13 iul. 2010

Suporterii, lăsaţi pradă minciunilor lui Mărin


Tot mai stresat în urma lecturilor de pe CRAIOVASPORT, preşedintele Minciunelu a început o nouă campanie demagogică menită a-i aburi pe fanii Ştiinţei. De ce e foarte important ce cred aceştia, acum, când Mărin le-a răpit deja echipa de suflet şi a dus-o la produs pe unde s-a plătit mai bine? E o logică simplă, pe care o intuieşte şi perversul cârmaci: atunci când suporterii nu vor mai asocia echipa de la Severin cu cea pe care ei o iubesc şi care se numeşte Universitatea CRAIOVA şi joacă pe stadionul «Ion Oblemenco», “brendul” pe care Ajică a pus labele nu va mai valora nici cât o ceapă degerată.

Nimeni nu va mai cumpăra tricouri cu FC Minciunelu Severin, la meciuri vor veni 300 de spectatori daca vremea va fi frumoasă şi intrarea liberă, iar fiţuica specială nu va mai putea pune presiune pe autorităţile locale, pentru ca acestea să facă favoruri financiare diverselor firme, în numele Ştiinţei. Dar, mai ales, “moartea” booveanului, niciun post de televiziune nu-l va mai suna ca să intre în direct şi să-şi joace micul său rol de bogătaş sictirit. S-ar încheia atunci reprezentaţia pe care, cei care l-au “citit” pe boovean, o privesc cu haz şi compasiune.

Aşa că, la ordinul stăpânului, saitul fiţuicii speciale a şi postat un material populist despre stadionul «Ion Oblemenco», care, “lăsat pradă uitării, este aproape în paragină”. Cu un tupeu de borfaşi veritabili, slugile internaute ale lui Mărin se prefac a ne purta de grijă şi încearcă să aburească “zecile de mii de fani ai Universităţii Craiova, care se întreabă de ce echipa lor dragă nu revine acasă”.

Se pare că pe stadionul care nu a mai găzduit un meci de fotbal de mai bine de şapte luni, a crescut nişte… iarbă! INCREDIBIL! Dar asta nu e tot: să vezi drăcie, că iarba năzdrăvană, fiind nedefrişată, creşte în continuare şi are chiar şi doi metri pe alocuri! Se pare că prin tribunele arenei părăsite din cauza sărăciei lu’ Mincinelu se găseşte şi o livadă cu pomi fructiferi. Aşa că amatorii de plimbări pot trece în uichend şi pe la stadion şi, în timp ce sunt cuprinşi de nostalgia clipelor când Universitatea CRAIOVA mai exista, se pot delecta cu fructe proaspete din livada alb-albastră.

Autorul articolului, care “s-a încumetat să ajungă în acea zonă”, adica în zona tribunei a doua, povesteşte cum acolo, cine ar mai avea curajul să-i calce pe urme, ar putea fi muşcat de câinii care şi-au găsit adăpost. Ca şi cum cele câteva patrupede ar fi dat năvală în 2010 la stadion, iar atunci când Minciunelului nu-i venise încă ideea să scoată la produs “echipa noastră dragă”, şi deci stadionul din Bănie putea găzdui meciuri, pe străzile din cartierul unde din 1967 fiinţează arena nu era picior de necuvântător...

Ca să dea senzaţia apocalipsei, fundalul e asigurat de o poză cu sectoarele centrale ale peluzei Sud, acolo unde mai mereu au existat scaune lipsă, tocmai din cauza marilor performanţe cu care Minciunelu i-a “bucurat” pe ultraşi în „mandatul” său. Maestru al manipulării, Ajică a cerut şi montarea unui videoclip cu câteva secvenţe ale unor buruieni, acompaniate de o melodie tânguitoare, patetica melodramă fiind întregită şi de cenzurarea comentariilor “inadecvate”.

În timp ce idolu’ Becali a pus inclusiv nocturna pe Ghencea, iar Paszkany a construit un stadion de la zero, preşedintele brendului nostru vrea deci să ne spună că Universitatea nu mai e a Craiovei pentru că la stadionul din Bănie a crescut iarba. Dacă penibila campanie a Minciunelului ne face să râdem, ca să trecem la un ton mai serios îi adresăm lui Ajică următoarea întrebare: banii de pe abonamente cand se returnează, dom’ preşedinte? Vrem un videoclip şi despre asta!

16 comentarii:

  1. cat tupeu poate sa aiba minciunelu e de neegalat

    RăspundețiȘtergere
  2. problema cu ajica si cu mutarea echipei e ca galeria nu mai are forta de pe vremuri sa il goneasca pe rahatu asta cu ochi de la Universitatea CRaiova.

    RăspundețiȘtergere
  3. BAAAAAAAA IMI E SILAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
    SUNTEM BLESTEMATI NU MAI AVEM NICI O SCAPARE!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu e de comentat asa ceva e atat de clar cum vor ei sa manipuleze nici nu meita explicat ca e pierdere de timp......

    RăspundețiȘtergere
  5. trist nu e ca asta incearca sa prosteasca lumea trist e ca multi pun botul la prosteala asta a lui. dar asta-i viata creierele netede sunt usor de pacalit

    RăspundețiȘtergere
  6. numai prostii mai pot sa puna botu la aberatiile din ziaru boovean

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimic nou mititeii mint de ingheata apele

    RăspundețiȘtergere
  8. ospatare adu echipa acasa pana nu o sa regreti !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu asta e problema cu iarba care a crescut daca din cauza asta nu joaca Universitatea la craiova venim toti si in 2 zile jumulim toate buruienile dar de fapt in spatele scuzelor acestea este alt interes.banii pe care ii da primaru de la severin +cazarea si masa moca ptr jucatori+trasportu suportat tot de severineni. de aia a prostituat mititelu echipa ptr bani ca nu mai are deloc e falit

    RăspundețiȘtergere
  10. brutare ...ASTEPT ZIUA IN CARE O SA TE VAD LA INCHISOARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @cel de mai sus:
    nu cred ca mai ai mult de asteptat

    RăspundețiȘtergere
  12. stau si ma gandesc si eu asa la ce e mai rau:oare daca vom retrograda la anul vom scapa de mititel?

    RăspundețiȘtergere
  13. vinde clubul!!!14 iulie, 2010

    mititelule vinde clubu ca nu ai bani sa il intretii decent!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ba da tare importanti sunteti voi :)))))
    Va dati prea mare importanta ba prostilor . Cine draq crezi ca baga in seama ce scrieti voi , ''suporterii adevarati '' :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. fan craiovasport14 iulie, 2010

    buna seara vlad rosca. ce mai faci? mai ai tricoul ala cu steaua???

    RăspundețiȘtergere
  16. intrebare:
    alinutza e bine?nu e talentata asa da merge am testat si eu:))

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...