16 mai 2012

VIITORUL ni-l facem singuri

Adunarea Generală a FRF a dat în sfârşit un verdict în telenovela dezafilierii srl-ului boovean. N-a fost un verdict aşteptat, dovadă că nici măcar informatul colaborator al Denea, Mărin Minciunelu, nu bănuia cum vor vota cei din sală.

Ajică tocmai se pregătea să contracareze o variantă în care Adunarea Generală a fotbalului românesc îi va reafilia firma, dovadă intervenţia sa din emisiunea porcului Horia de la Digi, cu o seară înaintea şedinţei, în care explica plin de vigoare cum nu va putea el să înscrie Booveniul în Liga a 2-a chiar dacă va fi reafiliat, pentru că “nu are bani şi suntem deja în luna mai...”, etc.

Asta ca să eliminăm aberaţia că votul de luni lasă Craiova fără fotbal şi să mai temperăm niţel elanul celor care jelesc pe umărul firmei boovene dezafliate, deşi nu ştim exact la care sereleu să ne referim, că Minciunelu avea mai multe despre care pretindea că sunt Universitatea Craiova...

După votul la care rechinul de la FRF n-a avut emoţii, majoritatea largă a membrilor votând pentru eliminarea dezaxatului Minciunelu din fotbal, Sandu a căutat şi puţină popularitate şi a propus ca oraşul Craiova să primească un loc în Liga 2-a de la anul, motivând că oricum fotbalul craiovea ar fi avut o echipă în acest eşalon şi locuitorii acestui oraş nu au nici o vină că Mărin e atât de grav bolnav. Adunarea Generală a aprobat propunerea cu 185 de voturi pentru şi şase abţineri, iar oraşul Craiova a primit un loc în Liga a 2-a, după ce SC FC U Craiova SA a fost exclusă din FRF.

Au urmat apoi reacţiile mai multor reprezentanţi ai Craiovei Maxima, declaraţii contradictorii pe care le redăm mai jos.


Ilie Balaci:
“La Craiova se strângeau 30 000 de oameni şi asta este cel mai mare necaz. A fost printre puţinele echipe care putea să aducă la stadion atâţia oameni. Necazul nu este numai al Craiovei, ci al întreg fotbalului românesc. Au ce au cu Mititelu, însă pe noi ne deranjează faptul că decizia nu este cea corectă. Decizia este total împotriva Craiovei, nicidecum împotriva lui Mititelu!

S-a uitat faptul că această echipă a fost prima care a reuşit o performanţă în Europa? Cred că Mititelu ar trebui să continue demersul în Justiţie şi nu contează unde se va ajunge. Dacă nu, o vom lua din nou de la capăt şi sperăm să apucăm să mai vedem această echipă acolo unde îi este locul.

Dacă mâine se va înfiinţa o echipă care să reprezinte fotbalul craiovean, această echipă va avea suporteri cât are acum Sportul! La Craiova nu se poate face o altă echipă. Este o glumă proastă această reînfiinţare! Este doar o şmecherie ieftină!”


Rodion Cămătaru:
“Am un proiect căruia sper să îi dau drumul pe 1 iunie. Pe această cale, anunţ public şi sper ca Gică Popescu o să ni se alăture în tentativa noastră de a forma o echipă puternică în Craiova. Gică este un om care ne poate ajuta foarte mult, iar oraşul are nevoie de el. Vom avea o întâlnire şi cu suporterii ca să le explicăm cum stă treaba, deoarece nu putem sta să ne uităm cum alte echipe joacă fotbal, iar la noi, în Craiova, fotbalul se practică în curtea şcolii sau pe sintetice.”


Sorin Cârţu:
“E o decizie bună. Sper să ajut autorităţile să o pună în aplicare. Acum mingea este în terenul celor din Craiova. Depinde de ce vor dori şi probabil că vor stabili să aibă o anumită conducere. Totul trebuie luat de la zero. Chiar e o situaţie inedită la care nu ne-am gândit până acum. Eu am crezut că Universitatea va fi reprimită. Ca o echipă să aibă viaţă în Craiova trebuie să fie un parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean. Sunt oameni care au obligaţia să ajute şi să refacă spiritul Universităţii.

