22 iul. 2010

Satana a îmblânzit Ciobanu’, cine domesticeşte Ospătaru’?

Copia şi-a întrecut în sfârşit modelul. Ani de zile Mărin l-a venerat pe Jiji, i-a adus ofrandă punctele directe, l-a imitat în cele mai mici amănunte, mai puţin la performanţă. În cele din urmă, ciobanu’ din Pipera s-a schimbat. Satana Piţi l-a dat pe brazdă. Mărin s-a plimbat prin parc cu Piţi, dar până la urmă s-a măritat cu Aurel. A ales o altă marionetă căreia să-i facă echipa, să-i dicteze declaraţiile şi de a cărei reputaţie ca fotbalist să se folosească. Gigi s-a schimbat. Nu neapărat că s-a săturat de mediocritate, aşa cum ipocrizia îi şopteşte, ci pentru că tribuna l-a disperat. Pentru că steliştii au fost capabili să-l schimbe. Au dus lupta până la capăt, iar ciobanul nu a mai rezistat. Şi a pus Antrenor.


Piţi nu face doar echipa, ci îşi stabileşte întreg lotul, nu acceptă fraze ajiciene precum „antrenorul lucrează cu ce i se pune la dispoziţie”. Piţi a dărâmat gardurile din ghencea, atât cele fizice dintre tribune şi teren, cât şi cele spirituale, mult mai înalte şi rezistente, dintre conducere şi suporteri. A luat iniţiativa şi a stins conflictul, nu s-a adăpostit în spatele relaţiei patron-angajat precum Lăcătuş, Munteanu sau Stoichiţă. Şi ăştia aveau „siviuri” sau măcar o oarecare personalitate, nu erau mogoşeni, cioroieni, reghecampfi, ţicleni, biţi (de la Biţă, nu Piţi scris greşit). Piţi a mediat şi cearta dintre Jiji şi Mitică, în virtutea prieteniei cu ambii, ferind echipa de eventuala persecuţie a şefului LPF. Piţi îşi stabilteşte bugetul. Piţi a readus în club fostele glorii, nu doar pentru a se folosi de ele.

Piţi are două calificări la turnee finale ca selecţioner, campionate şi cupe, nu a antrenat echipe de juniori pe la arabi sau cere derogare de la FRF pentru a sta pe bancă. Piţi va miza la centrul terenului pe Dorel Stoica şi Andrei Ionescu, aşa cum ar fi intenţionat şi la Craiova. Piţi a menţinut steaua în ghencea, nu a acceptat transhumanţa oilor la Buzău, nu a fost folosit pentru negocieri-cacealma cu şefii Mapn. Piţi şi-a stabilit staff-ul şi nimeni nu a avut nimic de comentat, nu i-au fost aduşi tăbârci sau tot felul de preparatori salvatori. Piţi şi-a numit preşedintele, cum a făcut Dan Petrescu aducându-l pe Meme, nu a fost sunat de vreun preşedinte-marionetă în miez de noapte să vină a doua zi la antrenament. Piţi a fost cel care a dus Universitatea ultima dată aproape de titlu. Piţi l-a făcut pe cioban SĂ TACĂ ŞI SĂ SCOATĂ BANII.


Noi nu avem norocul oilor. Poate pentru că nici nu am fost în stare să ni-l facem. Mărin pretinde că este în silenzio stampa, însă implicarea sa este mai feroce ca oricând. Depărtat temporar de apariţiile groteşti la TV, s-a refugiat pe blog, de unde aberează mai abitir, cenzurează după bunul plac, MINTE CU NERUŞINARE. I-a extirpat orice urmă de demnitate lui Geolgău, confecţionându-i declaraţii umilitoare, atât pentru suporteri, cât şi pentru el însuşi. „Eroul de la Bratislava” a devenit „erăul de la Pieleşti”.

Minciunelu sărăcelu nu îşi permite un Piţurcă, dar ce este mai grav este că nu-şi doreşte vreodată un Piţurcă. El îşi permite şi ţinteşte doar antrenori de duzină, pe care uşor îi converteşte în bufoni. Mărin a comis totuşi hybrisul, şi-a surclasat condiţia şi de aici poate veni prăbuşirea. Ne-a împins spre batjocura extremă, transformând Universitatea Craiova în Universitatea Severin, ceea ce nici Neţoiu nu a reuşit, nici Dinel n-a conceput. O justiţie, de orice natură va fi ea, trebuie cândva să ne răzbune.

