20 oct. 2013

Muie cu friptură

Mulguţa. Lărguţa. Craiolguţa. Clone. Moralitate. Echipe adevărate. Curve. Mentalitate. Prostituţie. Trădare. CUVINTE mari şi grele. Dar GOALE.

Noi nu facem jocurile lui mititelu, am scris şi de Găbiţa pe Poştă, n-aţi văzut?
Noi nu putem să-l suportăm pe mititelu, îl contestăm neîncetat  şi ne dorim cu toţii să-l vedem mort. Am scris şi cu spray-ul pe ziduri de el, n-aţi văzut?
Noi susţinem doar jucătorii, dar suntem împotriva lui mititelu, n-aţi văzut cum îl înjurăm la meci?
Ba da, am văzut. Am tot văzut...

 
Printr-o imensă nedreptate a istoriei, adică printr-o indolenţă criminală a autorităţilor locale, coroborată cu nepăsarea timp de mulţi ani a Universităţii din Craiova, clubul NOSTRU a ajuns să fie reprezentat de tot felul de profitori, lista lor terminându-se cu un diabolic debarasator de mese de la Booveni. Când în sfârşit oraşul tranchilizat de minciunile şi ameninţările ospătarului a început să se trezească şi i-a retras impostorului dreptul de a-şi mai bate joc de noi toţi, acesta a învrăjbit suporterii şi i-a cumpărat pe cei care aveau deja preţul afişat. Pe cei pentru care totul se negociază, pentru că la ei totul e de vânzare.

Iată, dragi prieteni, cine sunt liderii celor care vă numesc trădători, vânduţi, curve, prostituate.



Sunt imagini care dezgustă şi care vorbesc de la sine despre starea deplorabilă în care se află galeria de la peluza sud, altfel plină de moralitate şi de mentalitate ultra$. Sunt imagini care compromit definitiv şi irevocabil orice acţiune a unor oameni care au coborât atât de jos nivelul. Sunt personaje care au dat fularul şi steagul pe reportofoane. Sunt falşii profeţi ai unui prezent trist. Sunt ceea ce noi, cei care iubim sincer Ştiinţa, nu vom fi niciodată. Sunt ce poate fi mai urât pe un stadion. Sunt cei care ne garantează un viitor negru, mizer, nedemn de Universitatea Craiova.

Galeria de la peluza sud e, din păcate, o imagine dezolantă. O imagine făcută ţăndări. Dar prea mult timp a stat gunoiul sub preş. Reportofoanele” au ajuns la propriu în subordinea celui care le spunea pe 24 februarie 2010 că dacă FRF nu ne lasă la Severin, nu jucăm niciunde”. Atunci FeReFeul era rău că nu-l lăsa pe Mărin la Severin.

Unde e lupta cu adevăratul vinovat, unde sunt protestele şi acţiunile împotriva brutarului care a mutat echipa din oraş şi a retrogradat-o, care i-a batjocorit istoria şi i-a umilit suporterii? Reportofoanele” erau ultima şansă a ospătarului şi şi-au negociat la sânge poziţia. Acum sunt ocupate cu PUZ-ul unei mlaştini şi au o luptă foarte importantă de dus… cu proţapul. S-a ales praful de cruciadele lor, s-au pierdut printre grătarele de la Periniţa.

Ne e greaţă de sloganurile goale ale unora pentru care Universitatea Craiova e un mijloc de supravieţuire. Totul e fals la ei, totul e minciună, manipulare, profit. Şi pentru unii, nu prea mulţi, e pură ipocrizie şi obsesia propriei imagini. Narcisism, laşitate şi cruntă nepăsare faţă de drama Craiovei.

“Înapoi în Booveni. Arzi în flăcări. Pleacă mititelu. Mititelu, eşti o mizerie. Muie mititelu.”
Ce porcării…
Friptură cu mititelu.  
Muie cu friptură.


PS. Mulguţa. Lărguţa. Craiolguţa. Sticluţa… Periniţa.

112 comentarii:

  1. Peluza P.U.Z.
    No comment……..

    RăspundețiȘtergere
  2. trist este ca unii il mai urmeaza pe lideru asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incredibil nu ma asteptam inceousem sa va injur pe voi astia de la cvsport dar am ramas fara replica...imi bag pl in ea de galerie

    RăspundețiȘtergere
  4. mentalitate ultra.......bleah

    RăspundețiȘtergere
  5. ei sunt aia care la meciul cu CS U afisau mesaje despre prostituate. ce jalnic, ce penibil!

    RăspundețiȘtergere
  6. mititelu arzi in flacari :))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. blondu, ou(ultras), chipesu, trocanu, chipesu(pretoria) ii prostesc pe prostii din peluza tristetii sa-l sustina pe mititelu, lazio, nefiru si alti care si-au vandut ultrasia pe un job la boovean promoveaza falsa morala desi ar trebui sa stea cu capul plecat pe viata mi-e scarba de tot ce inseamna azi peluza din sud si ma bucur ca am scapat de ei Hai Craiova!

