29 iul. 2013

SENZAŢIONAL: Prezenţă-record la mitingul pentru echipa familiei! Coană Ioaniţoaie, hai repede cu un editorial!!!

Cu promisiunea că vom încerca să vorbim din ce în ce mai rar despre ospătarul dezaxat, de care vom uita definitv în curând, mai spunem că după ce săptămâna trecută a anulat acţiunea cu invadarea stadionului pentru un antrenament al cocalarului Gigy Aditză şi al nepotului Buşu, azi greţosul personaj s-a făcut din nou de râs în încercarea de a organiza un miting pro - FC Averea Familiei Boovene. 

Facebook-ul a fost invadat de share-uri despre manifestaţia fanilor de la Stadionul Ion Oblemenco, dar la ora la care Mărin spera ca mii de oameni să-i strige numele la stadion au venit doar câţiva trişti la vârsta pubertăţii. Pentru a nu fi de-a dreptul ridicoli, nici măcar înregistratorii lui Piţurcă nu şi-au făcut apariţia.

Aşteptăm însă un editorial al coanei Ioaniţoaia, probabil impresionată de atmosfera fabuloasă de la miting.

10 comentarii:

  1. MITITELU BELITU :coana ioanitoaia poate sa scrie de acum incolo ca copii booveanului drogatietnoboovenizati iau rupt curul,si iau luat ultimile puteri sa mai scrie pe GSP.RO o gramada de bazaconii PROBOOVENESTIBALEGAROASE,asa ca se gindeste la pensie,avind curul rosu de babuin ,prost si pedofil.IOANITOAIA GROPARUL CRAIOVEI

    RăspundețiȘtergere
  2. smecher miting :)))))) blondu statea si se uita da nu s-a mai dus ca se facea de rasu lumii..... jalnic

    RăspundețiȘtergere
  3. astia sunt sustinatorii mititelului + o masina de tarani cu blondu care nu s-a mai dus sa nu vada lumea ce penibil e

    RăspundețiȘtergere
  4. ba esti nebun ce multi nici pe maracana nu aveau loc:))) cel mai in "varsta" cred ca avea 16,blondu putea sa-i fie tata~,minciunelu asta se intrece in ridicol! ma mir: de unde are bani sa le plateasca drumu pana in cantonament!??

    RăspundețiȘtergere
  5. Circ ;)

    Ps: sa imi dati o bere pt poza

    RăspundețiȘtergere
  6. charly vrea sa il lamur€€€asca cineva si pe el30 iulie, 2013

    "În privinţa celor două echipe ale Craiovei, nu vrem să ne pronunţăm deocamdată, nu ne grăbim să spunem pe cine vom susţine. Să vedem, în primul rând, care va fi înscrisă în campionat, apoi, în cazul în care vor participa amândouă în Liga a II-a, vom cere lămuriri cu privire la palmares.", a spus Irinel Coandă, preşedintele ASO, pentru GdS.

    ha ha, sa il lamur€€€asca cineva pe charly cu privire la palmar€€€s... charly e tot un milog nu va faceti iluzii,cei mai vechi prin galerie il cunosc bine pe hot. sta si asteapta sa vada de unde e de luat mai mult. pe partea cu brutaru e cam blocat ca e blondu acolo si vrea sa vada ce ofera olguta. pacat de cei din aso si sezione ca sunt baieti ca lumea dar sunt obligati sa urmeze linia interesului lui charly.

    RăspundețiȘtergere
  7. Citeste aici tzigane poate intelegi si tu ceva cum e cu palmaresul:
    http://www.craiova-maxima.ro/stiri/1768/mititelu-inchide-subiectul.htm#.UfavgG3VCRQ
    Oricum ar fi fost ideal sa scapam odata pentru totdeauna si de rahatu asta de koanda nu doar de blondu.Respect pentru baieti din Sezione le doresc sa scape de tragatoru de pe carduri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai baiete, ce incerci tu sa faci e sa cobori Sezione la nivelul PS, comparandu-i pe Charlie si blondu, poate o sa ai ceva succes in lumea infantila a internetului, dar in realitate timpul a dovedit ca Sezione nu sta intr-un singur om si nici nu o sa depindem vreodata de cineva, deciziile se iau intotdeuna prin consens si ca nu ne schimbam atitudinea dupa cum bate vantul.
    Sperantele voastre ca o sa se desfinteze/rupe Sezione odata cu venirea lui Charlie au fost ca de obicei spulberate de realitate. Sezione este mai puternica cu Charlie cu toate probemele din trecutul lui, asa ca poti sa-i sugi pula lui Sezi in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteti penali!
    Cosmine du-te la puscarie vere

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai Craiova, muie fc booveni si suporterilor ei!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...