25 feb. 2011

Lipitorile postează de zor ca să mai sugă ceva

Cine a intrat pe diversele site-uri de sport în aceste zile, e imposibil să nu fi remarcat avalanşa de mesaje pupincuriste deversată de argaţii lui Minciunelu peste tot. Pe prosport sau gds e boierie, comentariile sunt la liber si slugoii bagă la foc automat îndemnuri la cumpărat bilete. Un pic mai greu e pe gsp, acolo unde munca e ceva mai asiduă, fiind nevoie de mai multe conturi de pe care să posteze ce le dictează booveanul.

Pornind probabil de la premisa că aici cititorii au în covârşitoarea lor majoritate o părere deja formată, dacă nu chiar vehementă faţă de Mărin sau poate temându-se că nu le vor fi aprobate comentariile :)), lacheii au ocolit acest blog în bombardamentul lor cu îndemnuri înălţătoare dictate de satrap. Sursele CRAIOVASPORT ne-au informat că după ce Ajică le-a explicat alenatorului şi miresei Aurel ce trebuie să declare, la Niuiorc s-a format, la începutul acestei săptămâni, un detaşament de luptă online împotriva protestului suporterilor craioveni. Campania NIMENI LA MECI l-a speriat groaznic pe Mărin, care le-a promis argaţilor câteva firimituri din încasările de pe bilete, dacă vor convinge cât mai multă lume să-i bage bani în buzunarele goale.

Aşa că detaşamentul slugilor boovene, alcătuit din cancelaru’ ciorbar Roşcaca, şocâtele Şorici, avocatu’ Bielă-Manivelă şi înfocatu’ Viceroy s-au pus pe treabă. Ultimul i-a dat lui Mărin toate informaţiile despre Cancea, iar booveanul le-a pasat badigarjilor şi interlopilor, pentru ca aceştia să aranjeze o şedinţă cu părinţii nefericitului şi după o discuţie principială să-l aducă pe calea cea bună. Astfel, sifonul lui Mărin a primit pentru aportul său o mângâiere pe creştet, cu promisiunea fermă că atunci când vor veni banii de la Fondul Proprietatea, Ajică-i va face cadou un şampon.

“Pentru acreditările de presă, ziariştii interesaţi se pot adresa domnului Vicenţiu Neagoe şi la secretariatul clubului Universitatea Craiova, zilnic, între orele 10 şi 16”, ne anunţă fiţuica de şantaj a lui Mărin. Aşadar, sifonul undercover în care galeria avea încredere e la datorie, mereu la dispoziţia dictatorului, chiar şi dacă acesta retrogradează echipa.

De vreo 2 zile, piţipoanca Alinutza XXX s-a alăturat şi ea detaşamentului de luptă, scriind şi ea cot la cot cu ceilalţi mesaje aproape identice cu “Toată lumea la meci… echipa Olteniei, bla, bla...”. Ca să le recunoaşteţi mai uşor, comentariile ei sunt cele care terorizează cel mai mult limba română. E posibil totuşi să le confundaţi cu cele ale şocâtelui Şorici… Tactica e deci ca Mărin, alenatorul şi mireasa să facă declaraţii, că ei sunt persoane publice, iar ceilalţi să bage cât mai multe comentarii care ne îndeamnă să fim pozitivi şi să-i dăm bani lui Minciunelu.


PS. Din celula de criză care a fost însărcinată de Ajică să lupte în această săptămână cu neaveniţii de suporteri care protestează sub sloganul NIMENI LA MECI, trebuia să mai facă parte şi spânu’ flocosu’. Minoritarul a fost însă prins puţin pe la oteveu cu o nouă tentativă de a o localiza pe Elodia.