    RăspundețiȘtergere
  8. peluza perinitza. la cina cu mititelu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. creca in flacarile de la protapu lu gogoase:) xcraiovasport sa vedeti ce spunea gogo acum ceva timp de brutar aveti p fb

    RăspundețiȘtergere
  10. voi defapt ne spuneti ca apa e uda. toata lumea stie ca blondu e un vandut. asta nu inseamna ca o pleuza intreaga e vanduta. sezionarii raman vanduti indiferent de cate fripturi ia blondu de la mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  11. cand sunt facute pozele cu țârcă si mititelu la spritz? Sunt mai vechi sau sunt facute zilele astea? Vreau sa zic ca pozele astea daca sunt facute zilele astea pot sa il ingroape pe blondu.... Deci stie cineva ce data au?

    RăspundețiȘtergere
  12. adevaru’ adevarat....

    RăspundețiȘtergere
  13. baa nu il urmeaza nimeni noi urmam culorile echipei si adevarata echipa, numele de Universitatea Craiova... nu mai bagati in aceeasi oala toti suporterii Universitatii, adevarata Universitate Craiova, cu vandutii ... voi ati renuntat la lupta impotriva brutarului, noi incercam sa ne pastram echipa fara el... daca unii stau cu el la masa si il contesta in acelasi timp nu e vina noastra...

    RăspundețiȘtergere
  14. cat sunt de nenoriciti oamenii astia...iti vine sa vomiti.......

    RăspundețiȘtergere
  15. ah, si astia vorbesc de prostitutie, de tradare? chiar gretos..

    RăspundețiȘtergere
  16. da frate ce nseamna sa ai mentalitate.

    RăspundețiȘtergere
  17. asa ceva se cheama sah – mat ! avanti !

    RăspundețiȘtergere
  18. stiam toti de blondu. voi nu stiti de charlie. intrebati-l de ce nu mai are interdictie cu ocazia infiintarii cs-ului in div b?

    RăspundețiȘtergere
  19. ohooo , ce emotionant.......baietie...... mie imi place aia a lu lazio cu muie toti :))))) ...o stiti?cand zice el asa plin de mentalitate si de ifose de veteran "muie toti".... imi place mult mult de tot :)))) sa punem basmaua pe gard ! ... : ))))

    RăspundețiȘtergere
  20. noi cu MAXIMA in spate,voi vanduti pana la moarte!

    RăspundețiȘtergere
  21. PS = BLONDU ba retardatilor? va mai dati si mari intelectuali luav-as fata in pula ca sunteti egali cu saracu si cu olga, niste ditrusi muriti in plm toti sa avem parte de STIINTA , noi cei care o meritam!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ba da aici numai frustrati si pana la urma cine e blondu blondu e gakeria cr gresiti ne am dezis de el de mukt timp...pentru voi cei din sezione sugeti pula asa cum o sugeati si pana acuma si ramaneti sifoane cum ati mai fost..charli tiganu stie el e sifonu si curva...ca sa stiti are 700de euro pe luna sa aduca lume la.meciuri pe langa altw facilitati asa ca nu mai va agitati asa PROSTITUATELOR

    RăspundețiȘtergere
  23. bai nesimtitule,cat tupeu poti sa ai......nu mai incercati sa va deziceti de blondu ca nu va mai spala nici dracu imaginea....mancati,beti sunteti frati cu el si acum in loc sa va crape obrazul de rusine voi ne spuneti ca stiati? si daca stiati ce ati facut bai moralilor? incoruptibililor...? ce etici sunteti voi cand sunteti pe manevra cu brutaru si va duceti pe la tribunale.... cand vine vorba de voi si de seful vostru care conduce peluza aia nu mai sunteti asa etici.......

    RăspundețiȘtergere
  24. fricoshilor, nu va mai luati de Blondu. el e unicu lider al galeriei. degeaba au vrut alti ca Sebi, Ciarli, shi acum Chipeshu sa schimbe asta tot Blondu e singuru care i respectat shi recunoscut de lider. shi ce daca a mancat cu Mititelu. bravo lui. asta face un lider. la cine nu-i convine sa plece in alta peluza ori sa nu mai vina. pana atunci Gabi shi cu noi o sa fim mereu uniti shi nu o sa plecam niciodata din PS97. noi am facut o noi o conducem. iar sectione sau oricare din PS97 care face gura sa se astepte la ce e mai rau. rasbunarea noastra no sa aiba limita shi ne batem cu toti

    RăspundețiȘtergere
  25. da ba stim voi sunteti curati ca lacrima si v-ati dezis de el desi oficial e liderul peluzei iar prin poze e acolo intre voi in peluza. vai de capul vostru de penibili. n-ati mancat usturoi si nici gura nu va pute doar ca liderul vostru baga fripturi cu ajica.

