24 sept. 2017

Blondu, Gogoașă și Chipeșu, slugile familiei Mititelu

Vineri după amiază, echipa familiei Mititelu a avut meci la fotbalul de județ.
Nu știau că mai pe seară le vine sentința și că barosanul care le dă să mănânce lui Blondu și Gogoașă o să piardă definitiv marca.

Cine credeți că dirija din teren galeria echipei lui Mititelu? Blondu și Mititelu jr., dar îl urcaseră și pe Costea pe gard, ca să dea credibilitate.

Cocalarul Mititelu junior îi filma pe "dușmanii" tatălui său de lângă o pânză pe care scria "Muie Mititelu".
Adică muie lui, tatălui, mamei și sorei lui.
Dar nu era deloc deranjat. Se plimba relaxat cu telefonul și îl filma pe Gabi Blondu, valetul familiei Mititelu, cum îl ținea pe Costea să nu cadă de pe gard. Intelect de compătimit, Florinel a fost trimis acolo de brutar ca să îi țină pe sclavii lui Gogoașă în priză. 
Gabi Blondu, în fața galeriei care "s-a tot dezis de el" prin comunicate


În luna iulie, chiar înainte ca grupările Ultras și Capillati să anunțe că echipa lui Mititelu e o clonă și că nu o susțin, Peluza PUZ dădea un comunicat prin care fugea de Gabi Blondu ca dracu' de tămâie. 

Acum, "trădătorul intereselor peluzei" și omul care "pune mai presus interesele personale și pe cele ale familiei Mititelu", stă în fața galeriei ca pe vremuri. 
Mai lipsește să ia portavocea, dar nu e cazul, tonul îl dau oameni care ascultă de el.

Și nu e o excepție.Blondu stă frecvent în fața sau în imediata apropiere a galeriei lui Mititelu, pentru a se asigura că totul merge bine și băieții au ce le trebuie.
Aveți mai jos imagini de la un alt meci:
Blondu, în fața sclavilor
care nu se mai delimitează de el


Blondu, la biroul lui Mititelu

Adrian Mititelu jr. și Gabi Blondu,
cel care controlează din umbră "galeria"

Comunicatul Peluzei PUZ era foarte dur și cu cocalarul plod al brutarului, Mititelu jr., cel care e acuzat că a făcut semne obscene galeriei și pentru care la primul antrenament din această vară Gabi Blondu a luat la bătaie un alt suporter poreclit "Piratul", membru al grupării Ultras,

Dar se pare că din vehemența de atunci n-a rămas nimic din moment ce cocalarul se plimbă prin fața galeriei cu telefonul și face filmulețe cu argații tatălui său. 

Mititelu a pierdut procesul cu Clubul Sportiv, dar atâta timp cât el îi finanțează pe Blondu și Gogoașă nimic nu mai contează. 
Curvele cu fulare la gât țin cu combinațiile lor, nu cu Universitatea Craiova.
Dacă interesul o cere, n-au nici o problemă în a scuipa pe stema Științei, trimisă de ÎNALTA CURTE la Clubul Sportiv.

Acum vreo 2 săptămâni, la un alt meci al familiei Mititelu, Andrei Preda "Gogoașă" a profitat de faptul că nu a mai stat în poartă și, luând portavocea de la Chipeșu, s-a urcat pe gard ca să dirijeze ce a mai rămas din Peluza PUZ "Adrian Mititelu".

În cea mai mare parte a timpului, Preda a purtat o cagulă, ca să nu-i poată fi filmată fața în cele câteva momente în care țăranii din mica tribună strigau mai anemic ca în alte dăți "Muie Mititelu!".
  
Nu de brutar își făcea Gogoașă probleme, Mititelu fiind de acord să fie înjurat (dar cu măsură) pentru ca galeria să aibă credibilitate. 
El încerca să evite să-și arate fața tocmai pentru a nu fi luați toți la mișto din cauză că el, portarul echipei familiei lui Mititelu și în același timp bodyguardul fiului brutarului, stă pe gard la meciuri și dă tonul la "Muie Mititelu", pentru ca apoi să meargă la biroul patronului să mănânce.

Gogoașă, brelocul familiei Mititelu, conducând peluza PUZ '97

Blondu și Gogoașă, angajații lui Mititelu
conducând peluza PUZ de lângă cearșaful cu "Muie Mititelu"...


Mititelu și-a făcut galerie de interlopi, țigani și țărani

Nu vă spunem o noutate, acestu lucru îl știe tot orașul. Gabi Blondu aproape că locuiește la biroul lui Mititelu, iar Gogoașă este și el acolo mare parte din timp.
Apoi, ei conduc galeria care îl muiește pe patron, Gogoașă în mod direct și Blondu doar supervizează de la distanță ce se întâmplă, pentru că sclavii lui n-au mai avut încotro și a trebuit să dea comunicat că se dezic de el.

Din acest an, Praetoria condusă de ei a rămas singurul grup de suporteri din peluza PUZ care îl susține pe Mititelu. Sunt doar câteva zeci cei care sunt membri, în rest galeria lui Mititelu fiind formată în mare parte din țigani și țărani.
Oameni fără studii, ușor de prostit cu orice argument cretin sau orice minciună indiferent cât de stupidă, oameni care nu doar că nu știu să scrie corect gramatical, dar asasinează limba română.

În afara binescunoscuților Blondu sau Gogoașă, capii galeriei private a brutarului, niște țigani slinoși îndeplinesc rolul de locotenenți ai luptei de clasă” a lui Mititelu, pe numele lor Manu FCU, Marian Ciurezu sau Doru Constantinescu.

