6 apr. 2012

Circul a devenit greţos, GATA CU FARSA !

Deneaul se pregăteşte de un nou episod al deja obişnuitului spectacol televizat. Se anunţă “pe surse” sechestre pe case, pe sedii, pe neveste, pe telefoane mobile, pe şosete. Ziariştii de can-can de sport (există şi această specie!) se grăbesc din nou să pună tIluri senzaţionaliste, de genul “Şoc: Naşu şi Mitică în corzi”, etc.

Şi, poate că vă întrebaţi, miraţi, ce se întâmplă. Ei bine, să trecem direct la subiect: Nea Băsexu şi gaşca vând tot ce mai e de vândut înainte de alegeri, iar brigada de sunetişti de la Denea se pregăteşte să pună în scenă un nou spectacol-fumigenă care să distragă atenţia de la jaful organizat.

Ca să dăm un singur exemplu, pe cel mai recent: privatizarea CupruMin (exploatarea de zăcământ de la Roşia Poieni), acolo unde se fură mineralele României sub masca unei privatizări pe nimic în favoarea unei firme obscure. Însuşi directorul direcţiei de Resurse Minerale din cadrul Ministerului Economiei recunoaşte indirect hoţia, admiţând că preţul tonei de cupru a ajuns la 8.500 de dolari pe bursele mondiale. Întrebat de valoarea exactă, directorul Sorin Găman a spus că zăcământul ar fi de 13 miliarde de euro, deşi s-a vândut pe câteva milioane unei firme-fantomă înfiinţată special pentru această privatizare cu dedicaţie. Un tun reperat de o parte a presei şi care trebuie însă învăluit rapid într-o perdea de fum.

Poate că pe un blog în care se vorbeşte despre Universitatea Craiova pare nenatural să intrăm în detalii economice ori politice, dar din când în când e necesar să o facem pentru a înţelege ce se ascunde în spatele păienjenişului de intrigi şi al spectacolului grotesc oferit din nou de Denea în aceste zile.

Viermele infect de la Booveni care suge orice penis numai să nu ajungă după gratii s-a oferit deja de multă vreme să semneze în alb orice declaraţie poate fi folositoare procurorilor producători de seriale TV. Ca răsplată, procurorii trebuie să-i mai dea din când în când câte o bucată de zăhărel, aşa cum se întâmplă şi acum, când şobolanul chel are senzaţia că e vreo mare şmecherie circul făcut de Denea în jurul lui Sandu sau Dragomir.

Vă miraţi cumva că după dosarele “beton” trimise instanţei de procurori nici măcar unul dintre evazioniştii transferurilor din fotbal nu a primit condamnare? Dacă da, atunci sunteţi naivi. Spectacolul a ţinut destul, a distras atenţia cât s-a putut (la început mai mult, apoi tot mai puţin), personajele şi-au jucat rolul şi şi-au făcut datoria, iar acum a venit timpul să se încheie această telenovelă şi să înceapă alta.

Însă din păcate pentru suporterii Ştiinţei şi spre marele noroc al viermelui chel care a distrus Universitatea Craiova, puterea actuală are încă nevoie de trepăduşul ochelarist pentru a crea show-uri televizate despre anchete tembele.

Oricât de mult i-am urî pe Mitică ori Mircică, FRF e perfect acoperit în cazul dezafilierii circului boovean. Fără să explicăm a “n”-a oară că însuşi Mărin şi-a dorit asta, provocându-şi cu abilitatea-i caracteristică inamicii, pentru ca apoi să încerce să profite cât se poate de mult de naivitatea acestora, situaţia e de o simplitate enervantă: Federaţia Română de Fotbal a fost citată ca pârât în procesul intentat de Mărin, deci dezafilierea circului boovean are acoperire.

Da, dacă ospătarul nu a avut intenţie şi se dovedeşte asta, singurul vinovat pentru confuzia de proporţii e chiar tribunalul al cărui grefier a întocmit greşit citaţia (lucru pe care, fără să ne lăudăm, CRAIOVASPORT l-a spus deja de foarte mult timp). Prin urmare, dacă tot au chef de aruncat fumigene, procurorii pot merge să pună sechestru pe casa grefierului. N-o fac pentru că aşa ceva ar fi mult mai puţin spectaculos, fiindcă Gigel grefieru’ nu e cunoscut de nimeni şi prin urmare nici un ziar n-ar mai consuma prea multă cerneală pe subiect.

