27 iun. 2013

Peluza tristeţii

Ca o dovadă în plus a nivelului scăzut la care a coborât societatea craioveană, prin diversele sale exponente, presa online a publicat astăzi un comunicat  de o penibilitate dusă parcă intenţionat la extrem:
               
„Având în vedere ultimele evenimente petrecute în jurul formării unei noi echipe de fotbal în Craiova ţinem să facem următoarele precizări:

1. Ne dezicem în totalitate de această nouă echipa surogat, echipă ce nu poate reprezenta sub nicio formă continuatoarea adevăratei Universitatea Craiova. Nu vrem să luăm parte la acest proiect şi nu dorim asocierea noastră cu orice pol de interes ce ar susţine această echipă.

2. Ne menţinem poziţia împotriva politicii dezastruoase de management a actualului finanţator şi susţinem în continuare faptul că situaţia actuală a clubului i se datorează în proporţie de 100%. Considerăm că singura modalitate de salvare a fotbalului craiovean în acest moment ar fi schimbarea acţionariatului Universităţii Craiova cât mai repede posibil”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Peluza Sud 97 Craiova.

Aşadar, frazele de mai sus ne sunt prezentate ca venind din partea galeriei de la peluza sud. Nu ştim cine anume sunt cei care compun această asociaţie, cu atât mai mult cu cât acum câteva luni Gabi Blondu Ţârcă a fost respins ca şi reprezentare de toate grupările din peluza sud, care s-au dezis de acţiunile sale atunci când acesta făcea combinaţii cu Olguţa şi Mărin prin sediul primăriei.

Nu ştim nici măcar dacă această asociaţie există şi altfel decât scriptic, ca un paravan din spatele căruia Mărin îşi aruncă fumigenele constant. Nu ştim daca această asociaţie are un sediu, membri cotizanţi, o conducere, un statut pe care membrii săi să-l respecte, nu am auzit vreodată de o acţiune a acestei asociaţii, nu a văzut nimeni nici o realizare palpabilă – adică lucruri cu care ar trebui să se ocupe astfel de persoane juridice şi pentru care ele sunt de fapt înfiinţate. Singurele locuri în care am văzut menţionat numele acestei asociaţii au fost ziarele, când titulatura a fost folosită la semnarea nenumăratelor comunicate pro-boovene.

În numele cui continuă atunci Ţârcă să dea comunicate prin care ne jigneşte bruma de inteligenţă? Despre care “poziţie împotriva politicii dezastruoase” vorbeşte Gabi Blondu, când el e o prezenţă nelipsită din parcarea şi de pe canapelele de la Niuiorc? Dacă “situaţia actuală a clubului i se datorează în proporţie de 100%” lui Mărin, ce caută Gabi Blondu zilnic în compania booveanului?

Poate ne explică asta “Asociaţia de la peluza sud”. Deşi avem dubii că se va întâmpla acest lucru, mai ales că încă aşteptăm, spre exemplu, explicaţia mizeriei cu înregistrarea lui Piţurcă (cel mai edificator exemplu al golăniei).

În schimb, asociaţia-fantomă ne explică - deşi nu ne amintim să-i fi cerut cineva părerea, cum că echipa Clubului Sportiv Universitatea Craiova, adică exact clubul instituţiei Universităţii, sub tutela căreia o echipă de fotbal în alb şi albastru scria istorie decenii la rând, ar fi un surogat. Clubul care, prin secţia sa de fotbal a reuşit marile performanţe europene şi a cucerit cupe şi campionate în competiţiile interne, a ajuns să fie catalogat de asociaţii” lui Muicelu ca fiind un surogat care nu este continuatorul Universităţii Craiova”, iar asociaţii” ţin să ne anunţe că ei se dezic de el.

La final, distinsa Asociaţie de la peluza sud ne ia direct la mişto, pe noi şi pe toţi oamenii sănătoşi la cap care se presupune că ar citi aceste propoziţii dictate de însuşi Mărin, când spune “singura modalitate de salvare a fotbalului craiovean în acest moment ar fi schimbarea acţionariatului Universităţii Craiova cât mai repede posibil”.
Nu mai avem nici măcar răbdarea de a mai comenta această glumă sinistră, această atitudine de şmenari mizerabili şi perverşi a celor (celui) care i-au dat OK-ul lui Toni Şorici să publice porcăria gândită de ospătar.

