23 sept. 2013

O nouă specie se naşte la Severin: ultraşii familiei patronului

Ca s-o luăm cu începutul, n-am înţeles exact de ce la tribuna a doua de pe Stadionul Ion Oblemenco a fost înlocuită imaginea ultimei steme, cea cu leul, cu cea în dungi verticale de pe vremea lui Oblemenco. Ambele sunt stemele Ştiinţei. 

N-am înţeles de ce reprezentanţii Universităţii Craiova, care şi-a redeschis secţia de fotbal pentru a nu mai permite unor impostori să-i batjocorească istoria, nu au declanşat deja procesul prin care să revină la ultima stemă, care le aparţine, interzicându-i ospătarului să folosească această siglă cu care el nu are nici o legătură.

N-am înţeles de ce nişte idioţi au fost pe stadionul Ion Oblemenco şi au aruncat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu vopsea galbenă peste stema veche. Te poţi război cu cine vrei şi îţi poţi motiva acţiunile ridicole cu tot soiul de aiureli, dar cum să spui că iubeşti Ştiinţa şi să comiţi blasfemia de a-ţi bate joc de vechea stemă a clubului, sub care echipa lui Oblemenco şi Balaci a câştigat pentru prima oară titlul de campioană? 

Sunt dezgustători ignoranţii care nu cunosc istoria echipei ai cărei ultraşi se pretind a fi. Ei sunt de fapt ultraşii familiei boovene. Ultraşii PUZ-ului. Ultraşi de meserie. 
Dezgustător.  

11 comentarii:

  1. astea sunt animale nu oameni... voi vorbiti de istorie cu animalele?

    RăspundețiȘtergere
  2. unii sunt atat de prosti incat nu realizeaza ca stema veche (cea in dungi) face parte din istoria Stiintei. sa ajungi sa urasti propria stema e prostie curata, alte comentarii sunt inutile.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.gds.ro/Sport/2013-09-23/CSU+Craiova%2C+victorie+la+debut

    victorie pentru echipa de hanbal masculin a C.S. Universitatea Craiova... hanbalistii au scapat cu tricourile nepatate de vopsea galbena deoarece "animalele" de mai sus nu stiu ca sportul are mai multe ramuri... nu doar fotbal. (zilele trecute am asistat la o scena dezgustatoare in centrul Craiovei un tigan borat(cici parca sau asa ceva) a injurat pe Halic si inca un jucator de la baschet) observandule stema Clubului Sportiv Universitatea Craiova pe echipament... bine ca aia nu au inteles nimic din ce a zis tiganul si au mers mai departe(sunt sigur ca ala nici nu stie ca exista baschet in Craiova)... astea "ultrasi" care arunca cu vopsea pe o stema de legenda... acum ma duc sa vomit.

    RăspundețiȘtergere
  4. O minoritate agresiva, dezumanizata ,manevrata in sprijinul averii familiei minciunelului nimic mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa sustii cs craiova trebuie sa fii ignorant rau de tot! Daca maine se infiinteaza direct in prima liga o echipa cu numele de steaua/dinamo/cfr cu aceleasi culori/imn/stadion v-ar placea?!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa-ti mazgalesti una dintre stemele istorice e ca si cum ai fi crestin si ai vandaliza o biserica

    RăspundețiȘtergere
  7. ps - stupizi, ignoranti, orbiti de ura - marionetele lui blondu'(omul familiei mititelu)

    cea mai mare e rusinea baietilor cu capul pe umeri, care sunt constienti ca gresesc, pentru ca se complac in starea de agenti de influenta ai lui mititelu, din comoditate sau din frica

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.craiova-maxima.ro/stiri/1787/sah-la-rege.htm#.UkHmyj_6iGC
    cititi articolul SAH LA REGE si o sa intelegeti cine e adevarata clona. a, si cineva sa il invete si pe oushoru sa citeasca. sau o avea parte si el din suta de mii de euro promisa daca iese puzu .de la gogo nu avem pretentii, el a cantat la perinita, langa rotisor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma mir cum oameni vechi - ultrasii liberi, care stateau la peluza nord tocmai pentru ca blondu isi intinsese combinatiile si corupsese toata peluza sud, au ajuns acum sa stea in aceeasi peluza cu infractorii. nu cumva se bat cap in cap idealurile pentru care luptati, ultrasilor eliberati de principii?

    RăspundețiȘtergere
  10. blondu, postasu, ou, gogoasa, trocanu, chipesu - brigaDA PUZ

    RăspundețiȘtergere
  11. ce asteptari sa ai de la o peluza reprezentata de gogoasa si ou, va dati seama daca retardatii astia sunt lideri cat sunt de prosti restul...

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...