Să îi cunoaștem mai îndeaproape pe sclavii lui Mititelu și Gogoașă.
Nu de alta, dar dacă mâine vă veți trezi cu ei în tribunele Științei, să îi puteți recunoaște.

Aveți mai jos câteva poze cu personajele respective, a căror etnie este vizibilă. Ei sunt printre cei mai vocali susținători ai lui Mititelu, genul de indivizi cărora dacă le spui că brutarul lor a pierdut orice legătură cu Universitatea în instanță îți vor răspunde că nu îi interesează, pentru că Mititelu e Craiova că așa spun ei și nu mai trebuie argumente.

Cu garoaica...
Manu FCU e unul dintre țiganii pe care Mititelu îi folosește ca personaj care să-i adune prin intermediul facebook pe alții de teapa lui, cu scopul de a aduce cât mai multă lume la terenurile unde joacă echipa sa, a lui Blondu și a lui Gogoașă.
Manu este taximetrist la compania Barby și răspunde de Brigada Leii din Banie, al cărei nume l-a ales după consultări cu Mititelu și cu aprobabrea acestuia, după cum anunța pe facebook.

Manu (în stânga) la braț cu șeful Mititelu


















Doru Constantinescu și Manu, în deplasare
Cioroiul Manu își ia foarte în serios rolul de postac al familiei Mititelu.

El vomită zilnic pe paginile dedicate echipei brutarului și cheamă imbecilii la luptă în numele stăpânului său.

Puteți vedea în imaginea alăturată cum postează o secvență surprinsă după unul din meciurile dintre FCSB și Universitatea Craiova, în care apar 5 dintre componenții Craiovei Maxima, legendara echipă a fotbalului românesc, pe care acest țigan îi înjură.

Ungureanu, Beldeanu, Tilihoi, Negrilă și Donose, nume de legendă ale Științei și ale fotbalului românesc, sunt "vinovați" că în anii '80 au jucat pentru CS Universitatea Craiova și că nu s-au pretat să facă jocurile brutarului care îl stăpânește pe acest limbric.


Marean Ciurezu este un alt rom din armata lui Mititelu, care își imaginează că e ziarist. Ciurezu e un agramat care ar face orice să se lipească de vreo combiație. 
A fost la "muncă" pă Spania, la frații lui, dar nu e de el. Prin țară "are 12 ani de politică", timp în care a intrat prin toate partidele și a încercat să mănânce și el o pâine lipind afișe, dar și aici i-a fost greu, așa că s-a reprofilat și acum face campanie pentru familia Mititelu.


Ciurezu, la biroul
lui Mititelu
Ciurezu e polivalent, având cum spuneam și rol de transmițător live al meciurilor echipei FC Mititelu 2017. Cu el vă arătăm mai multe poze, pentru că este o personalitate. Este viitorul director al FC Mititelu TV, când echipa familiei de la Booveni își va face propria televiziune.

Pentru sclavul de la țară, biroul lui Mititielu împodobit cu o prelată e sinonim cu Universitatea Craiova.
Dacă brutarul punea cumva o prelată cu Barcelona, pentru Ciurezu însemna că Mititelu este însăși Barca lui Messi.
Mai bine că nu i-a venit ideea asta, că nu te mai țineai la socioșii catalanilor, ar fi venit cu zecile de mii din toată partea asta a Europei și se bloca naiba strada.

Domnu' "ziarist" Ciurezu a trecut pe la toate partidele
și a lipit afișe pe găleți de plastic, dar și-a dat seama
că niciunul nu era atât de bun pentru el. Asta nu e viață...

Sărmanul om a ajuns la bătrânețe să vadă și el Constanța...
Ai văzut Marean ce lumini frumoase erau acolo?
Ca boierii ăia mari ;)
Ciurezu, cu frații lui, pă Spania.
Imaginea spune totul despre etnia familiei lor.



Ciurezu și vărul său... un aurolac care are
facebook cu ''șefu frătiei'' și lucrează la Playboy.

Slugile lui Mititelu aduc aminte de galeria plătită a lui Becali. Nu întâmplător ciobanul a intrat la televizor să își apere fratele de suferință, care la fel ca și el a pierdut marca în dauna clubului sportiv autentic.

 Alte poze cu slugile lui Mititelu...
Stăpânu și sclavul.

Brutaru', alenatoru' și un sclav de-al casei.

Mititeii negricioși.

Ca bogații.


Cu Mititelu la procese,
așteptând să dea bossu' un tun.
N-a avut noroc, nici el nici bossu'. 
Alt rom, dar unul mai cu ștaif de data asta, este Mihai Belu
Face pe jurnalistul independent și obiectiv, dar e băgat până-n gât în politică. 

Belu e ceva mai alb la piele decât Manu sau Ciurezu și cu ceva carte. 
Când se mai duce pe la emisiuni, că oltean descurcăreț fiind mai face și de-astea, îl dau în culise cu pudră și aproape că reușeșc să-i anuleze nuanța naturală.

E mare anti-pesedist, face mitinguri și strânge semnături contra partidului lui Dragnea, dar e deschis tuturor oportunităților și are prieteni buni care conduc PSD-ul la Craiova, precum Tudor Florentin, fostul șef al TSD Dolj.
Politica e curvă mare, știm.

Liberali și pesediști împreună, interesele dictează.
Belu nu era scârbit deloc de colegul șef la PSD Dolj.
În speranța că mai apare vreun ban, vreo oportunitate ceva, ziaristul de București mai face și campanii, că doar nu strică un os Penelist de ros. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...