21 apr. 2011

Ţicleanu, pilonul sclaviei, despre boala lui Calache…

Am citit uluiţi un interviu al SCLAVULUI Ţicleanu în fiţuica lui Mărin. Sluga impostorului care-şi petrece 20 de ore din 24 cu deştiu-n cur, a vorbit despre “tinerii de azi, pilonii viitoarei echipe” sau despre “Boala golului primit”… Nişte aberaţii înfiorătoare care-l descalifică încă o dată din punct de vedere moral pe fostul fotbalist. Dar dacă nu aţi văzut cea mai greţoasă mostră de lipsă de demnitate şi de nesimţire, luaţi de citiţi una dintre întrebări şi răspunsul miresei Aiurel:

Ce ar însemna o nouă retrogradare pentru Universitatea, la finalul acestui sezon?
“Ar fi o nouă etapă din viaţa clubului. Mai dificilă, ce-i drept, dar luăm în calcul şi această variantă, pentru că este posibil să se întâmple, din moment ce, în acest campionat, stăm la o masă în care doar celorlalţi li se împart cărţi, şi nouă nu. Mă refer la greşelile de arbitraj, care se repetă prea des la meciurile noastre. Retrogradarea ar fi un prilej pentru tinerii din lot să demonstreze ce pot. Dacă sunt deştepţi şi profită de şansa lor, pot ajunge să facă parte din nucleul viitoarei echipe. Chiar în acest an, câţiva tineri au prins un loc în echipă. Unii, din păcate, şi l-au pierdut, dar asta este viaţa! La meciul cu “U” Cluj a intrat şi Surugiu, dar scorul era deja 0-2 în acel moment şi nu putea schimba prea multe, însă, pe lângă cei pe care i-am văzut, mai sunt şi alţi tineri care aşteaptă o şansă. Dacă până la finalul campionatului reuşim să formăm o echipă, tot este un câştig pentru noi.”Prin urmare, pupincuristul boovean (ex pupincurist neţoist) ne jigneşte fără perdea, sfidându-ne bruma de inteligenţă şi încercând să ne prostească în cel mai mişelesc mod cu putinţă. Nesimţirea şi tupeul acestui personaj şochează. Fără vreo urmă de jenă şi, atenţie!, din miezul lucrurilor, ca unul implicat direct şi deci care ar trebui să-şi asume vina dezastrului, el ne spune simplu că “O NOUĂ RETROGRADARE AR FI O NOUĂ ETAPĂ DIN VIAŢA CLUBULUI. Mai dificilă, ce-i drept, dar luăm în calcul şi această variantă…”

Incredibil! Adică în cazul retrogradării acestui club, penibilul Aiurel, amatorul conducător şi antrenor care este, nu ia în calcul o demisie şi apoi să fugă unde-o vedea cu ochii, să se ascundă în fundul pământului şi să nu mai scoată capul în lume un deceniu de-acum înainte pentru ruşinea pe care ar suporta-o Universitatea Craiova (dacă asta este Universitatea Craiova!!!) din cauza sa şi a stăpânului său, ci ne explică senin că “retrogradarea ar fi un prilej pentru tinerii din lot să demonstreze ce pot. Dacă sunt deştepţi şi profită de şansa lor, pot ajunge să facă parte din nucleul viitoarei echipe”. Adică refuzaţii de la Primăvara nu pot să arate ce pot prin Liga a 3-a şi a 4-a, de unde oricum retrogradează în principiu, ci trebuie să retrogradeze Ştiinţa ca să vedem dacă pot ei să bată pe Arieşul Turda.

“Putem spune că, acum, se încheie un ciclu de cinci - şase ani la echipă şi am putea asista la o nouă renaştere”, declară cu mult tupeu hunedoreanul. Nu Ţiclene, NOI, SUPORTERII ŞTIINŢEI, nu vrem ca “renaşterea” să fie din nou pe coclaurile B-ului. Sau, dacă acolo va fi, va trebui să fie cu altcineva, nu cu stăpânul tău! Pentru că dacă va fi o renaştere, înseamnă că am murit, iar criminalul e chiar cel căruia-i dai tu limbi în cur cu atâta pasiune. Şi nu ne poate învia tot el după ce ne omoară, pentru că el nu e Dumnezeu (chiar dacă tu ai vrea să ne faci să credem asta!) şi nici noi Isus Cristos! Singura afirmaţie care lipseşte din interviu, dar care probabil că va fi făcută în curând, este că de fapt retrogradarea este cel mai bun lucru care se putea întâmpla Universităţii Craiova şi că ăsta a devenit obiectivul principal, ca să putem să renaştem.

