14 mai 2012

Blestemul Băniei

Ce păcate să aibă oare oraşul ăsta, atât de mari încât să merite toţi aceşti ani de chinuri, în care e dominat de ţigani, de hoţi, de trădători, iar lumea politică (o altă denumire a mizeriei şi ticăloşiei) e formată exclusiv din nenorociţi şi din lichele bine ancorate la banul public?

Sărăcia e la ea acasă în Craiova, oraşul care abia la sfârşitul anului trecut a încropit o tentativă de mall – de fapt o fostă hală plină de praf a unei uzine care găzduieşte câteva magazine mai de soi, iar la sala sporturilor se lucrează parcă de un secol. Oraşul acesta nu are o piscină acoperită decentă (un bazin cu dimensiuni olimpice în care cetăţenii săi să se poată menţine sănătoşi), aşa cum nu are majoritatea lucrurilor pe care le găseşti într-un oraş civilizat al Europei milenilui 3.

Are însă un velodrom în parcul Romanescu, şi ăla făcut de fostul primar comunist Bulucea (al cărui mare fan a fost mereu Mărin), locaţie a cărei principală menire e să găzduiască festivaluri ale berii, unde Solomon cheamă în proporţie de 90% din cazuri un pomelnic de trupe jalnice, dar la modă, tocmai bune pentru a fi admirate de pe ovalul de bitum de miile de manelişti, ţigani, sau adolescenţi retarzi cu coafuri de cămin cultural (dintre care face parte inclusiv plodul cocalar Aditză).

E tragic că oraşul acesta, altădată înfloritor, a ajuns să trăiască un prezent sumbru. Oraşul marelui Nicolae Romanescu are acum de ales între două personaje perfide, interesate financiar şi nedemne să-l conducă: lăutarul Solomon, care nici el nu mai ştie de la ce partid e, şi coţohârla Olguţa, ajunsă din prestatoare peremisto-otevistă ditamai candidata USL. Dacă asta e schimbarea pe care useliştii ne-o propun la Craiova…


“Dacă tot aducem lăutari, măcar să fie unii de calibru. Cred că s-au săturat oamenii să-l vadă pe Mâţu Stoian” - Aşa a explicat Olguţa cea bărbată evenimentul electoral pe care îl organizează pe Stadionul Craiovei. O arenă şi o locaţie centrală a Băniei deja acontată pe 5 decenii de Mărin Minciunelu (mai exact de firmele sale evazioniste şi falimentare) în cazul în care demoazela senator Olguţa îşi va plimba formele rotunde prin primărie în următorii 4 ani.

Olguţa s-a pliat perfect pe logica “să-i dăm mulţimii ce vrea să vadă” şi acţionează ca atare. La “lăutăreala” (aşa a numit-o chiar Olguţa) de pe Oblemenco şi-a băgat evident coada şi diabolicul Mărin Minciunelu, care simte că e rost de schimbări politice prin Românica şi vrea neapărat şi cu disperare să profite de ele, aceasta fiind ultima sa şansă.

El şi-a oferit cu insistenţă fiţuica falimentară celor de la USL (fiţuică pe care oricum nu mai avea bani să o tipărească), cu scopul de a obţine cât mai multe beneficii în urma alegerilor. Şi prost să fii înţelegi că nu face asta pentru că ar avea vreo apartenenţă doctrinară la vreunul dintre partidele USL-ului ci pentru că urmăreşte avantaje de la politicieni. Acum vreo 5 ani încerca să facă o mânărie dăruindu-i lui Băsescu tricouri cu numele marinarului pe spate şi publica poza în care apărea şi valetul Mitu pe coperta fiţuicii sale.

Prin fiţuica sa falimentară Minciunelu a pornit campania pentru Olguţa vijelios şi parţial cu japca (vom reveni cu explicaţii).

Încă de pe primele afişe Olguţa e însoţită de stema Universităţii Craiova (momentan pe echipamentul unor copii), folosită abuziv de ospătarul care nu are nici o legătură morală cu Ştiinţa şi care a batjocorit echipa Craiovei mutând-o din oraş şi apoi retrogradând-o, după ce i-a refuzat dreptul la performanţă timp de 6 ani.

Nu e prima oară când Minciunelu face bişniţă electorală cu simbolul fotbalului craiovean şi oltean, dar suntem convinşi că ăsta e doar începutul.


