30 mai 2011

Noutăţi din uichendu’ boovean

Aleargă Dina a furat sacoul lui Borcea şi s-a’nsurat
Celebrul “futbolist” a luat-o de nevastă pe Andra Băluică, “aşea-zisă Pisi”, despre care ziariştii scriu că e mare fotomodel şi prezentatoare. Am gugălit vreun sfert de oră (e drept, n-aveam ce face...), dar n-am reuşit să dibuim unde şi ce prezintă respectiva duduie... Fotomodel o fi, că nu e greu să zici brânză-n curu’ gol... Mai ales dacă are tati caşu’ pă el.

Îmbrăcat în sacoul lui Borcea, “fotbalistul” a făcut senzaţie la cununia civilă, mai ales că la poza de grup, alături de el au mai fost Florinel Costea, venit direct de la o partidă de golf în curte la palat şi Valerică Găman, care părea că tocmai evadase dintr-un cămin de nefamilişti din floreasca.



În loc de gesepe, Petrică a dat pe falca lu’ Adi Popa. Cu pumnu’.

Uscăţivul Adi Popa a fost şi el pe la poliţie în uichend. Ca să facă plângere că a fost bătut de Petrică. Nu ăla care dă pe gesepe, celălalt, care dă-n fălci. Petrică e un marţafoi cu aere de interlop, aciuat pe lângă biroul lui Mărin. Ăla care nu-l lăsa pe Piţurcă să intre la cantonament.
Cică nea Popică ar fi fost la cumpărături şi când să bage plasa cu ceafă de porc în portbagaj, l-a “apostat” Petrică şi i-a dat de l-a julit.
Fiţuica zice că sanchi, Popa ar fi venit peste ziarisştii lu’ Mărin să-i caftească, şi Petrică doar l-a dojenit cu-n dos de palmă pe vrăjmaş. Minciuna fiţuicii nu stă-n picioare, mai ales că din informaţiile noastre slugile booveanului nu lucrează sâmbăta, aşa că fostul director de marketing n-avea cu cine se certa. Cert e că până să sune la 112 şi să se-arate colegii lui Garcea (că deh, când e vorba de un personaj ca Mărin se-nvârt 2 zile până să vină la faţa locului), Petrică deja se-nchisese în Niuiorc şi urmărea relaxat ultima producţie cu sexy Brăileanca.  



Firţulescu ne-a dezvăluit că dinamo-steaua s-a jucat la Băileşti

Firţi a dat şi el o fugă pân’ la finala cupei, la Băileşti. S-a aşezat la coadă la bilete şi cum localnicii luau toţi la tribuna cu spurcaţi, din inerţie piticul a nimerit în acelaşi loc. Întrebat care e treaba cu echipa favorită a lui Roşcaca, olteanul nostru a zis că el n-a fost la Braşov la meci, ci la Băileşti.
PS. În imaginea din dreapta se vede cum Firţi sărută cu foc un bucătar. Bine că nu era ras în cap, altfel nu mai făcea “noul Ceavi” performanţe în veci.

Un comentariu:

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...