Nu mai avem forţa să ne prefacem că dăm săru’mâna şi ne suflăm mucii-n batistuţa apretată, oricât ne-ar cere să avem respect pentru Ţicleanu pudibonzii sau nostalgicii. NU! Noi avem demnitate şi orgoliu. CRAIOVA suntem NOI! Nu booveanul şi slugile lui. Nu mireasa Aiurel Ţicleanu! Nu Roşcaca! Nu Manivelă! Ei sunt doar nişte personaje care, prin impostura şi incompetenţa lor, vor îngropa acest simbol. E nedrept şi e strigător la cer. NOI nu merităm asta! Mărin şi acoliţii săi sunt cei care vor ajunge la lada de gunoi a istoriei fotbalului craiovean, dar preţul îl vom plăti noi, cei care iubim acest nume.

11 comentarii:

 1. stiinta suntem noi! nimeni la meci!
  mititele si ticlene meritati sa ne pisam pe voi! plecati sclavilor si lasati-ne in pace!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sustin cu tarie proiectul de care vorbeati voi acum cateva luni cu echipa suporterilor si a comunitatii. Aia va fi Craiova noastra! Aceasta e echipa lui Mititelu si a acolitilor lui si eu si copilul meu care acum are 12 ani nu ne mai identificam cu ea. Daca ramane Mititelu si numele asta sa fie reprezentat de fisu,eu ce ii voi spune copilului meu peste cativa ani? Daca va incepe sa tina cu Steaua cu toata opozitia mea? Ce sa-i raspund, ca trebuie sa tina cu FC Booveni pentru ca e oltean? Trebuie sa facem ceva pana nu e prea tarziu. Meritam mai mult decat ne poate da falitul asta. Cunosc oameni,amici de ai mei,care sunt oameni de afaceri mici sau mijlocii si la care nenea Mititelu are datorii de ani de zile,iar unii spun ca si-au luat gandul de la bani,sume mai mici sau mai insemnate. Pai cu acest om vrem noi sa facem performanta la Universitatea Craiova. E imposibil dragilor. Mititelu nu are anvergura morala si financiara sa reprezinte Universitatea Craiova,sa ne reprezinte,sa ma reprezinte! Daca nu vom face ceva in curand nu mai avem nici o speranta.

  RăspundețiȘtergere
 3. RESPECT CRAIOVA SPORT

  RăspundețiȘtergere
 4. Vad cu tristete pe zi ce trece ca echipa noastra a murit. RIP Stiinta. INRI . Si asta numai din cauza mititelului de Mititelu. Azi abera prin presa centrala ca :"procurorii mei" o sa arate neregulile oamenilor care au judecat la comisii, lui Piturca si catorva fotbalisti. Deci cu alte cuvinte are pe cineva pe acolo care il minte ca o sa aiba nu stiu ce castig de cauza in plangerile penale pe care le-a facut. Paranoia, asa se numeste boala. Du-te la tratament Mititelule.

  RăspundețiȘtergere
 5. absolut penibil modul in care marin si acolitii sai incearca sa coafeze iminenta retrogradare. cam cat de idioti cred ei ca sunt suporterii sa creada ca o retrogradare e un lucru bun ? pai in cazul asta inseamna ca dinel ne-a facut cel mai mare bine din lume. dupa 6 ani de bajbaiala si nereusite trebuie sa fii nerusinat rau sa bagi texte d-astea cu reinvierea si cu proiecte noi. am vazut cat de priceputi sunteti, datorita priceperii celor din conducerea clubului echipa a ajuns ciuca batailor in prima liga.

  RăspundețiȘtergere
 6. ticleanu asta e nerusinat rau.merita cuvinte si mai dure.

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt putini din Craiova Maxima pentru care am stima ca oameni.Ca fotbalisti au reusit performante,dar ca oameni sunt zero.

  RăspundețiȘtergere
 8. AFARA CU MITITELU22 aprilie, 2011

  daca e adevarat ca mititelu a lasat intrarea libera la tribuna 2 si a inchis peluzele ar trebui sa mergem cu totii sa ii dam la muie si sa ii cerem sa plece pentru ca oricum daca e intrarea libera nu ii bagam bani in buzunare.
  sa ne strangem toti la tribuna 2 si sa ii aratam ca il detestam pe jegos. bine, asta daca nu ne bate cumva gabi blondu sau alti interlopi platiti de boovean.

  RăspundețiȘtergere
 9. STIINTA SUNTEM NOI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI

  RăspundețiȘtergere
 10. ne meritam soarta deoarece nu suntem in stare sa ne organizam si sa luam atitudine impotriva acestui impostor de la booveni care pangareste simbolul nostru ! Intradevar Stiinta suntem noi si masura nimeni la meci este una buna , dar pe langa aceasta trebuie sa ne facem cunoscute cat mai des doleantele prin orice mijloace de raspandire a informatiei si sa fim uniti pana v-om reusi sa-l distrugem pe minciunel si sa redobandim STIINTA ! A.S.O. de ce nu ia nicio masura?!?! cel putin ciudat sa te numesti asociatia suporterilor olteni si sa nu faci macar o actiune !

  RăspundețiȘtergere
 11. NIMENI LA MECI !!!! PROTESTUL CONTINUA ...

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...