    RăspundețiȘtergere
  26. ULTRASII FAMILIEI mititelu :

    blondu = sifon, ultras contra cost, dator pe la oameni mii de euro.

    gavriluta = sifon, ultras contra cost, viseaza sa intre in gruparea sportivilor.

    postasu = sifon, ultras contra cost, retardat mintal, sofer la moara.

    gogoasa = sifon, ultras contra cost, sageata pe la lume pentru bani.

    ou = sifon, ultras contra cost, betiv, viseaza sa ajunga unul dintre cei mai tari artisti tatuatori.

    piratu = sifon, ultras contra cost, ciorditor prin Anglia.

    chipesu = sifon, ultras contra cost, noul lider ales al familiei mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Diferenta dintre peluza sud si sezione: peluza sud nu inseamna gabi blondu' in schimb voi mergeti pe principiul "charlie suntem toti" si in al doilea rand cum puteti sa ne acuzati voi care ati abandonat lupta si ati ales calea usoara ? asta e chair culema sa iti schimbi echipa dupa care ai mers atatia ani si sa ii acuzi pe oamenii care ii raman fideli de lipsa de mentalitate. Atata timp cat eu si alti 99% din peluza sud nu am acceptat niciun compromis, am fost fideli echipei oriunde a jucat nu o sa plecam niciodata capu' in fata nimanui in schimb voi veti ramane patati definitiv. Chair credeti ca noi nu ne dorim normalitate ? dar asta nu inseamna sa iti schimbi echipa , sa alegi calea usoara sa mai ciugulesti si ceva banuti si sa ii ataci zi de zi pe cei care raman fideli. Ati abandonat razboiul si ne acuzati pe noi ca nu il ducem cum trebuie! Muie mititelu !

    RăspundețiȘtergere
  28. Astia de la sezione, voi cu cine pula mea tineti de fapt? Cine e cswc?

    RăspundețiȘtergere
  29. Ba pana una alta charlitos lucreaza la Clubul Sportiv U Craiova conform facebook-ului sau... deci cum e si cu tranzactiile astea ? E rusinos doar daca mananci de la Perinita, daca mananci de la doru magaru nu e rusinos ?

    RăspundețiȘtergere
  30. ce mod oribil de a justifica si acoperi ce faceti.........baaaa v'ati vanduttt!aveam un dusman comun,unul singur,pe mititelu si pe voi v-a cumparat!TOCMAI DE ASTA VREM ALTCEVA,SA NE CURATAM DE TOT CE TINE DE mititelu SI VOI IN MOMENTU ASTA TINETI DE mititelu... asa a fost mereu,si daca nu reinfinta universitatea sectia de fotbal,de 4-5 ani sunteti sclavii lui mititelu......acum doar incep sa apara mici dovezi...ca sa vada toata lumea cine sunt TRADATORII SI CURVELE !!

    RăspundețiȘtergere
  31. 'muie mititelu',nu peluza sud ?cine va mai crede mascaricilor mititei ??ce inversunati erati voi impotriva celor care au vrut craiova libera si va lezau interesele.acum intelege toata lumea de unde sustinerea perversa pentru mititelu si inversunarea voastra.ati tradat cauza stiintei ca sa va vindeti bouveanului.

    RăspundețiȘtergere
  32. mda..toti din fenomen stiau ca il injurau la misto. ei au bani promisi ...si oricum si pana acum au avut combinatii cu mititelu peluza sud....oamenii lu blondu gavriluta si alti vindeau sucuri la tarabele din stadion pe la meciuri aveau intelegere cu mititelu..ca sa nu bata la ochi il injurau de fatada

    RăspundețiȘtergere
  33. ba pana unde pot merge unii cu mizeria- respect craiova sport!

    RăspundețiȘtergere
  34. cu ma-ta tine sezione curvo! sclavii lu mititelu la urmatoru meci sa ii strigati numele lu gigi mititelu,noul vostru idol!ultrasii firmei familiei ,mititelu srl

    RăspundețiȘtergere
  35. :=))))) ba cum sunt pozele alea.. MENTALITATE ULTRAS nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  36. peluza sud e mititelu din pacate

    RăspundețiȘtergere
  37. urit foarte urit ce vad..n as fi crezut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ca blondu e in paine , se stie de mult.... charlie n-a mai fost acceptat .

    RăspundețiȘtergere
  39. MITITELU, GIGI MITITELU!

    RăspundețiȘtergere
  40. in articol apar poze cu liderul peluzei sud(mititelu) si blondu lund masa impreuna. ce legatura au comentariile despre sezione si charli nu inteleg. comentati articolul si nu mai spamati aiurea. folositi aceleasi diversiuni ca si editie speciala: evitati subiectul si injurati dusmanii imaginari.
    daca esti de la ps si te deranjeaza ca blondul se intalneste cu mititelu spune asta(eventual lui blondu), daca nu te deranjeaza la fel spune asta si lasa-ti povestile despre charlie ca stiti bine ca sunt aflate din surse mititeliene, deci nu au nici un sambure de adevar.
    Eu cred ca totusi ca va deranjeaza ca lumea a aflat ca peluza din sud e aservita intereselor booveanului, pentru ca altfel nu ati incerca sa acoperiti asta prin comentarii pe langa subiect.