  

12 comentarii:

 1. pai sper sa se tina de cuvand si sa se dezica, nu doar asa intr-un comunicat dat pentru o bucata de paine.sa se dezica blondu si sa nu mai auzim de el niciodata. dar va garantez ca o sa vina tzarca imediat ca musca la miere sa ceara dreptu la olguta,stati linistiti..

  RăspundețiȘtergere
 2. muie mititelu, muie blondu, muie olguta, muie si echipei lor si muie tuturor lingailor care au votat fara creier

  RăspundețiȘtergere
 3. blondule trezestete, schimba tabara ca de la mititelu u mai ai nimic de ciugulit, razgandeste-te cat mai poti si sari in barca lui olguta sa ma traiesti si de acolo cativa ani pe spatele galeriei

  RăspundețiȘtergere
 4. s-a terminat si cu blondu si cu mititelu singura lor sansa acum este sa accepte situatia... si sa devina niste simpli suporteri ai STIINTEI asta daca au tinut vreodată cu aceasa echipa si cu spiritul suporterilor ei... SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA TUTUROR

  RăspundețiȘtergere
 5. stati linistiti ca nu scapati de blondu, isi pregateste deja intrarea la olguta dupa ce s-a prins ca proiectul CSU prinde contur, o sa pozeze si acolo tot ca lider de galerie, asta nu dispare nici batut, e un mititelu al galeriei

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. "ne dezicem de noua echipa ce nu ar reprezenta pe nimeni....."
  BAAAAAAAAAAAAA INAINTE SA DATI VOI VERDICTE PE CINE ARE REPREZENTA SPUNET PE CINE PULA MEA REPREZINTI TU BA BLONDULE!!!! REPREZINTI PE MITITELU MILOGULEEEEEEE.......MARS CU MANA INTINSA PRIN P[ARCARE PE LA PERINITA BA MURITORULE DE FOAME!!
  TU ESTI ALA CARE NU REPREZINTA NIMIC,CRAIOVA ISI VREA ECHIPA INAPOI SI FARA MITITELU FINANTATORUL TAU PE CARE IL CONTESTAI ACU CATIVA ANI!!!! AI UITAT?????? NU AI NICI O CREDIBILITATE NICI UN CACAT NU AS DA PE TINE..

  RăspundețiȘtergere
 8. http://www.youtube.com/watch?v=9D1Df2TmNDw

  mai tineti minte????

  blondu si postasu

  RăspundețiȘtergere
 9. de ce stergeti comentariile craiova sport?

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu noi am şters comentariul acela, ci autorul.
  Acesta era comentariul trimis şi apoi şters de "omu cu pana":
  "blondu era cu marin in mercedesul lui acum o saptamana. cred ca marin face fie pe taximetristul, fie blondul face pe sugativa. sau amandoi fac pe sugativa si atunci avem cel mai scarbos 69 din istoria universitatii"

  RăspundețiȘtergere
 11. La 2 capete29 iunie, 2013

  INTR-UNA DIN ZILELE URMATOARE, PE LA PRANZ

  Blondu: Ma vere,m-am certat cu Postasu,baga-mi-as pula in gura lui
  Unul dintre prostii din masa de manevra: Ma cu Posti? Pai de ce m’ca-ti-as?
  Blondu: Ma vere...a luat-o razna da-l in pula mea...ca nu ma mai inteleg cu el…cica s-a gandit mai bine si el se duce la Olguta ca el sustine echipa lu aia... ca aia e Craiova
  Prostul: Ma Posti? Ma vere e nebun? Pai n-ati zis voi ca asta a lu Mititelu trebuie sa o sustinem,ca asta e Craiova?
  Blondu: Ma vere asta e echipa a buna, tu asculta-ma pe mine ca sunt vechi. Da-l in pula mea pe Postasu...
  Prostul:...Pfoaaaa...sa moara familia mea... Pai cum vere,ne tradeaza?
  Blondu: Da-l in pula mea, sa se duca...nu mai are ce discuta cu mine in viata lui!


  O ORA MAI TARZIU

  Blondu: Ce faci ba? Pe unde esti?
  Postasu: Pe la gara...
  Blondu: Ce facusi, fusesi la Olguta? Luasi ceva?
  Postasu: Aha... vino acia... tu ce facusi, ala dadu ceva?
  Blondu: Nimic, staturam de vrajeala... Cica maine, ca azi e chel... Cica ia maine imprumut de la unu 2.000...

  RăspundețiȘtergere
 12. FORZA STIINTA ! NENOROCITUL DE MITITELU E ISTORIE

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...