25 iul. 2013

BREICHING NIUZ: Mărin vrea să ne omoare!

Mărin, echipa familiei şi banii lui Gherghe
„Arena Ion Oblemenco stă să cadă. Am jucat ilegal acolo. De ce nu spuneţi că spectatorii de la tribuna doua ar putea să moară dacă acea zonă se va prăbuşi? Oricum, nici nu se pune problema să ne întoarcem pe «Ion Oblemenco», suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă”.

Câţiva ani mai târziu... iulie 2013:
„Voi câştiga 100%, pentru că nu am cum să pierd acest proces. Am cerut reintegrarea echipei şi dreptul de a juca pe «Ion Oblemenco»”.


Incredibil, după ce ne-a salvat viaţa mutând mutantul FC Booveni la Severin, Mărin nu mai are milă de noi şi se pare că acum vrea cu disperare ca echipa sa şi a familiei sale să joace pe stadionul Ion Oblemenco şi să ne omoare! 
Ajutooor! Să vină DeNeAuuu’!!!





Dar până ajunge DeNeAu’ să ne salveze, ne mai amuzăm cu Mărin:
una dintre manipulările pe care Mărin a dat ordin acoliţilor săi să o propage pe siteuri, forumuri ori facebook, este aceea că UNIVERSITATEA CRAIOVA este echipa PSD-ului, iar politicul nu are ce cauta în fotbal, în timp ce echipa familiei sale trebuie susţinută, pentru că a securizat palmaresul :)))
Ia priviţi ce făcea echipa familiei, dimpreună cu fiţuica falimentară, nu demult (şi ăsta e doar un exemplu):




 

4 comentarii:

  1. articole de genul asta sunt bune pt inca "sustinatorii" nenorocitului. nu au ce sa mai comenteze...

    RăspundețiȘtergere
  2. mititelul (numele lui e de fapt un adjectiv dat prin booveni, dupa mintea care o are) e dezafiliat mintal...

    RăspundețiȘtergere
  3. fara cuvinte.imi pare insa rau ca mai exista unii care nu gandesc absolut deloc si cred ca e de bine sa ii mai pui palma in cur brutarului....ma intreb oare ei sunt atat de ingusti sa nu isi dea seama ca blondu profita de ei si ca de mititelu oricum nu o sa scape niciodata pentru ca aia e echipa familiei lui.....

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...