Câteva cuvinte despre cea pe care Mărin Minciunelu speră să o vadă primăriţă
 ca să-l scoată din foame

• 1991 – Membru fondator Partidul România Mare;
• 1993 – Preşedinte Organizaţia de Tineret România Mare,Dolj;
• 2000 - 2004 – Purtător de cuvânt PRM şi Preşedintele Organizaţia de tineret România Mare;
• 2004-2007 – Preşedinte Organizaţia de Tineret România Mare;
• 2008-2010 – Secretar Executiv PSD, Vicepreşedinte PSD Dolj;
• 2010-prezent – Şef Departament PSD, Purtător de cuvânt al Departamentelor PSD, Vicepreşedinte PSD Dolj.

16 ani a stat Lia Olguţa în PRM-ul lui Vadim, având funcţii dintre cele mai importante. A tot sperat să urce treptele mai repede până la cele mai înalte niveluri, dar nu i-a ieşit şi a devenit tot mai invidioasă pe colega Udrea, apărută în peisaj mult mai târziu şi reuşind o ascensiune fulminantă.

Când şi-a dat seama că “Vadim medicamenteeeee” nu mai are chiar nicio şansă de a ajunge vreodată la guvenare, mai ales că şi societatea românească s-a mai stabilizat un pic din punct de vedere psihic şi emoţional, Olguţa s-a reorientat subit către unul dintre partidele pe care le criticase timp de 16 ani cu o fervoare de care numai o fiinţă “gingaşă” ca ea ar fi în stare.

Ea nu e o traseistă, ea numai şi-a schimbat brusc optica...
S-a mutat la PSD nu ca un simplu membru, ci direct pe funcţie, negociindu-şi cu multă abilitate bruma de notorietate pe care o acumulase, după motto-ul “Nici un an fără funcţie!”

Dacă aţi auzit-o vreodată vorbind live pe Olguţa şi brevetând “stilul Coţohârlă” printre “politiciencele” românce, o să vă pufnească râsul când veţi citi pe site-ul ei că Olguţa are şi activitate ştiinţifică, fiind autoarea lucrarării ştiinţifice "Cultura – factor de securitate naţională". Oau... şi pe noi dicţia ei ne ducea mai mult cu gândul la Leana de la Vacanţa Mare...



Ca să mai ieşim din tristeţea acestor zile, redăm un articol de pe Trombon.ro despre madam Olguţa:
(http://www.trombon.ro/media/codul-de-conduita-in-online-se-va-numi-pizda)
P.I.Z.D.A., sau Protocol for Internet Zone Decency Act, acesta este numele propus de Lia Olguţa Vasilescu pentru viitorul cod de conduiă în online, proiect iniţiat şi susţinut de senatoarea PSD.

Codul de conduită va conţine norme stricte de comportament pe internet, reguli privind comentariile şi mai ales interzicerea oricăror obscenităţi.

"P.I.Z.D.A. este un document care vine să completeze legislaţia în vigoare şi a fost ajustat perfect normelor impuse de Comisia Europeană vizavi de comportamentul cetăţenilor în spaţiul virtual. Noul cod va fi propus spre dezbatere Parlamentului, odată cu începerea sesiunii parlamentare, urmând să fie adoptat la începutul anului viitor. Sper că preşedintele Traian Basescu îl va promulga, cu toate că actul normativ se referă mai ales la trepăduşii procletei de Udrea, care trollează pe orice site, cu texte de gunoi", a precizat Olguţa Vasilescu pentru Trombon.ro.

Olguţa Vasilescu a mai declarat că speră ca toţi internauţii să respecte P.I.Z.D.A., fiind convinsă că aceasta va fi situaţia majorităţii, cei care aleg să dispreţuiască P.I.Z.D.A. constituind o minoritate ce va fi aspru sancţionată.


Olguţa, să ştii că noi respectăm P.I.Z.D.A.!



17 comentarii:

  1. DOAMNE IN CE TARA TRAIM : MA SIMT OBLIGAT SA L VOTEZ PE PUSCARIASUL DE SOLOMON ... RAUL CEL MIC...MACAR ARE BUZUNARELE PLINE.

    RăspundețiȘtergere
  2. FFF IMPORTANT: Incep prin a spune :Mititelule, nici nu stii cat de mic incepi sa fii ! De azi 14 mai 2012 incepem incet-incet sa uitam de acest om(e prea mult spus -om). GATA ! De acum, Mititelu nu mai patroneaza decat cateva hartii A4, care si alea in curand nu vor mai avea nicio valoare. Viitorul Craiovai e in mainile autoritatilor, care, acum au momentul sa isi faca o campanie electoirala. Capitalul il castiga prin finantarea unei noi echipe ! Dar, care echipa? Si pentru un raspuns, va reamintesc cateva lucruri:

