9 iul. 2011

Măscăriciul e pe moarte…

Încet-încet, sinistrul personaj de la Niuiorc se pregăteşte să dispară… Cam târziu, deşi un escroc de teapa lui ar fi trebuit de mult să înfunde puşcăria. Infractorul chel (unii îi asemuiesc mecla cu un cap de penis) a escrocat pe toată lumea, de la societăţi comerciale cu care a avut de-a lungul timpului relaţii comerciale şi până la foşti antrenori, jucători sau angajaţi ai Craiovei sau la autorităţi. Statul român este în pagubă cu multe milioane de euro şi este incredibil cum instituţiile unei ţări care trece printr-o criză profundă nu au reacţie la infracţiunile financiare ale lui Minciunelu.

Oricât ar fi Mărin de util Deneaului pedelist, e prea mult ce se-ntâmplă. Un individ care a şantajat magistraţi ca să obţină câştig de cauză în diverse litigii, care nu şi-a plătit niciodată taxele şi impozitele pe care noi toţi le plătim şi a făcut inclusiv falsuri grosolane şi dovedite pentru a fenta Fiscul, profită în continuare de apatia celor care ar trebui să-şi facă datoria şi să-l facă să plătească pentru aceste ilegalităţi.

Din păcate însă, cu largul concurs al câtorva dintre... suporterii care fac parte din galerie, şansele de a mai avea fotbal la Craiova sunt infime. Victor Piţurcă e deja selecţionerul echipei naţionale şi e imposibil ca el să mai poată ajuta acum Craiova. Până cu câteva săptămâni în urmă a fost dispus s-o facă, dar au fost unii care ne vorbeau despre “continuitatea” SRL-ului lui Mărin. Îi aşteptăm acum să ne explice cum va mai sta treaba cu continuitatea acelei societăţi comerciale falimentare în caz că FC Booveni va fi dezafiliată. Sau să ne lămurească şi pe noi care dintre firmele-fantomă ale booveanului e de fapt Ştiinţa noastră. Ca să-i “ajutăm”, le punem la dispoziţie una dintre declaraţiile ospătarului din ultimele zile:
Avem două societăţi, una care se ocupă cu licenţierea şi una care se ocupă cu marketingul. Cea de-a doua a creditat clubul, iar când banii din televizări au intrat în contul primei, totul a fost legal, pentru că exista o datorie care trebuia acoperită. Sunt intoxicări...”.

CRAIOVASPORT a pus mereu o întrebare, la care din păcate nu a răspuns nimeni dintre cei care s-au declarat (mai mult sau mai puţin răspicat), acum câteva luni, împotriva ideii lui Victor Piţurcă de a crea un nou club, al oraşului şi al suporterilor: ce s-ar întâmpla dacă un patron al vreunui SRL X..., care foloseşte numele Universitatea Craiova, ia decizia de a muta activitatea SRL-ului său într-un alt oraş (legal are acest drept). Să zicem că închidem ochii şi punem degetul pe hartă, iar când îi deschidem citim, spre exemplu... Fălticeni!
Ce facem NOI, cei care iubim Ştiinţa, în acea situaţie, dragi înţelepţi care consideraţi că Universitatea Craiova e doar un SRL, cu continuităţi şi alte prostii care decurg din această inepţie...?
Răspundeţi scurt şi la obiect, CE FACEM? Ne mutăm la Fălticeni? Ne facem abonament CFR ca să avem reducere o dată la 2 săptămâni pentru lungul drum cu trenul până în respectivul capăt al ţării? Umplem rezervorul şi plecăm în pelerinaj o dată la 14 zile, ca să vedem Ştiinţa noastră jucând “acasă” la sute de kilometri de Craiova?

Mărin a avut deja o tentativă acum un an şi ceva: şi-a luat SRL-ul la subraţ şi a plecat cu el la Severin, acolo unde a găsit, la prima strigare, un primar imbecil dispus să-şi facă publicitate şi campanie electorală folosind numele Universitatea Craiova şi preferând să lase să moară fotbalistic numele istoric al propriului oraş: Drobeta.

