9 oct. 2011

Ca să mai apară pe undeva, circarul Mărin lansează brendu’ “FC Dan Diaconescu Booveni”

Şi după ce nu mai există decât în sufletele noastre, Universitatea Craiova continuă să fie subiect de batjocură din cauza circarului infect care a distrus-o.

Ca să mai apară pe undeva, ospătarul pervers e dispus să se maimuţărească sub orice formă şi oriunde, aşa că mai nou a conceput un plan de renaştere a lui FC Booveni, scena pe care personajul său grotesc se produce.

Ajutat de unul dintre cei mai dezgustători indivizi din media, Ajică a încercat să organizeze o demonstraţie la Craiova, doar-doar s-o mai auzi şi de el ceva şi-o mai păcăli câţiva proşti. Au lipsit se pare de la eveniment (probabil doar pentru că n-ar fi dat bine) băieţii cumpăraţi de Mărin care l-au înregistrat pe Piţurcă în timp ce-l implorau să facă orice numai să-l distrugă pe ospătar. A lipsit şi gloata de admiratori ai gibonului la care se aştepta Dan Diaconescu Direct în Tomberon, dar au fost prezenţi acolo vreo 70 de pensionari, mulţi dintre ei întorcându-se de la piaţă şi trecând să arunce o privire, în caz că s-ar fi dat făină gratis sau ar fi fost vreo reducere la ceva.

Ave Mărine! ...Te salută Aditză, Găbitza, Dan Diaconescu şi cei care îţi vindeau înregistrări cu Piţurcă!


În altă ordine de idei, la meciul echipei naţionale de la sfârşitul săptămânii au fost prezenţi şi câţiva membri ai galeriei craiovene, se pare de la peluza sud, care au scandat de mai multe ori, pe durata primei reprize, lozinci împotriva lui Sandu, Dragomir şi Mărin.

Ne abţinem să comentăm în vreun fel sau altul gestul acestora, tocmai pentru că până în acum ei nu au făcut lumină în cazul înregistrării fostului antrenor şi prin urmare credibilitatea lor este acum infimă, oricine fiind din acel moment îndreptăţit să le pună la îndoială acţiunile şi să se întrebe cine e de fapt în spatele lor. Atâta timp cât ei nu vor ieşi să spună cine a fost vinovat pentru acea mizerie şi cine a trădat, vânzându-se pe câteva sute de RON lui Mărin, galeria craioveană nu va avea parte de respect din partea celor mai mulţi, tocmai pentru că e deja dovedit că moralitatea unora dintre cei de acolo nu există.

Fiţuica ospătarului a prezentat şi ea ştirea, evident în stilul propagandist şi demagogic cu care deja ne-am obişnuit şi cenzurând partea cu scandările la adresa asasinului Mărin, de care nu se scrie nici un cuvânt. Este ciudat şi cum o fiţuică rămasă fără ziarişti şi practic desfiinţată a fost pe fază la eveniment, prezentând cu promptitudine chiar şi poze de la faţa locului.
L-o fi anunţat cineva pe "ziaristul" Toni Şorici, sluga analfabetă a booveanului, că se organizează ceva... Hm...
 

3 comentarii:

 1. Cristi Almasan09 octombrie, 2011

  Total de acord cu voi.Dragii mei,va simt lipsa.....

  RăspundețiȘtergere
 2. baietii au fost de buna credeinta dar acea pata pe galeria noastra atarna greu si ma tem ca nu o sa poata indeparta pentru ca aceia care au interese din sanul galeriei controleaza inca tot ce se intampla si vor mai controla si de acum inainte mult si bine.asa ca nimeni nu va mai avea incredere in ei dovada ca si de data asta se stia ca trebuia sa se mearga cu autocarele puse la dispozitie oare de cine??galeria a fost puternica odata ca si voce dar acum nu mai are un cuvant de spus si nici nu prea mai sunt asa multi sa mai castige resp[ectul cuiva chiar si cand fac lucruri bune.in profit=mititelu,care stie asta si rade in sinea lui.

  RăspundețiȘtergere
 3. muie mititelu12 octombrie, 2011

  pleaca saraculeeeeeee

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...