42 de comentarii:

 1. daaaaaaaaaaaaaa mii de mesae au dat sclavii zilele astea...
  la ceilalti ma asteptam,dar vice e o mare dezamagire.nu credeam ca mai poate ramane la club dupa ce i s-a intamplat lui piturca. nu are nici un fel de caracter.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ia mai postati, maaaaaiiii / Si sunati din zurgalaiiii!!!
  Pai nu e de acum "gherila virtuala" a lui Ajica, e de cand a plecat Pitzi. Se recunosc mesajele (scrise undeva in word si apoi copiate continuu de sclavi) dupa faptul ca sunt scrise cu caps si colcaie de greseli.
  Iar faptul ca Alinutza posteaza...e firesc, fiindca ea e obisnuita cu posta, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. MAHIL:Vice ai tradat culorile acestui club pentru bunastarea familiei din Boovenii,oricum pentru asta o sa fii judecat de noi baieti veseli din Valea Rosie,cind no sa mai fie Booveanu patron,ai sa fii tuns,dezbracat si spalat pe stadion,in fata la 30000 spectatori,o meriti,ai grija nu te iertam,amintesteti de noi,mai ai o scapare sa te intorci la caracal si sa iti repari caruta(aia care sa rasturnat cu prosti)si sa fugi inapoi in Moldova

  RăspundețiȘtergere
 4. vinde pleaca lasa-ne!

  RăspundețiȘtergere
 5. ---NIMENI LA MECI---

  RăspundețiȘtergere
 6. TOATA OLTENIA LA MECIIIIIIII SA RAMANA MASCA TOT BUCURESTU CA TOATE TV COMENTEAZA CA NO SA FIE MAI MULT DE 7 8 MII HAIDETIIIIIIIIIIIII DIN CAUZA LA NISTE DERBEDEI IAR BRABUGIU SA IS BAGE UNGHIA IN GAT .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO" SA ARATAM buCURestiului CINE E CRAIOVA .

  RăspundețiȘtergere
 7. mititelu esti o mizerie

  RăspundețiȘtergere
 8. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  TOATA OLTENIA LA MECIIIIIIII SA RAMANA MASCA TOT BUCURESTU CA TOATE TV COMENTEAZA CA NO SA FIE MAI MULT DE 7 8 MII HAIDETIIIIIIIIIIIII DIN CAUZA LA NISTE DERBEDEI IAR BRABUGIU SA IS BAGE UNGHIA IN GAT .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO" SA ARATAM buCURestiului CINE E CRAIOVA .

  RăspundețiȘtergere
 9. TOATA LUMEA LA MECII25 februarie, 2011

  CE INSEAMNA SA FII OLTEAN..http://www.youtube.com/watch?v=xzwRPcmo6_g ......ASTEA SANTEM NOI NE NUMIM UNIVESTITATEA CRAIOVA SINBOLUL OLTENIEI ..............CRAIOVA FORTZA CRAIOVA

  RăspundețiȘtergere
 10. NIMENI LA MECI !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Adrian Mititelu25 februarie, 2011

  Dragi suporteri va rog frumos sa veniti sa cumparati bilete la meci ca nu mai am ce manca nici eu nici familia mea! Va rog foarte mult, am incredere in voi ca ma ajutati sa iau mancare la bodigarzi saptamana viitoare!

  RăspundețiȘtergere
 12. Ileana Mititelu25 februarie, 2011

  Marine fa ceva ca nu mai are copii ce manca moare de foame acia pe batatura!

  RăspundețiȘtergere
 13. Ba bulangilor ia veniti ba la meciu de fotbal pai ce se roaga Ajica de voi nu va e rusine? sa dea dracu sa nu veniti maine sa luati bilete ca ma pis pe voi de nesimtiti. Ajica,data mai tare la milogii astia ca altfel ei nu stie de vorba buna!

