16 aug. 2010

Minciunelu a tocmit interlopii să-l apere de suporteri

Galeria Universităţii de la peluza Nord a lipsit dumnică seara de la partida cu FC Timişoara. Sursele CRAIOVASPORT au povestit că ultraşii au luat decizia de a nu se mai prezenta la meciul cu bănăţenii după ce au fost ameninţaţi de personaje din lumea “culturală” a Craiovei.

“Preşedintele-suporter”, care nu plăteşte fotbaliştii şi angajaţii ca să aibă bani pentru astfel de acţiuni, le-a transmis fanilor prin intermediul distinşilor interlopi care i-au vizitat la domiciuliu, că nu vor intra pe stadion cu bannere şi vor fi “pedepsiţi” dacă vor scanda împotriva sa. La peluza Sud, totul a decurs aşa cum era planificat.

Disperarea alunecării în prăpastia falimentului i-a întunecat definitiv neuronul preşedintelui. Panicat, în locul vreunei minime investiţii în echipă, acesta a preferat să bage în buzunarele dubioşilor ultimii bani pe care i-a mai gasit printr-un sertar de la Niuiorc, probabil economiile consoartei Lenutza pentru cei doi plozi. Odată cu criza, şi interlopii au redus tariful, aşa că momentan e bun şi mărunţişul booveanului pentru o linişte forţată şi oricum temporară.

10 comentarii:

  1. jegul asta infect o sa plateasca toate mizeriile pe care ni le face.nimic nu ramane neplatit pe lumea asta.ti se apropie sfarsitul boovene...si o sa te injuram si o sa ne distram fantastic cand tu o sa te duci din ce in ce mai jos.
    si chiar daca te milogesti si faci pe victima,infectule iti meriti soarta!

    RăspundețiȘtergere
  2. mam mirat eu de ce nu la injurat nimeni pe miti :)))) ce gheolban

    RăspundețiȘtergere
  3. mai vine dracu la meci de acu incolo sa stea miti cu interlopii lui sa se uite la meciuri si sa vedem de unde mai ia bani

    RăspundețiȘtergere
  4. 18.000 de oameni au cumparat bilete si i-au mai dat bani ospatarului pentru cateva saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum facem sa scapam de acest ospatar mincinos eu unul nu mai calc pe la stadion

    RăspundețiȘtergere
  6. te vrem plecat...definitiv...

    RăspundețiȘtergere
  7. anti-mititel20 august, 2010

    daca ar disparea de tot ce frumos ar fi...sa nu mai auzim de el niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu a avut bani sa le dea, le-a dat spatiile pe stadion sa isi faca tarabe sa vanda suc. ue mititelu

    RăspundețiȘtergere
  9. propun sa faca o alianta cu becalaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...