    RăspundețiȘtergere
  41. "prea mult timp a stat gunoiul sub preş" - nici nu are cum sa fie altfel gunoiul sunt membrii peluzei sud(a se citi puz) si presul este blondu

    RăspundețiȘtergere
  42. justificarile de genul "si voi sezione ati facut/faceti nu-stiu-ce" sunt puerile si compromit mai mult, in loc sa disculpe

    RăspundețiȘtergere
  43. Sa muriti in B prazarilor.

    RăspundețiȘtergere
  44. http://tinypic.com/view.php?pic=28086f9&s=5#.UmVhunBaXfs

    RăspundețiȘtergere
  45. te pisi pe tine de ras cum dau sobolanii din colt in colt si incearca sa se scoata :=))))))) un sclav mai neimportant "so lo" pe facebook iincearca sa-i spele si zice pe pagina "ultras stiinta" ca poza e mai veche, din 2009 :=)))) ....nu ba sclav prostovan,nu e veche poza,uita-te la poza imediat urmatoare de la rosiori..unde blondu e imbracat exact in aceeasi bkluza alba cu dungi negre :=))))))))))
    ba mi-e scarba de voi acum si mai mult decat cand am vazut poza !!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. peluza perinita 97.....RADE LUMEA DE VOI...

    RăspundețiȘtergere
  47. mititelu si-a cumparat galerie21 octombrie, 2013

    mititelu catre gardienii de la stadion:"vreti sa chem galeria?" replica asta spune tot,nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  48. La meciul de baschet cu steaua a venit si peluza sud a lu mititelu.Ce credeti,mititelu,baca si blondu au hotarat ca peluza lor sa nu strige nimic de Craiova si doar sa injure pe steaua.Acum nu mai recunosc nici echipa de baschet.Probabil nici aia nu e echipa cea buna,care "trebuie".Probabil daca face mititelu inca o firma sa ii zica Baschet Booveni SRL aia e Craiova si la baschet. In curand nici parcul Nicolae Romanescu nu va mai fi considerat al Craiovei daca nu va fi trecut pe una din firmele lui mititelu.Nici stadionul,clar.Ce nu e firma lui mititelu nu va mai fi al Craiovei,asa a decretat mititelu si peluza lui o sa sustina asta.

    RăspundețiȘtergere
  49. pai '''ultras stiinta' e pagina lu lazio care s a facut de cacat dupa faza asta acum scrie cica ''Descoperira ca Blondu se tine cu Mititelu. Mai trebuie sa descopere si cum se fierbe apa'' 0oooooo))))) pai daca tu stii cum se fierbe apa de ce stai ba lazio cu curu gol in apa fiarta?uite acuma te ai oparit! nu mai contezi! ramaneti sa cantati cu blondu de gat si la urmatoru meci puteti sa il chemati si pe mititelu sa stea cu voi acolo ca deja stim acum nu trebuie sa va mai ascundeti...

    RăspundețiȘtergere
  50. http://www.youtube.com/watch?v=k0rt69lwKoc Si dai, si lupta ... si mananca o friptura

    RăspundețiȘtergere
  51. http://www.youtube.com/watch?v=9D1Df2TmNDw - pentru o friptura la perinita, v-a pisat blondu scufita

    RăspundețiȘtergere
  52. e simplu- ai mentalitate , stii ca blondu e corupt , il dai la o parte . nu stai cu el, nu il mai lasi sa vina langa tine , il bati , il alungi ca pe camataru , nu te compromiti / asta faci daca esti ultras , daca esti pielea pulii o sugi ca o curva penala / nu te dai mare ultras si marele corect care vrei sa il alungi pe mititelu dar tu nu poti sa il alungi pe blondu vandutu , din contra iti impune blondu directia / nici nu mai are rost sa comentam /

    RăspundețiȘtergere
  53. Salut ! Cine stie ce au avut azi la meniul zilei la Perinita ????

    RăspundețiȘtergere
  54. "E rusinos doar daca mananci de la Perinita, daca mananci de la doru magaru nu e rusinos ?" ..pai mai stim noi pe cineva care a mancat de la doru magaru.era coleg cu unu riceard gavrilescu si il exterminau pe brutar la expresu de sud...acuma ce credeti ricky gavrilescu strange bani pentru brutar e facebook a deschis un cont ......se lucreaza in echipa aici

    RăspundețiȘtergere
  55. iti dai seama ca au mutat locu acuma,se intalnesc la baca in bariera valcii pititi printre vitrine frigorifice sa nu ii mai pozeze lumea

    RăspundețiȘtergere
  56. aia nu e victoria lui gabi blondu impotriva meniului ci este victoria unei generatii impotriva sistemului ! ma trec fiori cand ma gandesc cum vor aborda ultrasii meniurile din zilele urmatoare