Oare asta este Craiova noastră? Clubul familiei lui Mărin Ajică, prin care bântuie cu strachina de ciorbă-n mână un stelist spurcat şi incompetent care-i face albie de porci pe suporteri pe contul său de facebook...?
Viermele moldovean pe care Mărin l-a luat pe lângă casă ca să-i dea limbi în cur şi să-l spele pe picioare îşi permite să jignească suporterii Ştiinţei, care suferă din cauza dezastrului pe care l-a provocat Minciunelu şi “colaboratorii” lui. După ce FC Booveni (sosia pe care Ajică o prezintă drept Universitatea Craiova ca să poată exista personajul său grotesc) a retrogradat din Liga I atât pe teren cât şi la comisia de licenţiere, sluga infectă a dictatorului chel îi mai şi pune la punct pe suporteri.

Fomistul moldovean care încă mai auzea în timpane strigătul înaintaşilor săi (...“Sârmaaa!”) când a luat trenul spre tărâmul făgăduinţei din sala de mese de la Periniţa, le vorbeşte acum îndoliaţilor fani ai Craiovei despre poeme şi-i face “mâncători de căcat”, “proşti”, sau îi ironizează cu replici de genul “stai să dorm şi plec dimineaţă. Mai poţi aştepta? Ştiinţa care sunteţi voi! Miejilor!”.
Ei bine, dragi prieteni, aşa se comportă cu suporterii numărul unu de la FC Booveni (după împăratul Mărin)... Aşa răspunde durerii fanilor disperaţi un stelist spurcat, un boschetar moldovean adus la Craiova de Minciunelu ca să-l şteargă la cur şi să-i fie lacheu şi “colaborator” în nopţile în care n-are somn şi în biroul de la Niuiorc e nevoie, pe lângă zdreanţa Alinutza, şi de un yes-man care să-i aprobe ideile tactice.

Deşi e prea târziu, poate că măcar acum vor realiza cât de mult au greşit cei câţiva din galerie (şi aici nu vorbim despre perverşii care l-au înregistrat pe Piţurcă) care nu au conştientizat că ŞTIINŢA SUNTEM NOI şi nu un SRL boovean şi au ales să-i întoarcă politicos spatele fostului manager atunci când acesta ne-a întins, timp de mai multe luni, o mână salvatoare.

Am rămas cu dementul Mărin, un falit oficial care pentru a masca sărăcia şi haosul în care târât numele Ştiinţei speră să fie dezafiliat de FRF pentru acţiunile sale ce încalcă regulamentele UEFA, tocmai pentru a mai găsi un vinovat din cauza căruia Booveni nu e campioană... aşa cum au reuşit Urziceniul sau Galaţiul, cu diferenţa că acolo antrenori nu au fost patronii. Piţurcă e acum selecţioner şi noi am rămas cu sclavi insalubri ca cancelarul Roşcaca, spurcatul plin de căcat care ne recită poeziile lui Walt Whitman, imaginându-şi, în sclavia lui, că Mărin Ajică e Abraham Lincoln, în timp ce noi ne-am ascuns în noi înşine de ruşine şi de tristeţe…

NE MERITĂM SOARTA, prieteni, oricât de mult ne-ar durea s-o recunoaştem…

16 comentarii:

  1. Sper sa ii ia fiscu tot sa il lase in curu gol pe brutar sa ii inchida biciuscaria. Pe alinuta nu poate sa o dezafilieze cineva?

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo craiovasport eu am inteles ce vreti sa spuneti....sezione au fost penibili la faza cu piturca. totul pentru ca ei au ironizat pe tiisoara ca au suferit aia de pe urma lu zambon si credeau ca noi sintem de neatins noua nu ni se poate intampla nimic de genul ala. uite ca blestemul timisorenilor a cazut pe noi si avem unu care ne compromite mai rau decat jambon pe aia. sezione i-a transmis lui piturca ca ei vor echipa lui mititelu ca sa nu cada de penibili dar tot au cazut pentru ca o tampenie a distrus toate sperantele unui oras si unui stadion intreg. pacat vca unele brigazi din galerie si marunte ca numar de oameni in comparatie cu restul stadionului fac aceste greseli care ne afecteaza pe toti chiar da ei - sezione sunt bine intentionati. mititelu a profitat de asta ca un mare profitor ce e si si-a mai batit inca o data joc de noi toti si de istori echipei . cretinii care ii purtau de grija lui piturca sunt niste retardati mintal si acum o sa ia pola in mana ca piturca isi vede omul de treaba lui si antreneaza nationala dar noi am ramas cu buza umflata si stam in continuare sa se pise mititelu pe noi. inca o data chiar daca au avut intentii bune sezione au ajutat cu chestia asta la fel de mult craiova ca si blondu care l-a inregistrat pe piturca sa mai ia o mie de la mititelu. astia suntem noi niste curve si daca nu suntem curve suntem prosti.

