15 iun. 2012

Steaua a făcut un pas important spre retrogradare: Mititelu e noul manager al clubului

Patronul Stelei a continuat furtunos campania de achiziţii pentru următorul sezon transferându-l chiar pe fostul patron al Craiovei, Adrian Mititelu. Acesta va ocupa funcţia de manager al Stelei, în locul lui MM Stoica. Mititelu are a obiectiv retrogradarea Stelei din primul sezon urmând ca, în funcţie de rezultate, să se ocupe şi de dezafiliere şi desfiinţare din sezonul 2013-2014.

“Până acum am lucrat cu tot felul de manageri ca Argăseală sau MM care mai mult m-au tras în piept. Începeau bine, la finalul turului echipa era pe un loc 7 sau 8 dar, până la finalul campionatului, mă trezeam că mă apropii de podium. Oricât de proşti ar fi ăştia doi, s-a văzut că nu fac faţă. De-aia am zis să iau un om cu experienţă în stricat echipe”, a explicat Gigi Becali.

Mititelu a comentat şi el transferul spunând că predecesorii săi aveau carenţe destul de mari. “Sigur, să baţi un suporter cum a făcut MM poate toată lumea. Să faci în aşa fel încât suporterii să fie bătuţi de jandarmi, la grămadă, ei bine, asta e o adevărată artă. Trebuie şi talent”, s-a mândrit afaceristul oltean.
Acesta a promis că va aduce la echipă antrenori cu adevărat penibili, care i-ar putea da clasă lui Cârţu sau lui Ilie Stan. “Obiectivul meu, aşa cum am stabilit şi cu Gigi, este să retrogradăm încă din primele 6 luni. Pentru asta o să anunţăm la începutul sezonului că vrem campionatul, manevra asta a mers tot timpul la Craiova.


16 comentarii:

  1. Noi facem haz de necaz, radem, iuhuri, bla-bla-bla-uri si asta va pune in curand stapanire pe oras, ca de cand a iesit Olguta...e unflat de sta sa explodeze ! Noi radem, dar el isi vede de-ale lui si noi tot cu ochii-n soare ! Luni se duce Blondu cu 1000 de oameni sa puna presiune pe judecatorii de la CAB . De asta nu scrie nimeni? Astia lucruri grave ! In rest ...ce s zic ? Nu vom mai avea fotbal nici in 10 ani de acum incolo. Dar noi radem...si facem scenarii de parodii !

    RăspundețiȘtergere
  2. pe expresu de sud mai scrii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://sezione.ro/2010/articolstart.htm comunicat sezione, singurii baieti sinceri de pe stadion, aia de la sud sun vanduti de mult si asta devine din ce in ce mai clar

    RăspundețiȘtergere
  4. craiova 194820 iunie, 2012

    sa inteleg ca voi vreti o NOUA echipa?
    STIINTA E NUMAI UNA!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. hai mai repede cu un articol despre blondu+mititelu=lov

    RăspundețiȘtergere
  6. craiova 194826 iunie, 2012

    SOOOC!!!! PElUZA SUD 97 la contestat pe mititelu...nu se poate asa ceva!!
    ULTRAS mereu in prima linie!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce parere aveti despre decizia curtii de apel bucuresti prin care se stabileste practic ca dezafilierea a fost asa cum am spus-o de atatea ori, si anume abuziva?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Cica umbla un zvon recent ca dupa alegerile locale ar incepe formarea unei echipe. Deja se pun bazele ! ATENTIE la Slatina se pun bazele unei noi echipe. Asa se aude ! Cu Jane N. la conducere mai bine fara echipa . ANALIZATI putin zvonul asta , neconfirmat ! Oricum , Mititelu nu mai are ce cauta in fotbal !"

    Asta scriam pe 27 aprilie 2012 si nimeni nu m-a luat in seama. Acum ? Vedeti ce scriu azi ziarele din capitala si o sa vedeti !!! Azi 17 iulie cititi !

    RăspundețiȘtergere
  9. 27 aprilie, 2012
    Anonim spunea...
    Cica umbla un zvon recent ca dupa alegerile locale ar incepe formarea unei echipe. Deja se pun bazele ! ATENTIE la Slatina se pun bazele unei noi echipe. Asa se aude ! Cu Jane N. la conducere mai bine fara echipa . ANALIZATI putin zvonul asta , neconfirmat ! Oricum , Mititelu nu mai are ce cauta in fotbal !
    29 aprilie, 2012

    Anonim spunea...

    Scriam zilele trecute de faptul ca trebuie sa investigati zvomul ca la Slatina s-ar pune bazele viitoarei Craiova. Vad ca nici comentariul nu a aparut. In sfarsit...Citesc azi pe ziarul lor local si ce vad? : "Lipsa nocturnei ar putea muta Alro la Craiova ". Cartu e antrenor acolo. Se pot face niste conexiuni. O zi buna , sunteti cel mai bun site , cel mai realist, va citesc de mult timp si ce ati scris s-a adeverit . Luminati-ne si in cazul acestui zvon.

    Azi 17 iulie, 2007

    Tot anonim spunea…

    Cei care nu au dat atentie faptului ca inca din aprilie se puneau bazele unei noi echipe (cu care sunt de acord-vorbesc in numele meu si atat), vad azi in ziarele din presa centrala ca este asa cum s-a prevazut atunci. Daca se punea un pic accent la momentul scanteii, atunci in aprilie , inaintea aranjamentului din alegeri, azi vorbeam de fotbal in Craiova( Alro Slatina ) si de Mititelu vorbeam la trecut. Nu ati vrut sa investigati…acum fotbal zero !!!

    Jos aveti dovada de azi:

    http://ligab.gsp.ro/stiri/9643/exclusiv___jucatorii_olteni_au_depus_memorii_vrem_sa_jucam_la_universitatea.html

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a ales praful si de blogul asta...

    RăspundețiȘtergere
  11. oferta sezione http://sezione.ro/2010/articolstart.htm

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.prosport.ro/sport-life/special/gest-fara-precedent-al-fanilor-modelul-bar-a-copiat-in-orasul-care-respira-fotbal-9907985

    RăspundețiȘtergere
  13. ba da nu mai scrieti nimic?

    RăspundețiȘtergere
  14. TREZIREA!

    JOI JOACA STIINTA!

    http://sezione.ro/2010/articolstart.htm

    RăspundețiȘtergere
  15. mai dati fratilor stiri de sarac

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce parere sa mai avem, cand inca nu mai avem echipa...?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...