Dacă sunt bani, se pot face multe la Liga a II-a. Campionatul începe abia pe 18 august. Până acum o lună nu urmărisem deloc meciurile din Liga a II-a, dar nu e greu pentru un oraş precum Craiova să intre într-un campionat şi să se lupte chiar la promovare.

Adrian Mititelu are o mare parte de vină pentru tot ce s-a întâmplat şi pentru că Universitatea a ajuns pe ordinea de zi în Adunarea Generală. Însă vina cea mai mare o poartă autorităţile pentru că au lăsat-o şi nu s-au implicat acum mai mulţi ani. Pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva, totul trebuie să fie perfect din punct de vedere juridic atunci când se va înfiinţa noua echipă, iar controlul trebuie să fie tot timpul la autorităţi pentru a nu mai depinde de starea financiară a unui om de afaceri.”La scurt timp după votul Adunării Generale a FRF, foarte scurt timp chiar, ziarele au şi publicat declaraţiile lui Gabi Ţârcă “Blondu”, reprezentantul unei anumite părţi a suporterilor care se pare că a organizat o conferinţă de presă:
“Nu ne interesează nicio altă echipă în oraşul Craiova pe care Mircea Sandu a dat-o autorităţilor locale s-au cui a dat-o el. Pentru noi, Universitatea Craiova este şi va rămâne unică în sufletele noastre. Poate să facă oricine o echipă aici, Solomon, Neţoiu sau cine şi-o face, însă trebuie să înţeleagă că echipa lor nu va fi iubită niciodată în acest oraş. Îl anunţăm pe Mircea Sandu că războiul dintre noi şi el va fi şi mai intens pentru că durerea care ne-a pricinuit-o este foarte tare. Vă repet, pentru noi există doar Universitatea Craiova.”Pentru că opiniile lui Cămătaru şi Cârţu le ştim de multă vreme (ei au spus aceleaşi lucruri mereu şi nu şi-au schimbat discursul), să comentăm puţin afirmaţiile lui Ilie Balaci, căruia i-am mai spus şi-n trecut părerea noastră despre atitudinea lui din ultimii ani.
Pledoaria sa pro-ospătar începe cu invocarea mulţimii de suporteri olteni, imagine care emoţionează. Apoi, domnul Balaci încearcă să inducă impresia că acei 30.000 de fani erau în strânsă legătură cu Mărin, ca şi cum acei oameni veneau la meci pentru booveanul dezaxat şi sereleul acestuia, nu pentru simbolul Universitatea Craiova.

Ce legătură o avea performanţa Craiovei Maxima în Europa cu Mărin Minciunelu, numai Iliuţă Balaci ştie. Sau poate că nici el, pentru că ne aducem aminte cum cu vreo 2 ani în urmă chiar el spunea că Mărin nu e Universitatea Craiova şi că istoria acestui club nu are nici o legătură cu el. Era pe vremea când îl desfiinţa şi-l ameninţa cu cafteala în direct, într-o emisiune tv, pe cancelarul moldovean Roşcaca, apărându-l pe Dorel care plecase la steaua. Era pe vremea când stătea cu Tilihoi printre suporterii de la tribuna I, pentru că Mărin nu-i mai dădea invitaţii la oficială, iar toată oftica “minunii blonde” plecase de la faptul că Minciunelu îl amăgise din nou, a mia oară, că-l va pune antrenor.

Dar să revenim la declaraţia lui Balaci, care are un talent unic de a se contrazice de 10 ori în 2 propoziţii. El afirmă că “dacă mâine se va înfiinţa o echipă care să reprezinte fotbalul craiovean, această echipă va avea suporteri cât are acum Sportul! La Craiova nu se poate face o altă echipă”, ca şi cum părerea sau dorinţa sa ar fi obligatorii de însuşit de către orice oltean.

Nemaiputând de grija booveanului, Balaci îl sfătuieşte pe acesta să bage cât mai multe procese, mai ales că o să se plictisească îngrozitor pe holurile Niuiorcului şi asta ar fi singura modalitate să mai dea, o dată la 6 luni, câte un interviu de 5 minute pe la vreo publicaţie de tip can-can:
“Cred că Mititelu ar trebui să continue demersul în Justiţie şi nu contează unde se va ajunge. Dacă nu, o vom lua din nou de la capăt şi sperăm să apucăm să mai vedem această echipă acolo unde îi este locul.”