    RăspundețiȘtergere
  57. cica blondu nu mai e lider la peluza de la sud, acum peluza e condusa de gogoasa(mana dreapta a lui blondu) care impreuna cu trocanu(un parlit) si gavriluta(se crede interlop) conduc pretoria si de ou(mana stanga a lui blondu) care controleaza ultras. o schimbare de imagine facuta ca urmare a faptului ca acum stie toata lumea ca liderii ps sunt oamenii lui mititelu. si era sa uit la portavoce o sa il puna probabil pe chipesu pentru ca e singurul din oamenii lui blondu care poate sa lege 2-3 cuvinte. Toate astea pentru ca le-a promis mititelu ca ii face oameni daca vinde balta craiovitei. Sie era sa uit: cearta lor cu primarita e din cauza ca nu le-a dat locuri de munca cum le-a promis in campania electorala cand ii lipeau afise prin oras. peluza puz, peluza blondu, peluza psd, peluza mititelu, peluza familiei, peluza reporofoanelor, peluza baca - sunteti orice numai Peluza Sud 97 NU.

    RăspundețiȘtergere
  58. http://oradedolj.oradestiri.ro/fanii-universitatii-protesteaza-pe-facebook-in-realitate-stau-acasa/actualitate/2013/10/21/
    tentativa de protest a curvelor...mititelu ii astepta dupa colt cu cateva milioane imprumutate de la baca dar le-a fost rusine sa vina :) asta e acuma a venit doar sorica,poate data viitoare vandutilor

    RăspundețiȘtergere
  59. ce penibil sa propovaduiesti ultraseala si moralitatea si sa te vinzi ca ultimii milogi

    RăspundețiȘtergere
  60. baa nu il urmeaza nimeni noi urmam culorile echipei si adevarata echipa, numele de Universitatea Craiova... nu mai bagati in aceeasi oala toti suporterii Universitatii, adevarata Universitate Craiova, cu vandutii ... voi ati renuntat la lupta impotriva brutarului, noi incercam sa ne pastram echipa fara el... daca unii stau cu el la masa si il contesta in acelasi timp nu e vina noastra

    Ba esti de o prostie rara. Ce culori urmati voi ma, culorile banilor? De cand a inventat mititelu culorile alb si albastru? Le-a cumparat el ? Numele de Universitatea Craiova apartine UNIVERSITATII CRAIOVA! Familia mititelu de la booveni nu are nimic in comun cu institutia de invatamant superior a Craiovei! Adevarata U Craiova nu e brutarul, v-a mintit blondu cand v-a spus vrajeala asta! Aveti afaceri cu ochelaristul dar “vreti sa va pastrati echipa fara brutar”? Ce echipa sa va pastrati ma fara brutar? Ba imbecililor, sa va intre bine in cap, aia e societatea lui pe care nu o sa o dea altcuiva niciodata. AIA NU E CRAIOVA! Aia e doar o firma a unui infractor, daca asta e pentru voi U Craiova sunteti niste terminati! Nu e vina voastra daca "unii stau cu el la masa in timp ce il contesta"? Pai parca erati ultrasi mai penibililor, parca erati aia cu mentalitatea? Aia nu sunt "unii", sunt chiar sefii vostri, mentorii vostri! Aia va dicteaza ce sa faceti distrusilor, aia va organizeaza deplasarile, aia va anunta cand trebuie sa mergeti pe la tribunale si pe la fifa din banii brutarului. La ce am renuntat noi ma? Ba noi iubim U Craiova si stim ce inseamna echipa asta, spre deosebire de voi care faceti tot pentru imagine si ca sa va aprecieze altii de prin tara. Voi nu aveti nimic in comun cu ce inseamna Craiova, nu aveti convingeri, voua va traseaza blondu linia si voi sunteti mandri ca stati cu el la masa, ca e vechi si e bagabont. Sunteti penibili! Mititelu a distrus tot ce inseamna U Craiova si voi sunteti umilii slujitori ai intereselor lui de brutar care se viseaza patron. E stapanul vostru!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. mda......sunt dezamagitori si unii de la sud de la care mai asteptam ceva.nici un cuvant despre mizeria lor,seful peluzei sud prins cu limba in gura dusmanului de toti contestat la fiecare meci.s-au facut mici si se uita in alta parte ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat si posteaza pe facebook linkuri cu rosia montana si versuri traduse de la italieni "dati-ne fotbalul inapoi asta este un gunoi, peluze-nchise, stadioane goale prea multi ultrasi in spitale...." care ba vericule ca ar trebui sa postati cantece mai aproape de realitate: "dati-ne gratarele de la perinita inapoi, mancarea de cartofi e un gunoi.....restaurante inchise sali de mese goale prea multi ultrasi mor de foame".. ce ziceti baieti de noul "imn"? nu mai traduceti cantece de la italieni in timp ce liderul vostru scoate peluza la vanzare ca sa obtina un pret cat mai bun corect?

    RăspundețiȘtergere
  62. ba nu sunteti sanatosi.. ati luat la muie cu asta..comentati si va raspundeti intre voi ...mare descoperire ati facut nebunilor..

    RăspundețiȘtergere
  63. mai aveti sa descoperiti ca Elodia a disparut

    RăspundețiȘtergere
  64. charlitos mangaieli cu doamna Lia .