  RăspundețiȘtergere
 14. Adrian Mititelu25 februarie, 2011

  Fa taci din gura ca sperii clientii si nu mai cumpara astia bilete!!! Stimati suporteri, va implor sa cumparati bilete ca daca cumparati ete va promit eu ca castigam campionatu anu asta!
  Jur pe mormantu mamei mele!
  Da va rog eu veniti sa cumparati ori de aci de la New York ori de la vanzatorii volanti... Hai va rog eu frumos ca sunt disperat nu mai stiu ce sa mai duc la amanet...... Ce dracu asta e echipa Olteniei hai sa cumparati bilete ca am nevoie de baaaaaaani!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. Ma vere sint Sorin.Ete uitai sa va salut... Hai salut!
  Ma vere de ce va abordai: am si io o rugaminte la voi......cumparati ba si voi bilete sa moara familia mea ca e belea mare pe capu lu Ajica. Sa mor in parnaie daca nu e saracie mare si avem nevoie de bani de la voi. Ce plm nu sintet voi suporteri la echipa lu Ajica?
  Ba sa moara varu-meu Marin daca ma pacaliti si nu cumparati bilete fac distroi!

  RăspundețiȘtergere
 16. Deci vreau sa va rog sa luati si voi bilete ca n-am mancat de o saptaman ciorba... ma tine sefu doar pe parizer

  RăspundețiȘtergere
 17. Vicentiu Neagoe25 februarie, 2011

  Ba baieti, hai ma cumparati bilete ca a zis Sefu ca daca va imbarlig sa veniti sa cumparati bilete si breloace de la magazin imi da sa beau si eu o bere...Nu fiti bulangii veniti sa cumparati ca daca nu va spun pe toti lu Sefu cine sunteti si unde stati si va ia interlopii din casa!

  RăspundețiȘtergere
 18. Petrica badigardu25 februarie, 2011

  Ba mancavas gura voastra de ciumegi, voi vreti sa suparati pe domnu Marin? Ba daca intro o data in voi fac prapad nu mai sa alege nimic din voi! Am zis sa veniti la meci ce pana mea nu intelegeti de vorba buna? Veniti imediat sa loat bilete ca nu mai am ce sa mai mananc acia rabdam toti la New York de cateva zile.Nu mai pot sa mananc doar parizer imi vine sa vomit cand il vad, ce dracu... Hai, sa nu ma rog de voi ca daca ma supar e rau! Treceti imediat sa cumparati bilete!

  RăspundețiȘtergere
 19. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI TOATA LUMEA LA MECI

  RăspundețiȘtergere
 20. trebuie sa veniti toti la meci sa ma scoateti din foame cel putin 2-3 saptamani

  RăspundețiȘtergere
 21. Ce sa caut ma la meci? Sa vad cum ia din nou bataie booveanu de la oile lui gigi? Sa vad alt blat ordinar? Sa il subventionez pe saracul asta care isi aminteste de suporteri doar cand e cu rahatu la gat? Sa aplaud nonperformanta si amatorismul booveanului?
  Nu, multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 22. Adevaratul ADRIAN MITITELU25 februarie, 2011

  CRAIOVASPORT VA DEZINFORMEAZA NU II BAGATI IN SEAMA !
  VENITI TOTI LA MECI SI AJUTATI MA SI PE MINE CU NISTE BANI CA DE AIA SUNTETI SUPORTERI SA MA SUPORTATI !
  HAI, BILETELE VA ASTEAPTA,GRABITI VA CA IERI S AU VANDUT DOAR VREO 10-15 BILETE!
  HAI BA SUPORTERILOR CA AM SI EU NEVOIE NU VA SPUSAI? MA PRESEAZA SI LEANA SI AIA MICA, ALINUTA,CICA MAI VREA SI EA O GEANTA CA A VAZUT UNA MISTO LA MERCUR... SI N AM CE FACE TREBUIE SA II IAU CA ALTFEL NU MAI POT SA O BABARDESC.

  RăspundețiȘtergere
 23. postacii lui mititelu fac show pe toate siteurile :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 24. Nu'i mai ironizati ca de asta le e si naspa sa vina aici sa dea copy/paste cu textul pe care l'a dictat marin.Daca sunteti rai, de aia nu pun commenturi si aici.... :=))

  RăspundețiȘtergere
 25. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  HAI CRAIOVA BATEM steaua 2-0

  RăspundețiȘtergere
 26. AVE Adriene tu esti singurul care mare are grija de Craiova. Tu esti ingerul pazitor al echipei din Banie. Datorita tie noi iubim Universitatea Craiova. AVE AVE AVE! Eu in semn de recunostinta o sa cumpar mai multe bilete doar pentru mine... asa ca sa iti dau o cana cu apa. Inca o data AVE!

