21 iul. 2010

Voinea i-a făcut vrăji lu’ Minciunelu

“… această familie Voinea, care... este autoarea morală a acestei situaţii din Craiova, acestei disensiuni şi dezbinări cum n-a fost freodată în Craiova. S-a... s-a rupt oraşiu-n două... pro echipă Mititelu, anti-Mititelu... că nu... nu ştiu că sunt zâce la sută sau cu 90 la sută procentu’ nu ne... nu comentez, da’ a creat o dezbinare în... această doamnă Voinea... în oraşi.... pe cuvânt şi mă gândesc serios s-o dau în jiudecatâ’.

Nu se poate aşa ceva... pă’ ai tu pixu-n mână şi poţi să scrii într-un ziar săă... să bagi diversiuni şi să prosteşti lumea-n oraşi şi să ajungi săă... să-nvrăjbeşti lumea-n oraşi să nu mai să-să-nţăleagă oamenii între ei...


Deci asta este vă spun... este aşea... am auzit că ne-a făcut şi vrăji şi astea... că maică-sa e din asta, vrăjitoare... şi că cică ea mi-ar fi făcut vrăjile ăştea să ducă echipa la retrogradare. Ştiu că nu vă... nu credeţi în lucrurile astea, dar vă spun adevăru, ăsta este, deci... de la Gaeta (“z”-ul e mut în pronunţia booveană) de Sud se trage totu’…”

17 comentarii:

 1. nuuuuuuu mai pottttt cat de tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee PARALIZEZ:)))))))))))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. medicamenteeeeeeeeeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 3. Mititelu e dus cu pluta frate . Si bin la den e de vina ca nu am luat titlul si obama ca nu a facut el transferuri . A am uitat si Putin ca nu are el bani .

  RăspundețiȘtergere
 4. fara comentarii!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Du'te ospatare la balaceanca si sa iesi cand te-om chema noi/

  RăspundețiȘtergere
 6. minciunelule ai si dunga rosie pe buletin?? sau doar asa joci un rol de idiot?

  RăspundețiȘtergere
 7. ASTA E PRAF E IN LUMEA LUI . NU MAI AI CE SA ZICI LA ASA CEVA.MI SE PARE CA A ZIS DE CURAND DECLARATIA ASTA ...
  OMU E DE INTERNAT LA OSPICIU DIRECT......

  RăspundețiȘtergere
 8. craioveanu21 iulie, 2010

  ba daca aveai tu bani sa cumperi jucatori si nu dadeai drumu in iarna la tot ce era mai valoros pentru ca aveau salarii mari si daca le dadeai prime si aduceai antrnor de valoare si experimentat si il lasai sa isi faca treaba poate nu eram la retrogradare. esti paranoic nici nu ar mai trebui sa te mai bage cineva in seama ca nu meriti asta.trebuie doar sa se asterne uitarea peste tine si peste fc severin sa acceptam cu durere ideea ca Universitatea CRaiova trebuie sa renasca la Craiova dar fara tine si sa mergem mai departe. esti cancerul fotbalului craiovean!!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. halat ai bovene?din ala asa croit special,ca o camasa de forta.....?
  daca nu are dati-i ca ii trebuie neaparat unul.

  RăspundețiȘtergere
 10. despre dusi...numai de bine.

  RăspundețiȘtergere
 11. pfffffffff................

  RăspundețiȘtergere
 12. nea adi eu cred in lucrurile astea, asa e de la gaeta de sud se trage tot!
  stiu ca matale nu ai nici o vina pentru dezastru de la echipa lu matale,nu mai baga in seama pe toti care isi da cu parerea de pe marginea drumului.
  eu am auzit ca voinea asta are si o matura se incaleca pe ea si face vraji.eu am incredere in matale ca te lupti si cu vrajile lu astia si castigi ca matale ai putere!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. poiana mare21 iulie, 2010

  si halatu,cat e halatu?

  RăspundețiȘtergere
 14. gicu de la scularie22 iulie, 2010

  sa radem cu marin de la booveni

  RăspundețiȘtergere
 15. aaa e clara treaba voinea asta e mare vrajitoare ea a dus echipa la retrogradare.

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...