18 sept. 2013

Ospătarul a vrut să ne ironizeze, dar s-a pierdut în istoria Ştiinţei

În vremuri imemoriale, pe când mulţi dintre părinţii ultraşilor hipster” de azi erau virgini iar Ştiinţa încă n-avea mândrul leu pe piept dar deja câştiga cupe şi campionate, în ziarele şi almanahurile epocii era în mare vogă o rubrică intitulată Ştiaţi că...”.

Poate că o astfel de secţiune ar servi şi azi la ceva, din moment ce weekend-ul trecut severinenii au fost martorii unei alte porcării în stil boovean: pe biletele la meciul dintre FC Booveni şi Universitatea Craiova, numele oaspeţilor era scris “CSO Craiova”. Evident, “O”-ul din mâzgăleala booveană s-a vrut a reprezenta iniţiala prenumelui primarului craiovean (Olguţa).

Crezând c-o ironizează pe Olguţa Vasilescu, ospătarul boovean a devenit autorul unui nou moment penibil din lunga-i carieră de bufon ridicol. 
Pariem că şi prin sectorul reportofoanelor, unde mulţi sunt ghidaţi de ignoranţă şi de motto-ul ce bine dăm pe sticlă, să moară familia mea!”, caterinca booveană a fost destul de apreciată. Ei bine, ce ar trebui să afle ospătarul şi adecvaţii care-l susţin de ani de zile e că în sezonul 1962 - 1963, Ştiinţa a jucat exact sub denumirea de CSO Craiova (Clubul Sportiv Orăşenesc Craiova)

Culmea, încercând să-şi bată joc, josnicul boovean a luat la mişto însăşi istoria Ştiinţei. Mai mult, echipa despre care psihopatul ne spune că e el şi copiii săi oligofreni s-a numit CSO Craiova fix în sezonul de debut al imensului ION OBLEMENCO în culorile alb-albastre! 

Da, Oblemenco a jucat la CSO Craiova şi nu putem decât să fim mândri că la Severin, în epicentrul oltenismului”, un ospătar nenorocit ne-a confirmat încă o dată că Ştiinţa suntem noi!

 

10 comentarii:

  1. plm... il desfiintarati frate....

    RăspundețiȘtergere
  2. craovasport! respect!! va multumim ..muie mititelu! muie familia lui...muie ehipa lui si muie sclavilor!!

    RăspundețiȘtergere
  3. prostia booveana atinge culmi nebanuite :)

    RăspundețiȘtergere
  4. bun...PLEACA BRUTARULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Propun ca site ul CRAIOVASPORT sa ne reprezinte pe noi suporterii CRAIOVEI . de fiecare data au avut dreptate cand au acuzat dinainte au aparat cauza STIINTEI si demonstreaza ca stiu si istoria echipei. Sunt din judetul VALCEA dar de cand urmaresc acest site am inteles multe ce se petrec pe langa echipa. Nu stiu daca santeti in legatura cu Gazeta de Sud cum am auzit dar santeti corecti. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata lasitate pe acest individ numit "mititelu "Se ascunde dupa fustele lui BLONDU ,POSTASU ,LUBENITA sau SPANU intr-un demers chipurile de protest al lui GOGOASE & CO.Mititelule iesi afara ,ai curaj si spune ma ca vrei si tu sa faci greva ,greva foamei sau poate ai uitat cand ne dadeai afara dupa stadioane cum dorea sufletelul tau si al familiei tale .Mincinosii pot avea si momente cand spun adevarul dar este prea tarziu sa mai fie crezuti . Asta mititelule este momentul tau sa spui cine esti cu adevarat dar nu mai este nevoie pentru ca toti stim ... un MARE MINCINOS .

    RăspundețiȘtergere
  7. mandria(unul din pacatele cele mai mari pentru un om) acesta este motivul pentru care azi avem doua echipe... in mod normal fc u craiova trebuia sa recunuasta ca nu poate sa isi mai desfasoare activitatea si sa fi incercat o alipire de clubul mama... astel fc u craiova va ramane fara nimic iar noi o sa ramanem stirbiti, adica fara cativa ani buni lipsa din istoria clubului(1992-1994,1995-2002, 2003-2011 ani ce apartin srl urilor infiintate si desfiintate in acest timp)

    RăspundețiȘtergere
  8. mititelu junior un cocalar anti-fotbal e rezerva la echipa familiei lor......unde s-a ajuns la fc booveni..tineti-o infipta cu profesionismu ba sa aduceti titlu la severin. SCLAVII LU MITITELU!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultimele vesti despre brutar: gabitza a fost prins de catre unii membrii ai brigazii ultras cand iesea de la ajica din casa. intrebat ce cauta acolo, gabitza le-a spus ca daca iese puzul cum trebuie pentru ajica, acesta va da galeriei 100.000 de euro. donatie, ca sa fie bine, sa nu fie rau !!! hai cu peluza vandutilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ciobanu l-a prins,da nu o sa ii faca nimic....sunt prea slabi cei de la curva sud.ei de fapt nu exista sunt prizonierii lu blondu pe viata.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...