22 aug. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Bună ziua mey dragilor,

Din păcate, această știre nu me-ași fi dorit pentru ca să apară freodată, însă falimentu’ în care mă aflu mă face să iau decizii nu prea plăcute.

Aşea cum preconiza dujmanu’ Tilihoi, şi pe urmă bulangiu’ de Balaci şi ceilanţi suporteri răuvoitori, mandatu’ de antrenor al lu’ Aurică Țicleanu s-a încheiat destul de repede, adică asară, dupe meciu’ cu Astra.

L-am adus pe Ţicleanu să-l pun... “antrenor” :)), adică marionetă, ca să pot să fac io echipa, aşea cum îmi place. Îmi pusesem mari speranţe că o să fiu inspirat anu’ ăsta, acu’ sînt şi student, că m-a băgat Stroe la facultatea de sport şi o să fiu antrenor cu diplomă... dupe ce termin mai rămâne să îmi iau doar licenţa pro, da’ aia nu e freo problemă, că e băiat bun Riciu, numai să fac rost de bani de benzină să mă duc la caterincă de câteva ori pân’ la Bucale, la cursurile lui.

În futbol, indiferent cât mult l-ai pupa în ochiu’ maro pe stăpân-adică pe MINE, şi secundu’ Aurel a făcut-o foarte enorm de mult de tot, degeaba dacă nu sînt io inspirat şi mă surprinde ăia ai lu’ Buzărin din comuna Brăneşti, că trebuie să mă prefac că sacrific pe cineva şi să arunc vina pe altu’ pentru rezultatele proaste, să nu mă înjure lumea la meci.

Apropo, acia nu mai funcţionează logica aia de o slobozam io când vream să mă iau de Mircea Sandu sau de Lupescu că nu îl convocau ăia pe Costea la naţională să îl vând şi eu mai repede şi să fac rost de bani de salarii. Mai ţineţi minte, ziceam că dacă ei pune un antrenor care nu face performanţă şi nu ne califică, să îşi asume responsabilitatea şi să plece şi ei. La mine nu e valabil acelaşi lucru, că io sînt de la Booveni şi dacă eşti de acoloşa ai imunitate. Bă al dreaqu inventiv sînt, cum găsesc io ceva şi mă scot din orice situaţie... :)

Îi doresc lu’ Aurel tot binele dupe lume, este un „yes-man” deosebit şi toată viaţa îl voi avea la inimă, că n-a ieşit săracu’ din cuvântu’ meu, de la primu’ unşpe pân’ la schimbări sau la declaraţii în presă. El ar fi bun aşea de paravan, a fost marioneta perfectă, la bătaie cu Ghiţă Geolgy, şi poate îl mai aduc freodată pe acia să mă folosesc de el, da’ să mai treacă puţin timp să mai uite lumea ce “profesionist” e.

Pentru meciu’ cu Sportu’ sper să ghicesc cea mai bună tactică, o să mă consult şi cu Dan Borhot, îi dau desară bip să intre pe mesinger, că e scump minutu’ pân’ la Antipoji. Pe bancă îl trimit pe Săndel Tăbârcă, mâna mea dreaptă.

Pân’ la Paştele cailor sper să am un nou secund pe care să-l prezint în fiţuica mea falimentară ca “antrenor”. Hai ceau!Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

7 comentarii:

 1. pleaca fmm de sarac oparit!!!!!!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
 2. parca e robocop miti

  RăspundețiȘtergere
 3. mititelu antrenor !!!23 august, 2010

  mititele du-te tu direct pe banca ce mai stai la prosteli din astea cu cautatu de antrenor la misto pe urma alte declaratii din alea penibile la instalare....
  hai tu pe banca si nu te mai chinui sa suni din tribuna si sa te duci la pauza la vestiare prin spatele oficialei. dai si tu o mie de parai lu riciu sa iti dea licenta, iei vesta fosforescenta pe tine si ai rezolvat.

  RăspundețiȘtergere
 4. mititelu antrenor !!!23 august, 2010

  n-ai avea ambitie de n-ai face asa!!!
  :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. minusculu a spus la gsp ca nu il lasa pe tabarca. deci isi cauta alt maimutzoi sa il scoata la inaintare. bine il pastreaza si pe sandel pe langa echipa, ca are limba fina si pentru miti anusul sau are o mare importanta.

  RăspundețiȘtergere
 6. prea tari sunteti ba

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...