22 nov. 2013

Mărin a promis are 100.000 de euro dacă iese PUZ-ul

De faţadă, peluza sud îl înjură meci de meci pe Mărin, în timp ce liderii acesteia iau masa cu brutarul. Îl contestă pe ospătar pentru imagine, dar în realitate îi fac jocurile. Pe vremuri, interlopii Craiovei aveau voie să vândă sucuri în stadion şi drept răsplată mergeau acasă peste fanii care aveau tupeul de a-l contesta pe boovean, ameninţându-i.

Azi, Mărin cheltuie ultimele resurse financiare pe galeria de la peluza sud, conştient că e ultima sa şansă de a-şi continua circul penibil. Omul care a interzis deplasarea galeriei la dinamo, care a evacuat galeria care-l contesta la meciul cu Urziceni, care a mutat echipa la Severin pentru banii primarului Gherghe de la PDL (atunci era OK amestecul politicului în fotbal, nu? ...căci nimeni nu scotea o vorbă despre asta) spunând că suporterii din Craiova nu merită echipă, care a retrogradat de 2 ori şi apoi a provocat dezafilierea ştiindu-se lipsit de orice resursă financiară, şi-a cumpărat acum susţinerea "ultrasilor-reportofon" care l-au înregistrat pe Piţurcă (în timp ce-i cereau să facă absolut orice ca să-i scape de cancerul mititelu) şi au vândut ospătarului înregistrarea. Din mentalitate. 

Omul care a umilit toată Craiova Maxima (cu excepţia lui Ilie Balaci, angajat ani la rând într-o funcţie fictivă şi plătit exclusiv pentru declaraţii pozitive de genul "Gogoşoiu e mai talentat ca mine, nu ne mai trebuie jucători") şi care ne-a spus în mai multe rânduri că srl-ul acesta este echipa sa şi a copiilor copiilor copiilor săi, şi-a cumpărat în sfârşit galerie (a promis liderilor ei că dacă iese PUZ-ul şi vinde terenul le dă 100.000 de euro).

Asta trebuie să ştie presa centrală, avidă de circul furnizat constant de Mărin şi aducător de audienţe facile, dar degradante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...