    RăspundețiȘtergere
  65. gabi tirca "regele" e in friptura cu adrian marin "imparatu" .... irinel coanda "bulibasa" invidioSUL (Sectiunea Ultra Libera ) e dat pe ciolan de comunist cu lia vasilesco .. de acolo si pana aici aparu' articol marfa . sa vada lumea.. sa auda tara ca la craiova se mananca bine !!! SA VA FIE RUSINE : SUD , NORD .... OLTENII ISI MERITA SOARTA !

    RăspundețiȘtergere
  66. MITITELU FRIPTURA MITITELU

    RăspundețiȘtergere
  67. CHARLIE IL STRIGA PE BLONDU .. HOTULE ! ati intrat la steaua eu nu am intrat !

    RăspundețiȘtergere
  68. CHARLIE SPUNE : ati facut asociatie.. cand am venit din puscarie m-ati lasat pe dinafara !!

    RăspundețiȘtergere
  69. BLONDU SPUNE : EU VANDUT.. NU EU VANDUT: EU AJUT: EU MILOG

    RăspundețiȘtergere
  70. CAMI NU VA CEARTA ? DOAR V-A CRESCUT LA O TITA !

    RăspundețiȘtergere
  71. stapanu nebunu . copii prosti.. intoxicati din doua parti.. una , doua ! gata . PAce :))

    RăspundețiȘtergere
  72. hai ca va fac eu o piramida cu structura peluzei sud, ca vad ca sunt unii care inca nu inteleg cum sta treaba:

    0. mititelu

    0.1 baca

    1. blondu

    2.1. gogoasa - trocanu ----- 2.2. ou ----- 2.3. gavrituta - postasu - gara

    3. sclavii din brigazi ai celor de mai sus (au intaietate in fata ultrasilor tocmai pt ca sunt sclavii)

    4.1. ultrasii din brigazi - nu comenteaza nimic fata de 1. 2. si 3.

    4.2. ultrasii perfecti pe care ii intereseaza ultrasia mai multe decat Stiinta (se manifesta in general pe internet)

    5.1. prostimea care nu l-a contestat niciodata pe mititelu si il considera martir

    5.2. minorii care au descoperit fobalul in ultimii 2-3 ani (majoritatea n-au vazut inca oblemenco)

    5.3. membrii vitorului partid sustinut de echipa lui mititelu in campania electorala

    5.4 oameni din alte orase ale caror surse de informatii despre Stiinta sunt blondu si editie.ro

    RăspundețiȘtergere
  73. Postati totate comentariile . Nu doar cele care va convin. FORZA STIINTA

    RăspundețiȘtergere
  74. claudiu baca, tigane sa-ti dam la muie! dator la suporteri, sponsor la mititelu! asta spune totul despre puterea financiara a booveanului. blondu, postasu, gavriluta, ou, sclavi la boovean din foame de bani! peluza sud craiova, peluza familiei mititelu!

    RăspundețiȘtergere
  75. BLONDU SI CU GASCA LUI, PENTRU BANI SA VAND ORICUI!

    RăspundețiȘtergere
  76. De opt ani traim un chin
    Cu bufonul de Marin
    Un oltean parat in lume
    Care face mereu spume
    El este stelist spurcat
    De cand ma-sa l-a fatat
    Ce jigodie penala
    E dator la toti prin tara

    Asta doar pe rau e pus
    Si-o echipa a distrus
    A distrus din saracie
    Chiar simbolul din Banie
    De asta merita acum
    Sa ii aratam un drum
    Drumul catre puscarie
    Ca sa stea o vesnicie

    Booveanul de un ban
    Ne-a fost mereu un dusman
    A bagat Craiova-n B
    Doar de-al dracu care e
    Si daca la usa sa
    Diicot-ul nu batea
    Brutarul ar fi vrut
    Sa distruga si mai mult

    MUIE MITITELU!!!

    RăspundețiȘtergere
  77. voi nu ati inteles nici pana acum ca ei striga corect MUIE MITITELU! doar ca noi am inteles gresit... ei cer de la el muie...

    RăspundețiȘtergere
  78. cica sezione inseamna charlie. pai uitati ca sezione a rezistat ani buni fara el si a tinut randurile stranse si capu sus? daca charlie se vindea, asa cum spuneti voi, corni si alti oameni care stiti ca mai bine isi taie o mana decat sa ia bani cum au acceptat asta? si sa nu imi spuneti acum ca nu are nimeni un cuvant de spus in fata lu charlie ca incheiem discutia si puteti sa plecati linistiti la mici si cabanosi in centru...

    RăspundețiȘtergere
  79. nu vad macar un singur comentariu de la cineva de la sud care sa spuna ca nu e de acord ca liderul lor sa-i vanda la mititelu(momentan), vad numai comentarii despre charly. atat timp cat nu faceti nimic sa scapati de orbul blond sunteti complici la mizeriile acestuia. inca ceva liderii pelusei sud negocieaza trecerea pelusei la cs. asteapta doar un moment favorabil sa va anunte si pe voi(sursa sigura!).

