21 iun. 2010

În loc de Piţurcă e Tabârcă şi în loc de Abel e Aurel

După ce a lăsat să se creadă că a negociat cu Piţurcă, Sabău, Balbo sau Conceicao, Minciunelu l-a instalat antrenor principal pe Aurică Ţicleanu, al cărui CV rivalizează doar cu cel al lui Sandu Tăbârcă, noul “metodist” al echipei. Ţicleanu a mai antrenat Craiova în 1994 când a fost dat afară după câteva etape în care echipa nu juca nimic, în locul său a fost adus Victor Piţurcă, iar Universitatea s-a bătut apoi la titlu.

Cu jucători precum Craioveanu, Stângă, Gane, Vasc, Ungur, Papură, etc, Ţicleanu adusese echipa la retrogradare, pierzând lamentabil şi calficarea în Cupa UEFA în faţa echipei Dinamo Tbilisi. În cei 16 ani scurşi, Piţurcă a calificat în două rânduri naţionala la turneele finale, a câştigat trofee cu Steaua, iar Ţicleanu şi-a completat cartea de muncă în ţările arabe, mai mult la echipele de juniori de la Al Sahel Al Jahra, Al etc. Cu tot respectul pentru cariera frumoasă ca jucător al mijlocaşului Craiovei Maxima şi al naţionalei, Aurică Ţicleanu nu există ca antrenor. Numirea lui Ţicleanu are alt substrat. Va urma…

4 comentarii:

  1. Gigi Becali28 iunie, 2010

    TABARCA SI TICLEANUantrenorii perfecti fara personalitate ii face miti cum vrea. BOOVEANU E ANTRENORU echipei de fapt nu va dati seamaa?????

    RăspundețiȘtergere
  2. ce nu intelegeti ? minix e coach

    RăspundețiȘtergere
  3. aurica o sa te compromiti fi sigur ca asa se va intampla ai numai de pierdut din asta.sper sa nu iti legi numele de vreo retrogradare ar fi mare mare pacat pentru cariera ta ca fotbalist.oare tu nu vezi ca asta nu are dupa ce sa bea apa?unde e WOBAY?????????unde sunt niste transferuri cat de cat sau noi jucam iar cu primavara in LIGA 1???????

    RăspundețiȘtergere
  4. hohooo pai miti avea bani de piturca frate?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...