Păi cum vine asta nea Ilie, cum adică “o luăm din nou de la capăt”? Păi nu spuseşi matale că “la Craiova nu se poate înfiinţa o altă echipă”?

Păi ori se poate, ori nu se poate? Sau poate să înfiinţeze echipe doar cine vrei matale, mai ales dacă respectivul ţi-a promis din nou, că dacă va reuşi să reia spectacolele de circ, te pune pe matale antrenor? Trist…Nu ştim dacă soluţia propusă de Cămătaru şi Cârţu e cea mai bună, sau dacă ea ne va aduce acel club la care visăm, care să ne reprezinte şi cu care să ne identificăm: Universitatea Craiova.
Încrederea suporterilor e de mult ceva relativ. Şi Cârţu şi Balaci au bile albe şi bile negre.

Cârţu e prieten cu Neţoiu (nu că Balaci ar fi vreun inamic al fostului miliţian, ba din contră), dar şi Balaci e aliatul de nădejde al unui distrugător mult mai feroce, dezaxatul tiran Minciunelu.

Cârţu poate fi acuzat că nu vrea să vadă lucrurile rele ale lui Neţoiu, dar Balaci cum poate fi caracterizat când şi-a pierdut orice urmă de demnitate acceptând să devină garantul ridicol al tuturor balivernelor boovene, de la celebrele declaraţii despre “valoarea lui Gogoşoiu” (care era mai talentat chiar decât Balaci însuşi) şi a altor non-fotbalişti booveni, până la complicitatea condamnabilă la mutarea echipei din oraş. Măcar Cârţu a luat atitudine atunci, ceea ce Balaci n-a făcut, ba chiar şi-a mai pus o dată numele la bătaie pentru sacrilegiul nemernicului boovean.

Dacă ar fi să alegem între Neţoiu şi Mărin, dacă viaţa ne-ar obliga vreodată şi fără drept de recurs să facem această oribilă alegere, o spunem fără urmă de dubiu: l-am prefera pe primul! Amândoi sunt nişte oameni puţin respectaţi de fanii Ştiinţei, fiecare a contribuit la distrugerea acestui simbol în felul său. Dar marea diferenţă e că după Neţoiu s-a putut trăi, s-a putut reveni la viaţă şi trăi. Neţoiu n-are abilitatea de a manipula a diabolicului Minciunelu, şi-n plus e genul de personaj care cedează într-un final, când vede că toată lumea e împotriva sa. E adevărat, nu fără costuri pentru noi, dar cedează. Chiar dacă ne-a înjunghiat, pentru un preţ ne-a lăsat să trăim.


Mărin e mult mai diabolic şi vrea să fie sigur că neam de neamul oltenilor nu va mai avea vreodată bucuria de a aplauda un gol al Ştiinţei fără ca el să fie buricul evenimentelor. Decât o Ştiinţa fără el, Mărin alege fără să clipească dispariţia Ştiinţei. Pentru acest asasin nu există leac. El nu e un şmecheraş care urmăreşte exclusiv un scop financiar, ci e un bolnav psihic care crede că el şi numai el e Universitatea Craiova. Şi poate, peste vreo 2 decenii, copiii copiilor lui.

De asta, în ciudăţenia ei, e şi dreaptă decizia adunării generale a FRF. Ce s-ar fi întâmplat dacă firma lui Mărin dădea faliment, sucomba din punct de vedere economic? Craiova trebuia să rămână fără fotbal, istoria Universităţii trebuia să fie ştearsă cu buretele doar pentru că la Craiova există un srl ajuns pe mâna unui dement?

Nu e normal să ne întrebăm totuşi, de unde şi până unde acel srl reprezintă Ştiinţa şi spiritul ei? De ce srl-ul lui Dinel Nuţu-Staicu sau cel al jagardelei Mărin Minciunelu e mai îndreptăţit să fie confundat cu Ştiinţa decât o societate care să fie patronată de comunitatea locală şi la care să fie implicaţi în acţionariat şi suporterii?

Aici logica noastră nu poate da un răspuns. Aici părerea noastră nu mai e aceeaşi cu cea a prietenului nostru, Alin Fornade. Pentru că în sufletele multora dintre noi, Universitatea Craiova a fost dezafiliată în clipa în care ni s-a spus că echipa e a lui Mărin Minciunelu şi copiilor copiilor lui. Atunci a încetat să mai existe Craiova lui Oblemenco, Deselnicu, Oţet, Crişan sau Balaci. Sperăm că doar temporar.