  RăspundețiȘtergere
 27. CU TOTI LA MECI25 februarie, 2011

  TOATA LUMEA LA MECI INDIFERENT CARE E CONDUCEREA ECHIPE INDIFERENT CARE E PATRONUL ECHIPEI.VOI NU VEDETI CA CEI CARE FAC MITINGUL SUNT OAMENI LUI PITURCA???BLODULE TARANULE DE BARIERA CARE ESTI,CE BINE NE-A VRUT PITURCA???IA INLATURAT PE GAMAN SI BARBOIANU SI VREA SA DISTRUGA CRAIOVA SA FACA CUM A FACUT NETOIU.

  RăspundețiȘtergere
 28. TOATA LUMEA LA MECI25 februarie, 2011

  NETOIU SAU MITITELU.CUM FACE PITURCA PERFORMANTA??VANZAND TOTI JUCATORI PE CARE TARANUL DE MITITELU CUM II ZICETI VOI IA CRESCUT 5 ANI???ASTA NUMESTI TU PERFORMANTA?LUATI EX LA MARILE ECHIPE CA NU ISI VAND VALORILE,MITITELUL CUM A FOST EL A VRUT SA FACA CEVA LA CRFAIOVA DAR NU A FOST AJUTAT,IA TINUT CAND PUTEA SA IA BANI PE EI.

  RăspundețiȘtergere
 29. Adrian Marin Mititelu26 februarie, 2011

  Forta Stinta, batem tot.Luam cupa si campionatu,jur pe mormantu mamei mele! Pe copiii mei daca va mint, ce dracu...
  Dar va rog astazi sa cumparati bilete ca altfel imi intra badigarzii in greva, da?
  Contez pe voi!

  RăspundețiȘtergere
 30. OCHELARII LUI BOOVEANU:EU AM FACUT PARTE DIN GALERIA CRAIOVEI ACUM 25 DE ANI ,IAR PE MITITELU NU LAM VAZUT NICIODATA PRINTRE NOI,DECIT CIND AM INCEPUT SA IL CONTESTAM PE NETOIU,EL A VENIT SI A INCEPUT SA NE AMENINTE CA VINE CU TIGANI DIN FATA LUNCI SI NE DA AFARA DUPA STADION,SI ISI FACE GALERIE CU TIGANI,UN MOTIV A FOST SA IL LUOM LA SUTURI IN CUR PE TARAN,SI ACUM ZICE CA E CONTRA LUI NETOIU,VICE ITI MAI ADUCI AMINTE?INTREBAI CINE E TARANOIU ASTA?SI ACUMA ESTI SCLAVUL LUI,AI TRDAT CULORILE ALB ALBASTRE,SA ITI FIE RUSINE,DE FAPT NU TIA FOST RUSINE NICI CIND TE AI CACAT PE TINE IN AUTOCAR,NICI NUTEAI INVATAT MINTE,NICI CIND A TRECUT GALERIA PESTE TINE SI TEA FACUT AFISI,TARAN DE LA CARACAL,NU STIU CUM AI BANI DE BILET DE TREN SA FACI NAVETA PE FIECARE ZI LA CRAIOVA,SAU POATE VII CU CARUTA CU PROSTI,AIA ARE TRACTIUNE BALEGAROASA,E ECOLOGICA,NU CONSUMA BANI,SA NU LIPESTI STEMA CRAIOVEI PE CARUTA CA NE FACI DE RIS,PUNE O FOTOGRAFIE CU BOOVEANU,DAR AI GRIJA SA NU TE OPREASCA FINANTA CA TE PUNE LA LATA,SI VA IA ECHIPA

  RăspundețiȘtergere
 31. PE FORUMUL GDS GASTI CEI MAI MULTI PUPICURISTI AI LUI MARIN UNUI POSTEAZA CU DIFERITE NUME DAR EI SUNT UNA SI ACEEASI PERSOANA E FOAMEA MARE SI DACA NU VIN MULTI LA MECI O SA FIE NASOL DE AJICA.,
  MORI SARACULE FALITULE
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI

  RăspundețiȘtergere
 32. Mai dragi suporteri, de ce nu vreti sa veniti la meci?
  Haideti sa-l ajutam pe patron sa iasa din iarna, macar gazele si curentul sa si le plateasca.