27 de comentarii:

  1. Nu mai criticati asa ca l-a luat pe David Lopes si daca vine si Danciulescu avem echipa santeti rai desi ma amuzati

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa poate sa il ia si pe messi daca nu joaaca la Craiova nu conteaza si oricum nu are antrenor tot el face echipa

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrati pe facebook la Craiovasport ca am vazut ca au trebuie sa facem ceva sa ne unim cumva sa plece acest mititel sunteti singurii care mai ibcearca mai e gazeta de sud de care se oftica dar nu sunt asa buni bafta ne vedem pe facebook

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici macar bucuria asta nu o mai am sa mai ia si stoaia bataie poate ne bucura dinamo anu asta da asa am ajuns asta e de vina sintem si noi. Anti Universitatea Severin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tragic ata vreau sa spun

    RăspundețiȘtergere
  6. buna intrebarea din titlu. da raspunsu e doar unu : NIMENI nu are cum sa faca asa ceva. scaparea noastra e sa il gonim pe ospatar...

    RăspundețiȘtergere
  7. pleaca boovene esti un distrus!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte adevarat! Respect Craiovasport ca spuneti adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar si becali si'a revenit asta nu isi mai revine.oricum nu are cu ce bani ca iti trebuie si bani ca sa faci ceva.gratis nu vine nimeni sa faca performanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. NU ARE CINE SA IL DOMESTICEASCA PE minuscul.

    RăspundețiȘtergere
  11. pai la noi nu mai trebe satana ca e miti satana

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai severinu maine cate luam de la clujani?????

    RăspundețiȘtergere
  13. sper sa retrogradam poate asa mai e o sansa sa plece acest terminat si sa ne dea echipa inapoi

    RăspundețiȘtergere
  14. extraordinar de corect spus.il debusolati chiar si pe mititelu care in imbecilitatea lui chiar crede ca luam titlul............

    RăspundețiȘtergere
  15. Spiru Haret24 iulie, 2010

    Eu zic ca se poate chiar sa nu pierdem zu cfr ul dar nu are importanta.Echipa nu mai e a noastra si e irelevant de sa nu tinem cu pandurii ca sunt tot olteni.Felicitari pentru analiza pacat ca nu are cine o ia in seama.

    RăspundețiȘtergere
  16. daaaa cand o vrea mititelu antrenor se intoartce lumea cu fundu n sus.voi ati pus botu ca el chiar voia sa il aduca pe piturca??il tinea pe ala pentru poze pe langa el si piti a acceptat pentru fiusau ca sa il tina asta la echipa.cu mititelu avem sansa porcului de craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo craiovasport...superblog.

    RăspundețiȘtergere
  18. asta e cel mai important adevar care ne va duce la ruina si anul asta: NU AVEM ANTRENOR.
    macar patron stiam deja ca nu avem iar lot am avea de salvat de la retrogradare asa da cu mititelu antrenor.......suntem pa.

    RăspundețiȘtergere
  19. sintem singuru club din romania unde antrenorul nu sta pe banca niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  20. minciunelu cretinelu sa ma ia de caricelu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu domesticeste nimeni ospataru.ospataru nostru e salbatic rau daca incearca cineva sa il aduca pe calea cea dreapta ii da cu tava in cap.

    RăspundețiȘtergere
  22. Batem pe cfr cluj sa vedem ce mai ziceti atunci!!!!!!!!Daca ii batem avem antrenor craiovasport?sau atunci nu mai ziceti nimic va ascundeti sub pat 2 saptamani?

    RăspundețiȘtergere
  23. Barbu, blogu' ăsta e un pamflet. Cât despre evoluţia severinenilor... numai de bine, că sunt şi ei tot olteni. Şi pe deasupra mai fac şi o ciorbă de peşte foarte bună.

    RăspundețiȘtergere
  24. :)))mda.........mie mi se rupe de ce face severinu.nu mai am echipa din returu campionatului trecut..............

    RăspundețiȘtergere
  25. ATI VAZUT steoaia??????????? DOREL STOICA LE/A ADUS 3 PUNCTE LA oi CA ospataru NU A AVUT BANI SA IL TINA SI L/A LASAT SA PLECE IARNA TRECUTA.

    RăspundețiȘtergere
  26. as vrea sa scrie si presas aceste lucrurui care le spuneti voi aici. exact despre asta e vorba acum la Craiova.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...