Posibilul abuz al celor de la FRF nu e pentru noi o tragedie, pentru că noi ştiam că mai devreme sau mai târziu acest club ar fi dispărut şi fizic, după ce spiritul său a fost profanat de nemernicul brutar. Măcar aşa nu va mai fi jucăria sa, unealta electorală de pe urma căreia va încerca să profite acest ordinar. Acum Olguţa îi poate promite degeaba că va pompa fondurile primăriei în firmele sale evazioniste şi insolvente, pentru că nu va găsi modalitatea legală de a devia banii publici către Mărin atâta timp cât FRF, ca entitate de sine stătătoare şi supusă exclusiv propriilor reguli (ca orice asociaţie) l-a exclus definitiv din rândurile sale pe asasinul spiritului Ştiinţei.

Prin presa centrală s-a vorbit în ultimele două zile despre cadoul FRF, se spune chiar că de astfel de favoruri n-a beneficiat nici măcar Victoria, Flacăra Moreni sau FC Olt. Să remarcăm că măcar au decenţa de a scrie pe undeva, prin subsolul articolului, că steaua pe care ei, ziariştii pulii de la bucureşti şi nu numai, încearcă să o transforme într-un fel de echipă naţională de club, a fost înfiinţată direct în Liga I.

În cazul Craiovei, oraşul acesta avea deja un loc în Liga a 2-a. Faptul că-l are mai departe nu e ceva strigător la cer, cu atât mai mult cu cât acest lucru s-a mai întâmplat şi cu alte cluburi ale unor oraşe distruse de diverşi nenorociţi. Dar cine vorbeşte despre favoruri pentru Craiova şi craioveni? Nişte pseudo-ziarişti, suporteri ai echipelor de sorginte comunistă care nu doar că s-au înfiinţat la ordinul dictaturii, dar şi-au continuat existenţa lor greţoasă furând zi de zi, an de an! Despre asta ar trebui să scrie articole în fiecare zi, mii de articole, domnii can-canişti din prea sportivă centrală, care i-au lăsat deoparte pentru o zi pe Gigi Becali sau Bianca Drăguşanu şi au devenit brusc mai deontologi decât Cristian Tudor Popescu.

Căutând să se răzbune pe Mărin, Mircea Sandu şi FRF ajută fotbalul craiovean, falimentat de un neghiob paranoic (spunem doar Sandu şi FRF, pentru că n-am înţeles niciodată ce treabă are miliţianul Dragomir cu ce a decis FRF şi Adunarea Generală, cu excepţia faptului că şi “Mitică de la brutărie” s-a certat cu brutarul original, dar asta a făcut trei sferturi din populaţia gobului). 

Poate o fi “răzbunare în stil mafiot”, dar suporterii Ştiinţei scapă astfel de un rău uriaş, de un bolnav psihic ale cărui acţiuni îi afectau direct şi infinit mai dureros decât acţiunile unuia ca Mircea Sandu. E o reglare de conturi între oameni pentru care nu avem nici un respect, dar să spunem lucrurile aşa cum sunt: e o reglare de conturi care ne poate ajuta pe noi, cei care vrem ca Universitatea Craiova să mai existe şi să fie a oraşului şi a fanilor ei, nu a unei familii de curve şi cocalari agramaţi!

O Universitatea Craiova patronată de Primărie, de comunitate, ar fi un pas uriaş înainte, pentru că deşi echipa poate fi momentan administrată de un primar ca Solomon, ea poate va ajunge, într-un viitor mai îndepartat sau mai apropiat, pe mâna unui edil mult ca capabil pe care acest oraş l-ar putea da (şi aici nu ne referim în nici un caz la madam Olguţa).

Cea mai corectă afirmaţie e poate cea a lui Sorin Cârţu, care spune că “vina cea mai mare o poartă autorităţile pentru că au lăsat-o şi nu s-au implicat acum mai mulţi ani. Pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva, totul trebuie să fie perfect din punct de vedere juridic atunci când se va înfiinţa noua echipă, iar controlul trebuie să fie tot timpul la autorităţi pentru a nu mai depinde de starea financiară a unui om de afaceri.”


