu vei lua vreo leţcaie din contract, aşa cum am făcut şi cu restul antrenorilor pe care i-am batjocorit.

Sper să îţi găseşti de lucru la cămile, ca să nu fiu nevoit să-ţi dau vreun ban. Dacă te hotărăşti să mă reclami la TAS nu mă supăr, pentru că mi-ar prinde bine o interdicţie la transferuri de vreo 4-5 ani, că oricum sunt falit şi aşa aş avea o scuză că nu aduc jucători şi promovez de la piticii clubului. Tu ai fi bun de selecţioner, că poate aşa ai lua vreo 7-8 jucători de la mine la naţională, ca să mai vând şi io ceva. Sunt consternat că pe Dina şi Stoianof nu i-a văzut nimeni, că ei au faţă de internaţionali, chiar dacă marchează doar în anii bisecţi.

Oricum, nu contează că jucătorii nu sunt plătiţi de anu’ trecut şi nici măcar lumină nu mai e la cantonament, noi trebuia să avem maximum de puncte pentru că avem buget şi valoare să luăm campionatul 2-3 ani la rând. O să spun la presă că eşti un antrenor prea bun pentru România şi poate bag şi vrăjeala aia că o să te întorci cândva la Universitatea ca să fii iar sluga mea, dar nici tu să nu spui că e sărăcie lucie pe la echipă, deşi şi aşa s-a prins toată lumea. Până când ne vom revedea, îţi urez compatibilitate perfectă printre cămile!”

4 comentarii:

  1. in ce hal il umiliti pe kktu asta....bravo!!!sunt fan craiovasport.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi de la Valcea23 august, 2010

    Il omoara cu zile pe boovean hahahahaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. frate deci poza este definitorie :matinelu are o mana in cur si cu una da mesaj!!!pozitia clasica a ghiolbanului parvenit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vasile Chiriches23 august, 2010

    Daca facem doar mistouri si nu luam taurul de coarne sa facem ceva cu echipa asta o sa ajungem in divizia B vedeti ca nu mai conteaza numele unirea urziceni este la retrogradare si noi am putea pica anu acesta

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...