1 sept. 2008

Blue Lions: „Mai josnic decât Neţoiu!”

Acesta este comunicatul Blue Lions, după ce fanii Craiovei nu şi-au putut încuraja echipa la derbiul cu Dinamo:

„Nu am scăpat de Gigi Neţoiu! El există la Craiova, sub un alt nume: Adrian Mititelu! Nici măcar fostul securist nu ne-a interzis accesul pe stadion!


Teama de propriii suporteri este justificată: a vândut un jucător Stelei, încălcându-şi jurământul esenţial dat faţă de toţi suporterii Craiovei! Dorim să informăm că patronul Mititelu nu a ajutat, sub nicio forma, galeria cu bani în ultimii 2 ani petrecuţi în Liga 1! Ne-am dorit foarte mult să fim pe stadion cu Dinamo pentru a ne încuraja echipa, dar ni s-a interzis accesul chiar şi în oraş! Doar minerilor lui Cozma li s-a mai interzis accesul în Bucureşti! Ultimii patroni ai Craiovei au plecat în caştig de la clubul nostru, vânzând jucătorii, singurii păgubiţi mereu fiind noi, suporterii!


Mititelu a avut nevoie de Universitatea Craiova să se realizeze în plan social! Nu vrem un patron care încearcă să ne umilească! Îi reamintim patronului Mititelu că nimeni nu a câştigat niciodată războiul cu suporterii Craiovei! Ne dorim un patron cu bani, care să facă performanţă adevarată şi care să ne respecte! Orice club din ţara şi-ar dori suporteri fanatici, aşa cum numai Craiova are!


PS: În 13 meciuri, cu Mititelu patron, nu am câştigat niciodată cu vreo echipă din Bucureşti!


PPS: Mentalitatea lui Mititelu este: suporterii adevăraţi nu sunt aceia care vin, pe banii lor, dupa echipă la meciuri, ci aceia care stau la televizor, mănâncă seminţe şi beau bere. Niciodată nu vom susţine un asemenea patron! Nu merită!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...