14 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre “sprijinul politic”.

După ce ne-am lămurit cum e cu clona” şi cu peluza Periniţa şi brigăzile pline de moralitate şi mentalitate, hai să vedem cum e cu făcătura politică”. Cu partidul” şi cu echipa care beneficiază de susţinere politică”.

Sintagme care reprezintă nimic altceva decât un căcat mirositor pe care liderii mânjiţi care controlează portavocile de la peluza PUZ l-au propagat insistent spre mulţimea de copii ignoranţi, aceştia luându-l în gură şi purtându-l peste tot, fără să-i mai dea drumul sau să-l digere măcar.

Cretini care nu ştiu absolut nimic despre istoria fotbalistică a Craiovei au umplut mediul virtual cu sloganuri inepte, devenind victimele perfecte ale celor care au gândit această puerilă manipulare, la o friptură cu booveanul. 

Le spunem acestor bieţi membri ai unei penibile mase de manevră, acestor obiecte de uz casnic ale ospătarului şi ale reportofoanelor corupte, că deşi nu ne interesează politica şi nici politicienii, trebuie să fii foarte prost să nu conştientizezi că orice performanţă fotbalistică a oricărui club din lumea asta are în spate şi susţinerea autorităţilor locale. 

Ascultaţi-i pe cei de la peluza PUZ, ăştia cu mentalitate şi continuitate, cum făceau exact lucrul pe care acum îl blamează cu o vehemenţă uimitoare: întrebau ce nume importante din politică i-ar putea susţine şi cereau… SPRIJIN POLITIC pentru noul proiect”!  Aveţi aici o nouă mostră de ipocrizie crasă a mesenilor de la Periniţa.



Te ameţeşte nonşalanţa cu care reportofoanele booveanului jonglează cu ipocrizia. Totul, cu un tupeu cameleonic ieşit din comun.

Dacă ar cunoaşte vreun pic din trecutul glorios al Ştiinţei, puţoii manipulaţi ar şti că marile performanţe s-au realizat având atât oameni cu influenţă, cât şi comunitatea alături. Daţi un search” pe Google şi zăboviţi câteva minute, o să găsiţi lucruri interesante despre cine era Ştefan Andrei de exemplu şi despre cum a contribuit şi el, sau Adrian Păunescu, la performanţele Craiovei Maxima. 
Sau despre cum se mobilizau cei din conducerea oraşului şi judeţului pentru Universitatea Craiova. Şi-atunci, ultraşii poaspăt majori nu vor mai fi aşa oripilaţi când aud că autorităţile locale (care da, sunt oameni din politică aparţinând unui partid sau altul) ajută sportul local şi implicit fotbalul.

16 comentarii:

  1. _Choco_Fudge_14 decembrie, 2013

    Dă-i mă în pula mea. Ăștia nu au nicio treabă cu fotbalul. Sunt veniți de la Dâlga și se dau mari cunoscători. O să ajungă toți să se joace iar cu puța-n țărână, din nou. Fi-ți-ar praștiile ale dracu. Auzi și tu...peluza sud și fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  2. ati distrus renumele unei peluze jeguri penale.sunteti incapabili sa il dati la o parte blondu si gara o sa traiti slugile lor si o sa muriti in mizerie.ce a fost odata ps si ce e acum.....cu ou si gavriluta

    RăspundețiȘtergere
  3. ohohohohohooooooooooooo :))))))))))))))))
    sa spuna laziooeeeeeee , sa spuna el pisatu draq cum e cu clona psd !!!!!!!!! sa ne spuna el de ou cum au ei 2 mentalitate !!! hai pisatuleeeeee, baga :))

    RăspundețiȘtergere
  4. sa ne spuna puzistii cum imparteau pliante cot la cot cu lia olguta ne suge ... . iar acum sunt contra sistemului sau apolitici. v-ati vandut din clipa in care v-ati nascut

    RăspundețiȘtergere
  5. trankilo zice ca e nevoie de ajutor de la autoritati..din cate stiu el nu s'a asociat cu astia cu echipa lu mititelu si merita respectat daca e asa..da sa ne spuna paok ce mai e cu terenurile brutarului, a reusit sa vanda ceva sa faca si el bani sau doar s'a mai bagat asa periodic in seama cu el la telefon si e foarte mandru?
    acuma daca se simte partener de afaceri cu brutaru paok este foarte inversunat ..vorbeste numai de 'clone care au sprijin politic'...... il astept sa comenteze postarile voastre poate ne lumineaza si pe noi cum e cu ultrasia asta in parteneriat cu ochelaristul.

    RăspundețiȘtergere
  6. RESPECT CELOR CARE AU AVUT CURAJUL SA SUSTINA BINELE ACESTEI ECHIPE DE LEGENDA CHIAR SI IMPOTRIVA CURENTULUI. AICI SE VAD ADEVARATELE CARACTERE. RESPECT CRAIOVA SPORT.

    RăspundețiȘtergere
  7. ba iar descoperirati apa calda........voi creca vreti sa deveniti oameni de stiinta cu descoperirile astea....bulangii sinteti vere..... :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Subtitrarea facuta de mititelu nu e 100% exacta.
    Textual se spune: "noi nu putem... adica noi suntem pe strada, pe astea... da' ne trebuie si sprijin politic de acolo... Adica nume importante..."
    Nu zice ca "noi putem pastra un patron", cum a subtitrat mititelu cu blondu. Nu e foarte important, dar trebuie precizat.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce a fost si ce a ajuns ultras......

    RăspundețiȘtergere
  10. ce mai e de spus?........nimic

    RăspundețiȘtergere
  11. doar un suporter18 decembrie, 2013

    Ba fratilor , felicitarile mele ! Daca Stiinta nu o sa moara vi se datoreaza si voua !

    RăspundețiȘtergere
  12. respect craiovasport /////

    RăspundețiȘtergere
  13. cinesuntemnoiba?08 ianuarie, 2014

    Merge sa faceti si o parte a doua a acestui articol, in care sa bagati si cum a lipit brigada ultras afise pentru psd in campanie si cum si-au vandut impreuna cu blondu si gasca lui voturile pentru 50 de euro. Niste poze ar fi ideale.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...