E esenţa a ceea susţinem şi noi că trebuie să se întâmple în acest oraş, pentru ca milioanele de inimi alb-albastre să mai poată tresări de emoţie pe Oblemenco, iar noi să mai vorbim la prezent despre UNIVERSITATEA CRAIOVA! Iar antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru Universitatea Craiova crede că oraşul poate susţine o echipă care să îşi propună în sezonul 2012-2013 promovarea în Liga 1.
21 de comentarii:

 1. Asteptam de 2 zile sa va spuneti parerea
  Felicitari

  RăspundețiȘtergere
 2. nu ati comentat nimic despre declaratia lui blondu de ce??

  RăspundețiȘtergere
 3. eu nu sunt de aceeasi parere cu autorul articolului cel putin referitor la netoiu.
  eu unul Nicodata nu l-as accepta la echipa.
  va dati seama ce tupeu sa abia netoiu sa vina la craiova dupa tot ce a facut?
  Sentimentul pe care l-am avut cand a sarit netoiu in sus la golul lui dinamo pe ghencea nu l-am avut nici la meciurile cu vaslui, steaua din 2009 sau cfr de la Severin.
  nu, multumesc, decat sa fiu tarfa lu dinamo iar, mai bine astept sa isi faca treaba procurorii si judecatorii.

  RăspundețiȘtergere
 4. decat sa fiu tarfa lu dinamo .boule . mai bine tarfa lu steaua si a lui becali.asteapta pe procurori .boule. ca supliment fi si tarfa lui blondu .boule.

  RăspundețiȘtergere
 5. STIINTA E NUMAI UNA!!
  MUIE SOLOMON
  MUIE MITITELU SI TOATA RASA LUI

  RăspundețiȘtergere
 6. ajica futu-ti pastele matii nu realizezi cat rau ai facut pleaca odata si elibereaza stiinta de sub jugul tau...

  RăspundețiȘtergere
 7. Netoiu o sa vina daca o sa vina decat ca sponsor nu o sa fie ekipa lui si oricum de netoiu scapi mult mai usor

  RăspundețiȘtergere
 8. In sfarsit VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
  AM SCAPAT DE MITITELU!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. MARINE SA MAI AUD DE TINE CAND VEI AJUNGE INAPOI LA BRUTARIE

  RăspundețiȘtergere
 10. te contrazici singur. mai intai: "Olguţa îi poate promite degeaba că va pompa fondurile primăriei în firmele sale evazioniste şi insolvente, pentru că nu va găsi modalitatea legală de a devia banii publici către Mărin" si dupa aia: "O Universitatea Craiova patronată de Primărie, de comunitate, ar fi un pas uriaş înainte".pai in al doilea caz cu se vor deturna fondurile care si asa nu exista catre o afacere privata. pimaria municipiului are totusi de rezolvat alte probleme decat sa ofere bani publici unor bagabonti de teapa lui cirtu, doru magaru, netoiu, fostul dinamovist cami. acest proiect este utopic. praf aruncat in ochi pana se linistesc apele. adversarii lui mititelu au avut destul timp sa infiinteze un club dar ei se gandesc tot la banul public. halal salvatori... LA TOAMNA O SA II INJURI CHIAR TU MAI RAU DECAT IL INJURI PE MAITITELU. forza stiinta!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Ba tu nu ai inteles nimic coaie......una e sa bage primaria bani in echipa ei, a comunitatii, a craiovenilor si alta e sa deturneze fonduri in favoarea unui srl privat.Daca am avea o echipa a orasului nu va mai putea nimeni sa spuna ca e echipa copiilor lui si sa ne facem noi suporterii craioveni alta echipa. Asa nu o sa mai mute nimeni echipa Craiovei pe la severon..
  Auzi da tu cine esti, rosca sau sorica?

  RăspundețiȘtergere
 12. E prima data cand postez o replica, desi va savurez articolele aproape de la aparitie. De data asta, insa, nu-mi place ca sustineti infiintarea unui echipe direct in liga secunda, dintr-un ordin comunist, ca sa citez unul din primele mesaje desfasurate pe inreg gardul PS'97 in anii de gratie.