    1. Scriam despre un zvon care acum o luna sau doua umbla prin urba , cum ca cica d-nul Cartu s-ar fi dus la Slatina tocmai sa vada despre ce este vorba acolo, punand din umbra bazele noii Craiova.
    Orasul slatina are doua echipe:Alro si FC Olt, amandoua finantate din banii cetatenilor. Fiind an electoral, si echipa de suflet acolo e FC Olt , nu vad de ce autoritatile ar mai finanta si o a doua echipa hibrid Alro. Fabrica de aluminiu (apropos) nu finanteaza cu niciun ban echipa Alro. Deci, toate premizele ca zvonul cu Alro sa fie desfiintata si trimisa spre craiova nu poate fi cionsiderat o aberatie (sau poate fi).
    2. Cu un nucleu de jucatori de la Alro( unii chiar cu experienta) :Precup, Visa, Boroiban, S.Popescu, Stancu, etc se pot face transferuri si in doi ani sa se poata vorbi de Liga I.
    3.D-nul Cartu cunoaste foarte bine lotul de acolo si nu intamplator(parerea mea) a fost numit antrenor acolo in ultimele etape cand Alro nu mai tragea la nimic.
    4. FC Olt va ramane singura echipa din slatina , finantata de la buget si va da bine electoral(economii, bla-bla).
    5.Cum D-nul Solomon facuse un protocol cu SRL-ul lui Mititelu si virase sume impresionante (500.000 E din cate retin, prima transa), nu vad de ce acum cand poate sa-si atraga electorat nu face iar un protocol pentru finantarea unie noi echipe.
    6. Alaturi de Primarie si CJ mai pot sa vina si persoane private, sa fie un parteneriat public privat , si de ce nu poate si socios.

    Abatandu-ne un pic de la subiectul de sus as fi foarte interesat sa aflu cum se simt locuitorii craiovei cand hotul de la Niuiorc, a luat de la Primarie 500.000 de E , l-a bagat la puscarie pe Solomon ca sa nu mai dea banii , iar pe noi ne-a pus capra si ne-a tras-o direct unde ne vede soarele cel mai putin, pentru ca 500.000 aia erau din buzunbarele noastre nu din banii Primariei ( noi aia de sta m la rand sa ne achitam la timp impozitele si taxele ).

    Un pic de amalgan in tot ce am scris, sper sa intelegeti.

    Revenind, va rog sa analizati zvonul si sa ne lamuriti cu un raspuns , chiar si unul de genul " Zvonul cum ca Alro ar fi o viitoare Craiova nu se confirma ".

    Si inca ceva : FFF important : decat o Alro condusa de Jane Mitulescu in Craiova mai bine "dezafiliata" lui Mititelu.

    O sa revin, ma bucura decizia de azi si imi da speranta ca Oblemenco va fi iar plin intr-o zi. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa decizia de azi 14 mai in care Mititelu a devenit ISTORIE, trebuie sa ne asteptam ca omul acesta (desi e prea mult spus -omul) sa declanseze "jihadul" la propriu si sa-l asmuta pe Blondu & co sa organizeze mitinguri de protest prin oras. Si porcul , ca animal, stie de Craciun , (ati observat), ca i se apropie sfarsitul si cu putin timp inainte de taiere incepe sa guite fara limite de tare- (asemanarea e pur intamplatore). O zi buna , si Doamne ajuta ca noul proiect sa fie dus la bun sfarsit cat mai repede cu putinta si craiovenilor si Craiovei sa li se redea cel mai pretios lucru pe care l-au pierdut: STIINTA CRAIOVA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. adio fc booveni, adio sc fc ....... , bun venit UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa orasului cu care sa ma identific si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. olguta sa te respectam si noi putin :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Scriam mai sus ca milogul o sa faca deranj prin craiova cu Bolndu & co si iata repede dovada la nici o ora:

    Gabi Blondu, liderul suporterilor Ştiinţei spune că fanii nu doresc o altă echipă în Craiova,
    "Nu ne interesează nicio altă echipă în oraşul Craiova pe care Mircea Sandu a dat-o autorităţilor locale s-au cui a dat-o el. Pentru noi, Universitatea Craiova este şi va rămâne unică în sufletele noastre. Poate să facă oricine o echipă aici, Solomon, Neţoiu sau cine şi-o face, însă trebuie să înţeleagă că echipa lor nu va fi iubită niciodată în acest oraş. Îl anunţăm pe Mircea Sandu că războiul dintre noi şi el va fi şi mai intens pentru că durerea care ne-a pricinuit-o este foarte tare. Vă repete, pentru noi există doar Universitatea Craiova", a spus în exclusivitate pentru ProSport, Gabi Blondu, liderul galeriei Craiovei.

    Ce lingau acest blondu care l-a inregistrat si pe selectioner si umbla bine-merci prin oras...