Pentru că deja farsa Denea a durat prea mult, iată mai jos hârtiile care atestă că ospătarul a intentat proces şi federaţiei, scoţându-i astfel de sub presupusa vinovăţie în acest caz pe Mitică, Mircică şi ceilalţi şi oferindu-le un alibi imbatabil: Minciunelu a chemat FRF în judecată, sau cel puţin aşa au ştiut, la acel moment, cei care au votat dezafilierea Booveniului! Documentele au fost postate pe propriul site de către FRF. La toate astea, să mai adăugăm şi faptul că în primă fază Mărin nu a negat că se va judeca şi cu FRF-ul, ba chiar a confirmat asta.

Cererea de preschimbare a termenului de judecată:














Încheierea de şedinţă a Curţii de Apel Craiova, secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, din data de 30 mai 2011:
Prin urmare, toată ancheta Denea în acest caz e doar o farsă ieftină care se adaugă adevăratei colecţii de spectacole publice puse în scenă în ultimii ani de domnii procurori, nici una dintre telenovele cu vreun rezultat calculabil în ani de pârnaie pentru cei anchetaţi şi chiar încătuşaţi cu multă vervă şi plimbaţi insistent în dubele cu zăbrele prin faţa camerelor TV avide de circ.

17 comentarii:

  1. mititelu esti o MIZERIE!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mititlu pune presiune pe aia care voteaza sclavu inceasrca sa abereze cat mai convingator pe la tv ca isi joaca ultima carte

    RăspundețiȘtergere
  3. pe sandu cat o fi el de hot il doare in pula are dovada ca jegosu a dat frf in judecata.pleaca fmm de boovean imputit ca ai distrus echipa asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. CRAIOVA LIBERA .... asta mi doresc

    RăspundețiȘtergere
  5. RESPECT CRAIOVA SPORT

    RăspundețiȘtergere
  6. MITI LA GSP : "CAND O SA LUAM PUTEREA LA FEDERATIE NOI ASTIA REVOLUTIONARII........"
    VAI MORTII TAI DE TEMBEL ESTI PIERDUT PENTRU SOCIETATE BA IMBECILULE!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte adevarat ce spuneti cacatul asta de mascarici e vinovat si el a provocat dezafilierea pentru ca nu mai avea nici un sfant sa plateasca salariile jucatorilor si nu mai putea sa sustina echipa nici macar in divizia b

    procurorii fac doar spectacol si peste o luna o sa raman doar niste fum indiferent cate zile o sa stea saptamana asta pe prima pagina mircea sandu si mitica

    RăspundețiȘtergere
  8. mititelule acu ce mai minti ba????

    RăspundețiȘtergere
  9. pai mai nou ieri marin zicea pe la tv ca cica ce daca ar fi dat frf in judecata? acu a vazut ca nu mai poate sa o tina pe asta ca nu a dat frf in judecata si trece la urmatoarea aberatie de pe lista.
    rusine procurorilor dna care nu au rezolvat nici macar un caz de mare coruptie in tara asta. chiar sunt niste show-mani care stiu doar sa cheme televiziunile sa filmeze diverse personaje arestate sau la usa sediului lor si atat. de restul se ocupa presa cu care colaboreaza ca si aia au nevoie de subiecte articiale ca sa isi justifice si jurnalistii un salariu ca vezi-doamne scriu si ei despre ceva....
    traim intr-o tara de tot rasul in care lumea e atat de usor de manipulat si de prostit iar smecherii ne voe conduce si vor profita de noi inca multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine a fost ieri la miting a putut sa vada cu ochii lui cum scandarile anti-Mititelu nu au plecat decat din multime, spre nemultumirea celor care dadeau tonul si care au fost fortati sa accepte scandarile. Coruptia a atins cote infioratoare in randul celor 3-4 insi care conduc galeria. Toate peluzele si galeriile de la Craiova sunt o ruina. Nu avem ce pretentii sa mai avem de la acest oras jalnic.Traiasca Gabi Blondu si prietenul sau Mititelu si sa asteptam sa faca mafiotul imobiliar inca un pact cu politicul sa ii mai favorizeze regiumul vreo talharie cu terenuri. De ce? Ca sa mai aiba inca 2-3 ani bani sa mai fie in centrul atentiei sa dea interviuri toata ziua analfabetului sclav Toni Sorica si sa il sune SaMuila.Asa o sa fie fericit si Gabi Blondu care isi va lua partea si totul va fi din nou ca acum cativa ani. Steaua o sa aiba si ea de unde sa ia puncte sigure, o sa avem iar circul ala obositor de dimineata pana seara si minciuni cum crestem noi copiii nostri si o sa fim an de an in lupta de la retrogradare. Chiar daca cea mai mare parte a suporterilor a avut decenta sa nu participe la trucajul lui Blondu si Mititelu, asta merita Craiova!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu sunt de acord cu afirmatia potrivit careia grefierul ar fi raspunzator iar Frf nu...
    hai sa fim seriosi.
    Consilierii juridici de la Frf AR FI TREBUIT sa se documenteze foarte bine la instanta inainte..