    RăspundețiȘtergere
  80. muie cu cacat25 octombrie, 2013

    abia astept momenu ala ,atunci o sa ne distram maxim cu astia plini de mentalitate si etica ... sa vedem atunci ce fac cand blondu si parlitii lui ou si chipshu cu brigazile aferente o sa ii lase singuri.....ei o sa aiba 2 variante ori nu mai vin deloc pe la meciuri,ca oricum nu prea le place lor fotbalul asa mult si vin doar pentru sepci in carouri si alte ipocrizii de imagine ,ori o sa caute incoltiti o explicatie de aia rasuflata ca sa justifice trecerea in cealalta barca sau mai bine zis sa nu vada lumea ce caracter de cacat au

    RăspundețiȘtergere
  81. Paok de la bucuresti agentu imobiliar27 octombrie, 2013

    Paok i-ai vandut ba vreun pamant lu mititelu?
    Cat a promis ca iti da comision?
    Am inteles ca initial ati vorbit prin blondu si dupa aia te-a sunat si acum tineti des legatura.

    RăspundețiȘtergere
  82. auzi la nefiru pe fzb: Eu, fără legitimitate ultras, din cauza multor absenţe, alţii, prin renegarea echipei de suflet şi susţinerea alteia...
    stiti de ce nu are ursu coada (si nefiru legitimitate ultras) ? din cauza lu perinita coaie.nu ai comentat nimic de seful de la sud ca nu ai curaj.ce crezi aia in italia ar fi comentat?

    RăspundețiȘtergere
  83. pai ultrasii cu mentalitate lupta pe mai multe fronturi....blondu,baca si fratii petreus aia fac presiuni peste tot sa iese puzu si dupa aia intra in actiune paok .hai cu puzu sa vina banii la baietii baieti ! ou&prietenii sai abia asteapta.stau cu ciocu in sus ca gugustiucii. lazio e insarcinat cu propaganda pe facebook da lui nu o sa ii dea nimic :)))))) pentru el e de ajuns sa il lase sa traiasca in lumea lui paralela cu proteste fake si mentalitati imaginare .

    RăspundețiȘtergere
  84. nefire lasa ca nu decizi tu cine are legitimitate.stai acasa ca oricum nu esti tu cu fotbalu nu p[rea iti place.vezi cum e cu perinita ca sa ai legitimitate sau daca e vorba de fostu tau patron nu te bagi

    RăspundețiȘtergere
  85. NOI N-AM SCHIMBAT ECHIPA, TINEM IN CONTINUARE CU CRAIOVA PE CARE O STIM DE MICI. ECHIPA LUI NEFIRU A APARUT DE 3 ORI IN 8 ANI MITITEI CA SA FUGA BRUTARU DE PLATA TAXELOR A FACUT ALTE SI ALTE SOCIETATI.
    NEFIRU MAI BINE AR RENEGA EL MIZERIA DE LA SUD SI PE MITITELU BINEFACATORUL.

    RăspundețiȘtergere
  86. Voi oameni de mimic. Nu va mai saturati cu intoxicarile astea? Nu va vedeti de cSmU vostru? Uratilor. Aveti ignore de la baieti. Ocupantilor.

    RăspundețiȘtergere
  87. Felie pula in cur sa iti fie.

    RăspundețiȘtergere
  88. Virgi a fugit de voi.

    RăspundețiȘtergere
  89. Dictatura ,tigane. Te ia badea la prefectura

    RăspundețiȘtergere
  90. Impostorilor. Cearli sunteti prosti

    RăspundețiȘtergere
  91. EU ZIC SA SE BATA CHARLITO CU GABI TIRCA. CINE BATE ARE SI DREPTATE :)

    RăspundețiȘtergere
  92. inca o data ce treaba are charly cu combinatiile mititelu-peluza sud ?????
    sunteti suparati ca nu mai are sa va dea mititelu bani ? hai sictir

    RăspundețiȘtergere
  93. Blondu v-a scos la produs si acum va reguleaza mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  94. Toni Sorica
    9 minutes ago near Craiova, Dolj
    EXCLUSIV:Acum 10 minute am, primit un telefon misterios dupa anonim."Magazinul CS Universitatea a fost deja deschis(SPART)". Incerc sa aflu mai multe. Inaugurarea ar trebui sa aiba loc luni ora 12!!!
    Like · · Share
    Adi Mititelu and 2 others like this.

    Dragosh Marian Sa ii dea foc
    6 minutes ago · Like · 1

    Toni Sorica se confirma, gaura nu este foarte mare, aproximativ 15 cm
    5 minutes ago · Like

    RăspundețiȘtergere
  95. inca o actiune "ultras puz", marca nea adi...culmea, toni sorica este anuntat primul :))))

    RăspundețiȘtergere
  96. circ cu peluza puz iarasi azi la stadion. in prezenta liderilor lor mititelu si blondu, etnobotanistii de la brigada lui ou trag de garduri si calca iarba. urmeaza sa se urce unul dintre ei pe nocturna si altul sa intre in teren cu un tricou cu 'justice for nea adi' si pe spate cu 'free gigi'.