  RăspundețiȘtergere
 13. Haideti sa nu ne mai jignim intre noi va rog frumos.
  Fiecare are dreptul la o parere, asa ca lasati-i si pe altii sa o aiba. nici eu nu cred ca netoiu e solutie sub nici o forma. parerea mea cine il accepta pe netoiu indiferent cum ar fi sa vina ori are memoria scurta ori e masochist..
  referitor la Primaria din Craiova hai sa vedem ce o sa faca viitorul primar. nu va grabiti sa trageti concluzii, ca sa fie Primaria patron al echipei, e mai greu. tot iti trebuie un asociat privat cu bani ca sa faci treaba. Cand i-a zis sandu lui Cartu ca are friiele, la primul interviu Cartu a zis sa vedem ce vor face autoritatile locale, deci a pasat-o frumos si repede..Sa asteptam sa vedem ce se intampla.
  iar referitor la mutarea echipei la Severin, banuiesc ca nu aveti nimic cu orasul, ca doar v-a ajutat tot timpul sa jucati acolo cu publicul de partea echipei. Cand vorbiti de acest oras parca sunteti undeva sus, iar restul Olteniei nici nu mai conteaza...

  RăspundețiȘtergere
 14. Decat sa tin cu FC Booveni mai bine tin cu Steaua...vreau ca echipa sa fie a orasului nu a unui brutar infect!

  RăspundețiȘtergere
 15. ....asa cum spuneai si tu in articol,trebuie ca in acest NOU club "să fie implicaţi în acţionariat şi suporterii"...ACEASTA IDEE TREBUIE DEZVOLTATA CAT MAI MULT,si tu sigur ai metodele necesare,prieteni,relatii de a gasi calea cea buna, LEGAL sa facem parte din club. Avantajele sunt foarte multe:oamenii ar fi mult mai increzatori k se vrea binele echipei,pt k suportrii sunt prezenti ca actionari, ar adopta mult mai rpd ideea de echipa noua,transparenta totala,etc...

  RăspundețiȘtergere
 16. MULTA MUIE MITITELU !

  RăspundețiȘtergere
 17. http://fanstiinta.blogspot.com/2012/05/sa-ai-parte-de-gabita-cum-avem-noi-de.html

  RăspundețiȘtergere
 18. cred ca o sa fac ce nu mi as fi imaginat ca o sa fac adica sa ma duc sa il votez pe solomon........muie olguto muie mititelu!

  RăspundețiȘtergere
 19. ‎"U" Craiova a murit in vara trecuta odata cu dezafilierea din Federatie. In aceeasi zi , cel mai inflacarat suporter al Universitatii, s-a spanzurat nemaiputand trai vazand acest sacrilegiu.De el nu isi aminteste NIMENI. A murit avand Universitatea in suflet.E primul si singurul om care a murit pentru culorile alb-albastre. Ar fi trebuit sa i se dea o atentie deosebita, mai ales de cei care la momentul acela erau diriguitorii Universitatii. MANOLO: un fan adevarat! Sa-i fie tarana usoara.
  Mititelule, nu il ai pe constiinta?


  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/manolo-suporterul-nr-1-al-universitatii-craiova-s-a-spanzurat-dupa-ce-a-retrogradat-echipa.html

  RăspundețiȘtergere
 20. (OCHELARRII LUI BOOVEANU)STIRE DE ULTIMA ORA:booveanul la umilit pe Blondu, la pus sa stearga toate inscrisurile din oras care ereau contra booveanului,asta e umilinta in public,lau vazut toti copii.oare blondu isi merita soarta ca e santajat de boovean,pentru ca la inregistrat pe piturca?AVIZ AMATORII CARE O SA MAI TRADEZE PE CRAIOVA,o sa ajungeti ca el(informatie preloata de la camataru) ,MOARTE TRADATARILOR,STINTA LIBERA.Blondu isi merita soarta,il consiliem sa plece din oras,ia facut jocul booveanului,Acum nu il iertam,se apropie sa facem adevaratav STIINTA,pe blondul o sa il umilim, o sa astepte suporterii craioveei in genunchi la statuia lui oblemenco,si o sa ceara indurare

  RăspundețiȘtergere
 21. faza cu blondu e facuta la nervi, pentru ca impactul conferintei de presa tinuta saptamana trecuta a fost un mare fasss.asteptarile au fost uriase, dar in presa au aparut doar 2-3 articole ,iar subiectul a fost foarte rapid abandonat spre disperarea mititelului.drept consecinta se pregateste sa mai icneasca o "mega dezvaluire" saptamana asta...

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...