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde plm sa se docuenteze ma tu nu vezi ca avocatii frf au si fost la infatisare??????????
    Scrie destul de clar document sau nu stii sa citesti?
    Din moment ce au fost citati si s-au prezentat juristii si avocatii lor sai la Craiova sa ii apere in calitate de parat ce dracu mai e de spus???

    RăspundețiȘtergere
  13. in primul rand am inteles ca exista o decizie a curtii de apel bucuresti potrivit careia s-a stabilit clar ca frf nu a fost chemata in judecata de U Craiova. deci dispare motivul dezafilierii.

    pe de alta parte, daca ar fi actionat in instantele civile federatia, care era problema? frf e deasupra legislatiei europene, n-am inteles? cum ramane cu precedentul echipelor din Elvetia sau Portugalia? hai sa terminam cu chestia ca frf e stat in stat si nu avem ce face.

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. daca frf are un regulament oricat nu le place unora sau altora ala e litera de lege in fotbal.daca nu iti convine regulamentul frf nu te inscrii in frf si cu asta basta,ca nu te obliga nimeni.fiecare federatie din orice sport are regulile ei care pot fi diferite dar au sens in respectivul sport.
    2. tampeniile cu portugalia si elvetia sunt invocate doar de mititelu si slugile lui pentru ca TOTI STIM CA BRUTARU A VRUT SA FIE DAZAFILIAT CA SA SCAPE DE CHELTUIELEILE PE CARE NU AVEA CUM SA LE MAI SUSTINA FINANCIAR.cine nu isi da inca seama de asta sau nu vrea sa recunoasca e ori retardat mintal ori cumparat de boovean,asa ca nici nu mai are rost sa discutam cu astfel de oameni.
    3. daca frf afiliaza maine clubul are brutaru bani sa o tina sa o aduca in liga 1 si sa faca performanta? nu si oricum nu mai putem spera ca dezaxatul are calitatile necesare sa conduca profesionist un club!
    4. sper sa aud intr-o buna zi ca nu mai e.

    RăspundețiȘtergere
  15. ba nu stiu ce ai inteles dar aici se prezinta documente cum ca frf a fost data in judecata si a si avut loc procesul asa ca nu dispare motivul dezafilierii
    care era problema daca a dat frf in judecata/ pai nu a zis pana acum ca nu a dat , ori a dat ori nu hotarati-va/ nu mai stiti ce cacat sa mancati blonzilor mititei............

    RăspundețiȘtergere
  16. in primul rand nu mi se pare normal sa jignesti in continuu. in al doilea rand daca chiar vrei sa stii eu am o problema cu mititelu legat de meciurile cu vaslui, steaua din 2009 si cu cfr de la Severin, deci nu sunt vreun admirator al lui mititelu.
    dar asta nu ma impiedica sa cred ca frf nu a procedat corect in privinta dezafilierii. cum ti se pare faptul ca sandu a zis acum cateva zile ca se poate reprimi Craiova in liga a 2-a? pai ce facem aici, ne jucam de-a dezafilierea? dar jucatorii cine ii mai da inapoi? deci cine trebuie sa se hotarasca? eu personal l-am auzit pe mitica zicand ca mititelu a gresit ca a dat in penal frf ca de fapt trebuia in civil, deci cum ramane?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...