22 nov. 2013

Fanfara “ultraşilor adevăraţi” a concertat la Niuiorc

Au acuzat că meciul se va juca fără spectatori, că nu li se vor da bilete, că nu se vor vinde la liber. Toate s-au dovedit doar nişte porcării. Peluza Periniţa a fost astăzi la Niuiorc să-şi ia biletele. Ocazie cu care au şi încins o horă a veseliei şi au intonat cântece patriotice”, în timp ce ospătarul boovean stătea tolănit pe un fotoliu în spatele geamurilor şi îşi admira liniştit supuşii. 

Filmat live de Şorici, puradelul unui impresar neam cu Bin Laden a dat cu o piatră în geamurile magazinului clubului sportiv al Universităţii Craiova de la English Park, dar geamurile lui Mărin sunt intacte, nici unuia dintre ultraşii cu mentalitate care pe stadion îl înjură netrecându-i prin cap să-i reproşeze ieri ceva impostorului care le-a interzis deplasări, le-a mutat echipa în alt oraş, le-a retrogradat-o şi apoi a provocat dezafilierea pentru că nu mai avea bani nici de motorină la autocar. Reportofoanele au scandat însă pentru echipa copiilor copiilor. E normal, probabil mai pe seară se dădeau fripturi gratis la Periniţa.

Ah, dar staţi, ultraşii PUZ-ului au argumentat că ei n-au nimic de-a face cu liderul lor care e în tandreţuri cu Mărin. Au spus că nu au nici o legătură cu el, că l-au retrogradat de câţiva ani din funcţia de şef al galeriei şi că s-au dezis în totalitate de el. Ciudat cum un personaj care nu mai e şef de galerie de câţiva ani dă comunicate în numele galeriei, are întâlniri cu persoanele cu funcţii de decizie ale oraşului şi judeţului în numele galeriei, sau chiar dă interviuri presei în numele galeriei. 

Şi mai ciudat este cum s-au dezis complet de el PUZ-iştii, când ei apar în toate împrejurările alături de el, în ipostaze “intime” şi într-un evident raport de subordonare. Priviţi imaginile de mai jos, ele arată clar cum s-au dezis ultraşii adevăraţi de liderul lor mânjit pe bot cu friptura ospătarului împotriva căruia oamenii săi scandează de faţadă meci de meci. Ca să vadă lumea că au mentalitate şi dau lecţii de morală.



Mizeria şi ipocrizia sunt nemărginite. Jenant…

19 comentarii:

  1. Iti spun una. Te-a bagat Ciobi pe ciclu, ca sa stai si tu cu Gicu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Csu =mititelu FCU=IUBIREA NOASTRA su=tradatori

    RăspundețiȘtergere
  3. Charlos sifon =Tirca sifon .

    RăspundețiȘtergere
  4. Puscarie. Ne-ai dezonorat.. uita te in oglinda si dupaia vb tu de ps. E ca si cand ti-ai scuipa pe ma ta ca nu are bani. Tiganu tot tigan. Charlie sunteti toti. Orb ca blondu. Acelasi stil. Bubu si restu ar sta si ei cu gigu.. sclavi

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu de ce nu ii ingnorati pe aurolacii lui mititelu

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceleasi fete prezente la toate actiunile booveanului, aceleasi persoane gretoase care au intrat in teren, s-au urcat pe nocturna, au participat la mitinguri si procese, totul doar pentru mititelu. Culmea e ca sunt exact aceeasi oameni care se 'dezic' cel mai vocal de blondu. Ei sunt etnobotanistii de la ultras(brigada puz). Ma bucur ca macar praetoria se tine departe de astfel de personaje.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce urat e baiatul din prima poza dreapta jos. ala e che guevara ala care tine paginile lui mititelu de facebook?

    RăspundețiȘtergere
  8. Hopa , peluza puz nu prea e asa dezisa de blondu....Ce inseamna sa descoperi apa calda...De pus la rana si in arhiva personala.

    RăspundețiȘtergere
  9. induiosator..................

    RăspundețiȘtergere
  10. salut...va rog sa slectati mesajele care va sunt trimise ... aveam unele astepatari de la voi - va rog sa nu le permiteti sa transforme si aceasta pagina in circul jegos de la booveni... va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. interesant cum la toate articolele despre peluza sud apar foarte multe comentarii despre charlie. cine este acest charlie ca nu l-am vazut niciodata in sud? mie imi par niste intoxicari in genul celor facute de partide(in special pdl) in campaniile electorale in care se evita subiectul real de discutie prin comentarii repetate(probabil puse de aceeasi persoana sau maxim 2-3 din acelasi grup) despre alte teme. una peste alta dovezile sunt clare si ne spun ca peluza sud este condusa in continuare de blondu si cumparata de mititelu indiferent ce face charlie, basescu, ponta sau daniela crudu.

    RăspundețiȘtergere
  12. ceva trebuie sa se schimbe la club pentru ca sunt praf. BADEA si ceilalti care iau decizii sa deschida bine ochii si sa isi puna mintea la contributie pentru ca au facut destule greseli. nu e posibil sa vina un aurolac ca gogoasa sa te bata la tine acasa, sa iti loveasca cel mai bun jucator si chiar un om din conducere. acolo ar fi trebuit sa fie oameni de ordine din partea clubului care sa nu permita oricui sa se apropie de jucatorii nostri. credeti ca e posibil ca la barcelona sa vina cineva si sa ii rupa piciorul lui messi, chiar si un jucator de la oaspeti nimportant si bagat in lot special pentru asa ceva ?
    s-au facut greseli si la capitolul organizare si dovada sunt mai ales meciurile directe cu echipa lui mititelu, si la capitolul imagine. nu e posibil sa il lasam pe un distrus sa se foloseasca de stema noastra, facuta penru clubul nostru! initiati procese si recuperati ce este al nostru, nu mai permiteti unui cacat cu ochi sa manipuleze folosind stema noastra, chiar daca nu mai are mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta e gogoasa. Ultras pana la moarte si dincolo de carne. E jucator, bodyguard, om de ordine, femeie de serviciu, spalator de buci si curatator de sunci.

    http://postimg.org/image/rallhk9q5/ - Un cocalar drogat, cu ifose de interlop.

    RăspundețiȘtergere
  14. muie lazio penibilule

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+2/VIDEO+EXCLUSIV+Preda+Ii+invitam+si+pe+fanii+lui+CS+U - astazi la zapada, maine la puz, poimaine la friptura

    RăspundețiȘtergere
  16. Preda si mititelu sunt asteptati cu lopetile sa dea zapada la Poarta Alba de ....Gigi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doi pokemoni pe etnobotanice - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620162051356606&set=a.621829681189843.1073741835.100000884496960&type=1&relevant_count=1

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...