    RăspundețiȘtergere
  7. A murit FC BOOVENI !!! Traiasca UNIVERSITATEA CRAIOVA !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru redactie :

    Scrieti va rog repede un articol pentru ca cititorii sa-si poata exprima comentariile la subsol , cava legat de subiectul mortii Fc Booveni. Acum postam aici si nu e legat de subiect. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  9. MUIE MITITELU MUIE SOLOMON MUIE USL MUIE PD-L MUIE FRF MUIE LPF MUIE UEFA MUIE SEZIONE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ok, este bine ca am scapat de Mititelu falimentru, insa, acum este FOARTE IMPORTANT ce baze se pun, pentru NOUA ECHIPA. Trebuie stiut clar, de la inceput care sunt actionarii clubului. IN niciun caz echipa nu trebuie sa mai aiba un PATRON, echipa trebuie sa fie a PRIMARIEI SI CONSILULUI JUDETEAN 51%, IAR RESTUL, POATE SA VINA CA ACTIONAR ORICE OM,SAU SOCIETATE. Primaria si consiliul Judetean sa nu poata ceda niciodata din actiuni, IAR SUPORTERII AU INSFARSIT OCAZIA SA FIE ACTIONARI, LA ACEST CLUB,PINTR-O SOCIETATE CARE SA ADUNE MAI MULTI MEMBRII COTIZANTI,care sa fie condusa de un avocat si economist ,pt k sunt sigur, k sunt foarte multi suportei cu aceste functii.
    Ca idee de final, cred k este momentul ca suporterii sa si impuna punctul de vedere, pentru k sincer, fara ei acest NOU club nu are nici un viitor.
    PS Gabi Blondu Spalacitu si mascaricii lui, interzisi in viitorul acestui NOU club,pt k ei trag ca musca la KKT,unde este rost de bani.

    RăspundețiȘtergere
  11. STIINTA NUMAI UNA!!

    RăspundețiȘtergere
  12. White Wolf15 mai, 2012

    Craiova pentru mine inseamna culori, stema si palmares, palmaresul este la Dinel si a zis ca daca o sa se infiinteze o noua echipa o sa il cedeze gratis, acum mai trebuie si vointa din partea autoritatilor, Solomon tiganu zice ca nu are fonduri deci trebuie altcineva....acum ar trebuii ca noi SUPORTERII si cand zic suporteri nu ma refer la copii manipulati de Blondu, sa facem un miting adevarat sa vada lumea si slcavii booveanului ca defapt lumea s-a saturat de FC Booveni si ca vrea "o alta echipa" care defapt ar fi STIINTA noastra si nu fantoma lu FC BOOVENI!

    RăspundețiȘtergere
  13. bai oameni buni nu intelegeti ca Adrian Mititelu nu a avut niciodata adevarata Universitatea Craiova el a avut doar o societate care s-a folosit de acest simbol atata tot... pentru Dumnezeu e atat de simplu. STIINTA SUNTEM NOI!(cei care au infintat prima echipa la Craiova acum multi ani, toti jucatorii ce au jucat pentru echipa si toti suporterii ce au venit la stadion si cei ce au simpatizat cu "U" Craiova) Fotbalul este un sport si o stare de spirit... fair play e cuvantul magic

    RăspundețiȘtergere
  14. ....nu vad nici o propunere, nici o solutie...ce trebuie facut??? Cine sa vina, cine sa nu vina, mai multe capete, mai multe idei...

    RăspundețiȘtergere
  15. am si eu cateva intrebari.
    cum de abia in 2012 se spune ca palmaresul echipei se afla la staicu? din 2007 si pana acum de ce nu a zis nimeni nimic ca palmaresul nu e la mititelu?
    daca echipa a fost dezafiliata ieri pt ca exista 2 certificate de identitate sportiva, de ce nu s-a spus asta si anul trecut la dezafilierea initiala?
    autoritatea care le-a dat ce face, adica cum justifica asta?
    mai sunt echipe care au mai multe CIS-uri?
    in ce baza ofera sandu un loc in liga 2? adica poate cand vrea el sa dea loc unei echipe?
    suporterii vor accepta infiintarea unei noi echipe?

    RăspundețiȘtergere
  16. toate ca toate dar poza voastra de la generic e super !

    RăspundețiȘtergere
  17. Hі, I do believe this iѕ an excеllent ωeb site.
    I stumbledupon it ;) I am going to return yet again sіnce і havе booκ-mагkеd it.
    Moneу anԁ freеԁom iѕ the best waу
    to сhangе, mау yоu be rich and сontinuе tо hеlρ оthеr people.
    My webpage: 1 month loan

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...