    RăspundețiȘtergere
  97. dupa intamplarile de azi de la stadion, brigada PUZ 97 va bea doar vinul "Vitelul/Tarfa din iarba"...
    ce implicati si motivati fusera blondu et comp..cum se zbateau ei la gard din prea multa mentalitate si fidelitate..dar mai ales din legitimitate :D

    RăspundețiȘtergere
  98. blondu postasu gavriluta ou armata fidela a lui mititelu !!!!!!! au stat unii langa alti azi la stadion

    RăspundețiȘtergere
  99. astia de se ocupa de imaginea afacerii peluza sud - marin au luat muie cu charly si primaria..muistilor noi nu contestam ce face primaria deci nu avem de ce sa ne ferim de primarie !voi doar incercati sa acoperiti interesele voastre si ale blondului.blondu si ultras care a ajuns brigada lui au fost ieri umar la umar cu marin..nu am vazut pe nimeni de la praetoria ieri alaturi de familia booveana daca nu au fost acolo bravo lor

    RăspundețiȘtergere
  100. buna ziua,
    eu sunt cosmin si lucrez incepand cu 2012 in una din institutiile subordonate primariei. am 10 clase(2 la seral la matei basarab), imi place mihai gadea si mai ales mircea badea pe care il gasesc un sportiv desavarsit. am votat usl pentru ca asa a zis mircea in emisiunile lui de pe antena 3. cand merg pe stadion eu injur foarte mult, caci fotbalul nu mai este interesant atunci cand poti sa injuri si sa scuipi. eu l-am sustinut foarte mult pe nea ady cand s-a duelat cu piturca (care a venit la craiova sa fure din averea infinita a lui nea ady). acum insa am uitat de conflict si il injur pe booveanu(mititelu) pentru ca echipa "buna" e a lu doamna olguta (asa zic baietii pe facebook). in fine, daca o sa se desfiinteze echipa o sa ma intorc inapoi la FCU, pentru ca asa au zis prietenii mei din peluza nord (aia care atunci cand canta se auzea mai incet ca galeria echipei oaspete).

    RăspundețiȘtergere
  101. rasu lumii ... ma uit la ultrasii nostrii .... niste craiovitari la 40 de kg ... pai astia sunt ultrasi ??? astia sunt din aia buni doar sa arunce cu pietre :))))))))) baaaaaaaaa sunteti macinati de etnobotanice ..... mai bine mancati o friptura sanatoasa la perinita ....

    RăspundețiȘtergere
  102. La stadion a fost un circ.. blondu ou postasu gavriluta ciobanu si zidane in prima linie alaturi de nea ady .

    Cum puteti ma sa va numiti ultra ?

    ps: au fost si din praetoria. ambele brigazi sunt manjite .

    RăspundețiȘtergere
  103. cum foarte bine remarca cineva mai sus, ultras a ajuns brigada lui blondu si implicit a lui mititelu, la circul de ieri etnobotanistii de la ultras au fost principalii aliati ai lui mititelu, in timp ce praetoria nu se baga in cacaturile astea chiar daca a ales sa sustina FCU. rusine ultras si respect praetoria

    RăspundețiȘtergere
  104. Sezione ultra a ajuns fix pielea pulii. Fiecare mucos de 14 ani are poza cu sezione la avatar. Candva era recunoscut ca cea mai bine organizata brigada, acum e sezione 2013 pentru ca si-au schimbat echipa (prima data in istoria unei brigazi ultra' ,care defapt nu mai e ultra' dupa asta). Noi il avem pe blondu voi pe charlie, unde e diferenta? noi pe mititelu voi pe magaru, unde e diferenta? Diferenta o fac urmatorii factori : prezenta superioara la meciurile echipei noastre, recunoasterea din partea rivalilor. O mai ardeti cu barsovenii ca sa va recunoasca si pe voi cineva? Multa bafta charly la bancomate

    RăspundețiȘtergere
  105. Peluza Sud '97 primeste MUIE la greu de la adrian mititelu de foarte mult timp doar ca unii tocmai acum afla... baietii astea nu au nici o treaba cu sportul pe ei banuuuu ii intereseaza(droguri, sa fie sefi de gasti si alte foarte multe lucruri negative) ... trebuie sa recunoastem ca reinfintarea CSUC este o mare minune pentru sportul craiovean si desi eu am militat pentru ca CSUC si FCUC sa se uneasca, acum spun ca acest lucru nu va mai fi posibil... deoarece FCUC va intra in scurt timp in faliment...

    RăspundețiȘtergere
  106. oule sa te stergi la gura ca esti plin de 'friptura'

    RăspundețiȘtergere
  107. a cam facut iures acesta stire...peste 110 comentarii ... daca blondu nu mai reprezinta pe nimeni de ce sunt asa de porniti impotriva tuturor???

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...