13 iun. 2016

Mititelu controlează autoritar peluza Sud, prin intermediul lui Blondu și Gogoașă

Sub protecția anonimatului, pentru că le frică de Blondu și gașca lui, câțiva oameni din peluza Sud au dat semne că vor să se rupă de Mititelu și de vânduții care-l servesc.

Nu am crezut niciun moment că ei pot lua decizii "fără implicarea oamenilor din jurul lui Mititelu, care au pus o pată neagră pe numele Peluzei Sud de ani de zile".
Cum ai putea să-ți imaginezi asa ceva, când Gabi Blondu sau Gogoașă, servitorii booveanului, participă și organizează împreună cu ei orice acțiune, sub discreta supervizare a lui Mititelu, ultimul exemplu fiind cupa peluzei sud, de acum 2 săptămâni?

Și nu ne-am înșelat. Drept dovadă, n-a durat mult și "aventurierii" au simțit nevoia să editeze postarea, cu o "piruetă" care l-ar face invidios și pe Evgeni Plushenko:
"Edit: Inca o data, asta nu e pozitia oficiala a PS, e pozitia unei simple persoane care poate are alaturi si altele..."

Se consfințește deci faptul că Mititelu controlează peluza care l-a servit de ani de zile, prin intermediul oamenilor săi de încredere Gabi Blondu și Gogoașă, aceștia având la rândul lor relații strânse cu Ou, Chipeșu și alții. Iar orice încercare a cuiva de a se răzvrăti va fi sortită eșecului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...