25 iun. 2010

„Ion Oblemenco”, bun doar pentru burdihanul booveanului


Ştiinţa s-a antrenat ieri pe „Ion Oblemenco”, acolo de unde nu a dat-o nimeni afară vreodată. Ajică se plânge că „răuvoitorii” au îndepărtat Ştiinţa de acasă, dar el îşi plimbă bine-mersi burdihanul hidos pe unde asudau cândva Balaci, Cârţu, sau Gică Popescu încercând să construiască un palmares pe care să se tolănească un mititel.

În timpul antrenamentului, condus de „profesionistul” Tăbârcă, Ajică a uitat că nu e prin imaşul de la Booveni şi, luându-şi atitudinea de mafiot, respectiv cu ochelarii pe chelie şi cu mâna în cur, s-a năpustit pe teren spre stupefacţia jucătorilor, angrenaţi într-o miuţă. Dacă Dina, Prepe şi Dănănae îi cunoşteau metehnele ghiolbanului, mare i-a fost suprinderea „octogenarului” Henry Antchouet, care nu pomenise nici prin jungla din Gabon asemenea intervenţii grobiene.

Mai târziu, la jocul-şcoală programat ca antrenorul „de culoare” cu ochelari să-şi facă o primă impresie despre achiziţiile sale preţioase care i-au secătuit visteria, am putut admira lufturile lui Dina, care nu-şi poate etala talentul pe „Ion Oblemenco”, stadion obişnuit cu jucători de clasă şi care nu suportă ştifturile promovate în prima echipă chiar de posesorul lor. Dacă suporterii sunt batjocoriţi în continuare prin surghiun la Severin, Ajică păşeşte când vrea ochelaru’ lui pe „Ion Oblemenco”, acolo unde pretinde că a băgat milioane de euro într-o spoială la vestiar şi două terenuri, la inaugurarea cărora doar Obama a scăpat neinvitat pentru a-i aprecia „grandioasa” investiţie.

Între timp, colea mai spre Ardreal, Paszkany a construit aproape din temelii un stadion de Liga Campionilor şi nu a mai dus CFR-ul pe la Turda sau Gherla pentru a cerşi la municipalitatea Clujului, un oraş mult mai potent. Başca, a mai câştigat două campionate şi trei Cupe în trei ani şi a bătut şi AS Roma chiar pe „Olimpico”. Degeaba însă, el nu are proiect viabil ca booveanul, care trebuie să prindă un amărât loc de cupă europeană peste vreo 250 de ani, când se va naşte generaţia de olteni cu trei picioare, călăuziţi de Adrian al XV-lea. Că, de, Universitatea nu e a noastră şi a copiilor noştri, ci a neamului mititel în vecii vecilor!

8 comentarii:

 1. ospataru e antrenor

  RăspundețiȘtergere
 2. adu echipa si mai cumpara fotbalisti de valoare daca vrei sa te respectam baga bani nu vopsi vestiarele

  RăspundețiȘtergere
 3. eu nu inteleg ce va mirati asa nu stiati ca v-a fi antrenor in campionatu urmator din nou mititelu?mare surpriza................nu vedeti ca aduce numai marionete oameni fara experienta ,personalitate ca sa poata sa ii domine si sa faca nu mai ce vrea el...........................

  RăspundețiȘtergere
 4. DRAGOS BARCU28 iunie, 2010

  CE NU IMI DAU EU SEAMA E URMATORU LUCRU
  CUM ADICA ECHIPA ARE VOIE SA SE ANTRENEZE PE STADION DA NU ARE VOIE SA JOACE?CA DACA NU EXISTA CONTRACT DE INCHIRIERE NU POATE NICI SA INTRE PE STADION CA SA SE ANTRENEZE SAU O FACE ILEGAL???????
  DECI MIE MI SE PARE INCREDIBIL MITITELU ISI BATE JOC DE NOI/

  RăspundețiȘtergere
 5. booveanul s/a pus antrenor direct
  noapte buna craiova.pardon severin.

  RăspundețiȘtergere
 6. STIINTA SEVERIN.atat.trist....

  RăspundețiȘtergere
 7. ce imputzit a ajuns sa ia echipa asta....si sa o distruga de tot.........

  RăspundețiȘtergere
 8. Sorin Cartu01 iulie, 2010

  pacat de acets STADION DE LEGENDA!

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...