    RăspundețiȘtergere
  3. fmm mititelule ma rog sa intri in primu cocpac!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ baldabac... . nu din cauza lu sezione nu a venit piturca la craiova, ce draqu....nu are sezione atata forta. !!! avanti sezione. mwe mititelu

    RăspundețiȘtergere
  5. @beby. sezione i-au transmis lui piturca ca ei nu vor alta echipa si ca se vor lupta sa o ia ei pe a lui mititelu.cum dracului sa ii iei firma unuia ca mititelu cand ala pune bodiguarzii pe tine si iti e frica sa vii la stadion ca te ameninta interlopii. ori esti tare si ai forta si te lupti cu el ori daca iti dai seama ca nu ai ce sa ii faci sustii un proiect cum era al lui piti ca sa salvezi fotbalul craiovean.baietii de la sezione au vrut binele eu stiu asta dar au gresit aiurea si nu au ajutat cu nimic prin atitudinea aia.respectul meu pentru ce fac ei de 2-3 ani dar inclusiv ca varsta sunt prea necopti ca sa anticipeze cat de cat ce ar fi bine pentru oras sa faca.o greseala ca aia in care au hotarat sa ii spuna nu lui piturca cand el vroia sa ne faca echipa a suporterilor de care sa fim mandrii o sa ne dea inapoi 10 ani. o sa vedeti ca vom pierde cel putin 10 ani din viata,asta cei care mai au rabdare sa fie reprezentati de mititelu. daca il dezafiliaza o sa fie nevoit sa o ia de la capat din elita si onoare deci si daca promoveaza in fiecare an in categoria superioara tot ii ia 4-5 ani sa revina in liga 1. si asta oricum dupa ce va astepta alti inca 4-5 ani ca sa mai faca el rost de vreo 2-3 milioane de pe undeva si pana atunci ingheata firma.deci daca asa a gandit sezione si toti cei care au gandit asa......chiar daca au vrut binele au si ei o parte de vina pentru ca sunt momente in viata cand chiar daca ai intentii bune daca iei decizia gresita poti sa te distrugi pe viata.asa am facut si noi cu craiova.pentru ca daca intrebi lumea oamenii simpli prin oras o sa vezi ca toti ar fi vrut o echipa de profesionisti cu piturca in frunte,dar cum ei sunt considerati "cetateni" si la noi galeria e mai vocala,iese in evidenta si e mai mediatizata se considera ca aia e opinia generala,desi e doar opinia unui grup de 20-30 de insi.eu cred ca asta au vrut sa spuna baietii de la craiovasport.

    RăspundețiȘtergere
  6. Piturca a spus clar ca au fost 2 grupuri / 2 galerii de la craiova care i au transmis ca ei nu vor proiectul lui si vor echipa lui mititelu . Deci cred ca si Sezione a fost in aceeasi baricada .
    Daca au facut asa a fost clar o greseala dar ma abtin sa ii judec , problema e ce facem noi acum ca Piturca nu ne mai poate scoate din rahat ...

    RăspundețiȘtergere
  7. fiti seriosi......10 iulie, 2011

    siti ce spune totul despre orasul asta de 2 lei in care traim?
    faptu ca un stelist ca rosca se plimba bine mersi prin oras dupa ce ne pisa in halu asta.

    si ne mai comparam noi cu napoli si cu altii ...pai daca era acolo il rastigneau aia in piata publica si pe el si pe mititelu.