  RăspundețiȘtergere
 33. Directoru' de la Distrigaz26 februarie, 2011

  Hai, mah, duceti-va la meci, ce dreaq... poate vine dl. Marin sa ne mai achite din restante!

  RăspundețiȘtergere
 34. ce suge vlad rosca :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 35. NIMENI LA MECI!
  sa moara de oftica booveanu

  RăspundețiȘtergere
 36. mai naim iz mĂrin poliglotu ănd i uant iu tu cam tu mai match bicoz ai em veri pur end ai nid mani tu pei da bils . pliz ignor da supporters bicoz dei ar veri bed wit mi end dei ar ăgeinst mai tim , wich ai wănt tu da bi da best . tenk iu , mĂrin !

  RăspundețiȘtergere
 37. bă mancavaş pula voastră mă rog de voi de doo zile să cumpăraţ acia bilete că o iechipă aveţ ce dracu şi no ajutaţ la greu. pă ce bă e iechipa mea şi a familiei mele sau e a uoltenilor de petruntideni? io doar vam ajutato sa ieasă din "b" şi voi faceţ nazuri. bă jur pe mormantul mamei mele ca iau campionatu iar anu ăsta. ce dracu măfaceţ sa cumpăr singur omie de bilete săzâca ăstia de la gesepeu ca au nceput uaminii să cumpere?... hai mancavaş pulicica voastră luaţ repede căa acu se termenă, ajutaţ iechipa bă. hai ceau !

  RăspundețiȘtergere
 38. propun sa il disperam pe mărin: ne adunam toti , luam un sicriu ieftin, facem un tablou mare cu mărin, cu dunga neagra in coltu´de jos, cateva coroane de flori si facem un alai prin fată la niuiorc. băgăm groaza in parazit?

  RăspundețiȘtergere
 39. alinutza tripluics26 februarie, 2011

  pentru cine vine la meci, va avea parte de cel mai tare concurs ever!
  promit sa sug pula la toti spectatorii in 90 de minute ! deci, va rog nu ma faceti sa ma incalzesc pe mărin doar pentru omie-doo de persoane ! va participa si un reprezentant de la ghinesbuc. vreau sa ii arat ca minim optâspemii de uolteni imi dau muie in noojdeminute

  RăspundețiȘtergere
 40. TOATA LUMEA CARE IUBESTE ACEST FENOMEN NUMIT UNIVERSITATE CRAIOVA VENITI LA MECI CU STEAGURI CU FULARE LASATI SOBOLANI BOLNAVI PSIHICI IN LUMEA LOR NU E NEVOIE DE EI AU INTERZIS SCAPATI DIN CAMSA DE FORTA ..LA STADION MAINE SEARA NU E TERPIE PENTRU SCAPATI DE LA BALCENCA E UN MECI LA CARE PARTICIPA U CRAIOVA SINBOLUL NOSTRU .CU IA PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE IA ...VOI SANTETI NIMENI NE--AM DEZIS DE ACESI DROGATI .NE-AU FACUT DE RASU TARI RADEAU TOTI DE PE LA TV SI FACEU PANARA DE NOI TOTI FANI .CA ASEMENEA GUNOIE ALE SOCIETATI NE REPREZINTA SI VB EI IN NUMELE NOSTRU .VOI SANTETI NISTE NIMENI BOSCHETARILOR .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO"SA ARATAM buCURestiului CE INSEAMNA SA FII OLTEAN.,,,,,,,CRAIOVA FORTZA CRAIOVA

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...