24 iun. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Bună ziua,

Am deschis acest blog cu speranţa ca toată lumea să mă divinizeze şi sunt supărat că lucrul ăsta nu l-am putut aranja decât aici, pe blogul controlat de mine. Ştiu că aceia dintre voi care nu sunt foarte obişnuiţi cu tehnicile de manipulare de pe internet se miră cum de pe toate saiturile sunt bălăcărit şi contestat, în timp ce aici găsiţi o atmosferă triumfalistă şi o unanimitate comunistoidă pro-stăpân cum nici pe vremea lui Ceauşescu nu vedeaţi.

Sunt foarte ocupat în perioada asta. Îmi dau singur foarte multe mesaje pe blog, în care mă laud în fel şi chip, şi culmea, găsesc câţiva naivi care să creadă că astea sunt părerile diverşilor suporteri care ar fi năvălit în masă aici, ca să mi se închine.

Deşi între timp mulţi v-aţi dat seama, încă mai reuşesc să-i păcălesc pe unii dintre voi, completând diverse cifre în dreptul IP-ului mesajelor de prosternare, dar lăsând un X final care să acopere şmecheria, aşa că în cazul în care completez din întâmplare un IP al unui fan al Craiovei pe care posesorul şi-l cunoaşte, acesta să nu poată să deconspire minciuna după ce îşi dă seama că, de la adresa sa de Internet Protocol, un computer a luat-o razna, se deshide singur şi îi trimite mesaje pupincuriste lui Ajică, adică MIE.

Sunt un maestru al demagogiei, mint şi când respir, deşi mie îmi place să numesc asta “inventivitate”. Nu înţeleg de ce trebuie voi să despicaţi firu’ în patru şi să consideraţi declaraţii oficiale discuţiile mele cu câţiva suporteri (unii dintre ei inexistenţi, pentru că de fapt îmi răspund tot mie). Luaţi de bune decât gogoşile pe care vi le livrez la postări, nu şi pe cele mai puţin elaborate pe care le scriu la mesaje, că acolo trebuie să scriu tot felul de “inventivităţi”, ca să vă aduc pe drumul cel bun pe voi, biete oi rătăcite.

Mă scoate din minţi când văd că îmi demascaţi inventivitatea. Nu trebuie să mai faceţi aşa. Eu sunt zeul vostru, aşa că ghidaţi-vă doar după deviza „crede şi nu cerceta”!

Hai gata, că v-am băgat destul în seamă.

P.S. O precizare mititcă
La întrebarea plină de tupeu a unui vagabond huligan, care vroia să ştie dacă m-am implicat la echipă, am răspuns că da. Şi, ce o să-mi faceţi? Aşa vreau eu, e echipa mea şi a familiei mele. O să i-o las moştenire lu’ Gigi Aditză (pe Găbitza am scos-o momentan din ecuaţie până văd cu cine se mărită).

Hai ceau!


Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

3 comentarii:

  1. ba chear ca blugu astuia parca e ziar de pe timpu lu ceausescu acolo am dat peste 20 de comentarii si nu au publicat decat unu in care il laudam care l am dat la misto ca sa vad daca pe ala il publica.cenzureaza tot aia

    RăspundețiȘtergere
  2. cenzura mai mare ca pe blogul astuia nu am vazut in viata mea!!!!!numai mesaje pupincuriste sunt lasate booveanu are mania persecutiei...............

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...