    hai sa ne vedem lungul nasului ca suntem vai de mama noastra noi avem sef de galerie pe unul care inregistreaza antrenorii si ia bani de la patron dupa ce retrogradam intram in faliment si poate ne si dezafiliaza astia...si cealalta parte a galeriei plange in batista ca ii ameninta 3 interlopi de ai brutarului si nu pot sa protesteze.sa nu ne auda dracu aia ca rad si cu curu de noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. DE LA NORD :
    SEZIONE SE LUPTA CU MITITELU DE CEL PUTIN 3 ANI.
    SEZIONE A FOST SI ESTE IN CONTINUARE ALATURI DE VICTOR PITURCA IN RAZBOIUL CU MITITELU.
    SEZIONE NU S A INTALNIT CU VICTOR PITURCA IN BUCURESTI.ULTIMA INTALNIRE A FOST LA RESTAURANTUL ROMA DIN BRAZDA UNDE STITI CU TOTII CE SA DISCUTAT.

    RăspundețiȘtergere
  9. lupul-cel-rau11 iulie, 2011

    @pentru baiatul de la 1: pe Alinuta a "dezafiliat-o" la 15 ani un taran beat-pula, cu degetu'... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai fiti asa prapastiosi... la intalnirea aia Piti a intrebat clar, scurt pe doi: "Cum vreti? Facem o echipa noua si recuperam numele si palmaresul in timp, sau il lasam pe Mititelu sa "moara" singur si luam echipa de la 0, indiferent in ce liga va fi ea atunci?" Baietii au ales a doua varianta, si ghici ce face Mititelu acum? Exact, CRAPA, futu-l in gura de taran "interlop", pentru ca la Piturca vorba-i vorba, nu fumigena si butaforie ca la baker-ul din Booveni!

    RăspundețiȘtergere
  11. sezione a avut membri care s-au "impacat" cu mititelu. ce tot o dati dupa copac. erau unii care abia asteptau "impacarile". de sud nu mai vb ca aia sunt putrezi cu totu'.

    RăspundețiȘtergere
  12. SEZIONE: TE ROG SA DAI NUMELE MEMBRILOR SEZIONE CARE S AU "IMPACAT" CU mititelu SA I STIM SI NOI .

    RăspundețiȘtergere
  13. am vazut ce inseamna U Craiova pt cei multi.....1000 de insi la miting,Sezione nu a impus nimic, nici cu Piti ,nici far Piti, mesajul era ,,STIINTA SUNTEM NOI,, adica noua ne pasa de STIINTA, dar poate pt a avem succes ar trebui sa fim mai activi pe net decat in PELUZA sau in STRADA, NOI (Sezione) nu vrem decat sa plece nenorocitul investitor, NOI strigam de ceva timp ,,PLEACA..., NOI am spus si cand a venit Piti ,, NU AM UITAT CE AI FACUT......'' normal ca avem probleme cu interlopii cand ne stangem 20 de insi in PELUZA sau in fata clubului...........VOI CAND AVETI DE GAND SA ARATATI CU ADEVARAT CA VA PASA?

    RăspundețiȘtergere
  14. dupa mine singura scapare e sa il dezafilieze astia si atunci ne putem fgace noi echipa suporterilor si sa terminam cu muicelu sa uitam pe veci ca a existat.....dar fara blondu si ceilalti distrusi doar cu cei care sunt fara interese si smecherii alaturi de craiova

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca nu a iesit tot orasul in strada nu trebuie acuzata toata lumea.De ce nu spuneti si ca multi nu au incredere in voi -vorbesc de galerie pe care va asociaza cu Blondu Postasu si ceilalti inregistratori ? Puteti voi sa condamnati oamenii ca nu au incredere in coruptia aia din galeria noastra ? Cum de Blondu si ai lui au fost capii mititngului organizat de Sezione ? Daca nu au fost 5000 ca la Tm e si vina orasului dar si a celor care au organizat ca nu au promovat mai mult evenimentul si ca dintre organizatori au facut parte Gabi Blondu si tot felul de dubiosi .Continuati voi sa va organizati si o sa vedeti ca lumea va avea incredere in voi dar si voi il aveati pe Charly alt terminat care se batea cu alde Blondu pentru banii patronilor si fotbalistilor..

    RăspundețiȘtergere
  16. Prieteni vai de capul vostru, ca o paranteza Charly nu mai de PATRU ani prin galerie. Nu e nimeni de vina, doar cei care se implica sa faca cat de cat ceva, asa este peste tot, poate nici Sezione nu se va mai implica, asa e mai bine....

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...