8 iun. 2012

Planuri de la Cârţu, ameninţări disperate de la Mărin, linişte de la autorităţi...

Când mai sunt câteva zile din campania electorală jalnică de care a avut parte oraşul Craiova, în timp ce Solomon tace misterios iar Olguţa a pus la cale în amănunt asocierea cu Mărin în vederea evaporării banilor publici înspre conturile insolventelor firme boovene, Sorin Cârţu vorbeşte la o televiziune locală despre viitorul Craiovei fotbalistice.

Vorbeşte corect şi coerent, iar cuvintele sale îl ustură pe Mărin mai rău ca un ardei iute înfipt adânc în gaura curului, în locul eternului deget. Cârţu spune lucruri corecte şi de bun simţ, precum acela că echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii şi aşa trebuie să fie din nou şi prin OSIM se poate reobţine numele Universităţii Craiova”. Fiecare silabă din discursul lui Cârţiu e ca o săgeată în inima asasinului Minciunelu, iar aceasta, nemaisuportând presiunea, i-a pus pe badengarjii Calu' şi Petrică să-l intimideze cu injurii şi ameninţări pe fostul maxim.


Sorin Cârţu:
Echipa se va numi cum vor vrea autorităţile şi nu va avea niciun fel de datorie. Acest sistem a fost folosit în Italia, cu Fiorentina sau Napoli, după ce au dat faliment vechile societăţi. Primăria va face o adresă către finanţe pentru preluarea palmaresului. Echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii şi aşa trebuie să fie din nou. Şi prin OSIM se poate reobţine numele Universităţii Craiova.
Universitatea poate reveni dacă se reînnoadă spiritul ei în primul rând. Mititelu vorbeşte de atâta timp, nu mai interesează pe nimeni ce spune, în fiecare zi îi leagă pe ăştia de la FRF. Cine vrea să vină lângă echipa Craiovei, foarte bine, cine vrea să rămână cu Mititelu şi echipa lui şi a copiilor lui, treaba lui.
Universitatea Craiova nu a retrogradat până la Dinel Staicu şi Mititelu şi nu a fost mutată în alt oraş. Nu mai trebuie să se întâmple aceste lucruri cu Craiova. Eu, Sorin Cîrţu, am făcut de trei ori echipă la Craiova, nu se compară cu mine ca palmares de antrenor nimeni din Craiova, nici măcar foştii mei coechipieri din Craiova Maxima. Toată lumea cu care mă întâlnesc prin oraş vrea să se facă echipă la Craiova.
Cine poate să vorbească de palmaresul Universităţii Craiova decât noi, fostele glorii? Am auzit unii că spun că va fi război civil la Craiova dacă se mută Severinul aici. Păi de ce nu a fost război civil când a plecat de la Craiova echipa care a promovat acum la Severin? Alţii au cerut milă la Severin, când au mutat echipa acolo, noi nu cerem milă de la Severin, să vină cu echipa aici. Eu nu am fost de acord cu Mititelu, dar l-am acceptat, aşa trebuie să facă şi el acum. Pentru binele meu, nu aş vrea să fiu antrenorul echipei Craiovei, dar vreau să mă bucur de fotbal în oraşul meu.”

6 comentarii:

 1. trebuie sa mai avem rabdare 1 sapt, pana dupa alegeri, dupa care trebuie facut un miting ,in frunte cu toate gloriile craiovei..

  RăspundețiȘtergere
 2. ne vedem sambata la stadion avem meci, doamna primar Olguta Vasilescu si patronul Adrian Mititelu anunta ca au facut echipa si joaca sambata meci mare pe arena din banie. Da? Vremuri grele ne asteapta... nenea Gigi Nedelescu in mata ne e toata speranta(daca nu va dete afara deja doamna primar)...

  RăspundețiȘtergere
 3. din pacate dupa alegerile astea se pare ca s a terminat definitiv cu Universitatea....OLGUTA APARE CU TRICOU CU EDITIE SPECIALA IMEDIAT DUPA CE AFLA CA A CASTIGAT ALEGERILE... SA VEDEM CE VA FI .

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu votul de duminica, Universitatea este incepand de luni a lui Mititelu si numai a lui Mititelu, a copiilor lui precum si a copiilor copiilor lui. Pentru mine Craiova azi amurit. Craiovenii sunt niste idioti ! Mititelu o sa ne dea cu tifla pe unde ne va prinde .
  Petre Tutea Spunea :"“La români prostia e o infracţiune, căci vorba-ceea. «Poţi umbla două ore în galop prin Bucureşti şi să nu dai de un prost.»”;Si tot el continua spunând după alegerile din 20 mai 1990, care i-au readus pe comunişti la conducerea ţării: "Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare...”.
  Ne meritam soarta ! Sa nu mai scriem nimic de Mititelu. Nu mai este el de vina ! R.I.P. UNIVERSITATEA CRAIOVA !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. va meritati soarta cu varf si indesat toti cei ati votat curva alcoolica a lui mititelu.sper sa aveti echipa cand mi-oi vedea ceafa.STIINTA A MURIT.traiasca echipa familiei lui mititelu.

  RăspundețiȘtergere
 6. calm baieti ...pe unu care e cu apa la gat nimeni nu il ajuta..poate decat sa ii mai dea una cu vasla in cap...nu va faceti griji ca nu mai apare dezaxatul cu ekipa aici...problema e ca va mai trece ceva timp pana cand va apare o alta ekipa..doar atat...

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...