26 iul. 2011

Ajică, atacat de destabilizatori...

Câţiva "neica Nimeni" răuvoitori şi neaveniţi, foşti şi actuali campioni ai României, aşa cum Mărin Muicelu nu va fi niciodată, s-au găsit să-i bage strâmbe preşedintelui de la Booveni şi-l ciup pe cur pe stăpânu' lu' Roşcaca stelistu', în loc să-i dea o cană cu apă. Nea Adi, ie-te la ăştea bre, ce face de matale, inadecvaţii:


Nicolae Tilhoi:
"Mi-a plăcut un editorial din Gazeta Sporturilor, «Dor de Ştiinţa», unde ziaristul respectiv, Fornade, a spus cam aşa despre acest aşa-zis finanţator de la Universitatea: «Nu i-au lipsit doar banii şi priceperea, ci şi un control psihologic». Atenţie: acest Mititelu speră acum să obţină bani, prin Fondul Proprietatea, tot pe spatele brandului Universitatea Craiova, brand obţinut de cei care s-au jertfit pe teren pentru această echipă de tradiţie. Exagerând puţin, aş zice că locul lui Mititelu este lângă Dinel Staicu, în Rahova."

Nicolae Ungureanu:
"A fost o pălărie prea mare pentru Adrian Mititelu. Este păcat să dispară echipa care e în primele trei din România ca suporteri. Ne încearcă nişte sentimente jalnice. Dacă acest club a ajuns pe mîna unor oameni care nu ştiu să-l gestioneze e şi vina noastră. Cînd am fost director tehnic, Mititelu făcea echipa."

Costică Ştefănescu:
"Asta a pus capac chiar la toate. Mă aşteptam să retrogradeze în liga a doua, să schimbe antrenorii pe bandă rulantă sau să nu-şi plătească jucătorii, la asta chiar nu mă aşteptam. Soluţia cea mai bună pentru Craiova era ca Mititelu să vîndă tot ce putea şi să plece, să lase pe altcineva care se pricepe. Nu s-a priceput să conducă un club de talia Craiovei şi a reuşit să-şi îndepărteze toate personalităţile şi oamenii de bine din preajma clubului, inclusiv organele locale din oraş.
Asta e realizarea domnului Mititelu în decursul a aproape 6 ani. Acum, colac peste pupăză, dacă se va realiza aceasta dezafiliere, nu mai e nimic de spus. Vina este exlusiv a lui Mititelu. Piţurcă a procedat corect în conflictul pe care îl au cei doi. Trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că există nişte regulamente care trebuiesc respectate. Dacă mergem din compromis în compromis n-o să mai însănătoşim niciodată acest fotbal bolnav pe care îl avem."

Marcel Popescu:
"Moral ar fi ca Mititelu să nu mai pronunţe vreodată numele Universităţii."

Sorin Cârţu:
"Ce face Mititelu sunt golăneli de 5 lei! Era previzil că se va ajunge aici când echipa e condusă de un asemenea om. De cinci ani de când a preluat clubul, Universitatea se bate numai la retrogradare. Încă se mai poate face ceva, dar trebuie făcut acum! Eu am încredere că se poate forma o altă formaţie în Craiova, la fel de iubită ca Universitatea."

Rodion Cămătaru:
"Mititelu nu va mai avea viaţă în Craiova. Să nu mai iasă din casă! Mie, unul, mi-e ruşine să mai ies pe stradă!"

Marius Stan:
"Este regretabil că s-a ajuns acolo. Vina este doar a celor care au manageriat clubul, ca şi în cazul celor de la Timişoara. Numai acolo trebuie să caute vinovaţii. Dacă vor căuta alţi ţapi ispăşitori, alţii decât cei din interior, greşesc."

7 comentarii:

  1. cu stiinta pana in mormant26 iulie, 2011

    vinde ucigasule...sute de mii de oameni poate chiar milioane plang din cauza ta...pleaca si nu te mai intoarce in oras criminalule...

    RăspundețiȘtergere
  2. mititelu esti un asasin bastard te urasc si sper sa ti se intample cele mai rele lucruri posiblie!!!!!!!1ai distrus tot nemerniculeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. DAN SPATARU N-A MURIT26 iulie, 2011

    IL DOARE PE ELE IN PULA AM TRECUT PE LA NEW YORK SI SE PLIMBA SINGUR PRIN MIJLOCUL STRAZII SI ISI ARANJA PANTALONII LA SPATE.....NIMENI NU II FACE NIMIC ,PRODUCATORUL DE INREGISTRARI VOCALE BLONDU SI GALERIA DE COPII SUNT P_E_N_I_B_I_L_I.
    BRUTARUL STIE ASTA SI IL DOARE IN CUR,ISI BATE JOC DE NOI TOTI.UN ORAS DE CACAT,CARE MERITA SA FIE TERFELIT DE OCHELARIST..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca as putea sa trec pe langa el si sa ma abtin sa nu imi bag poola in masa

    RăspundețiȘtergere
  5. asa e toata ziua sta la niuiorc si ne rade in nas...cat timp galeria e condusa de blondu care e sub plata saracului nu se va face nimic concret

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce nu face galeria nimic?................pana acum ei au rezolvat problemele la STIINTA, acum unde sunt? noi ne dam doar cu parerea, dar ei... care sunt direct implicati in fenomen, ce fac?, de ce nu fac nimic pentru STIINTA noastra?
    Taiasca Craiova Libera, traiassca Solomon...........NOAPTE BUNA

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot scriam pe aici de asta iarna si nimeni nu aude si nimeni nu vede. Planul de dezafiliere este pus la cale chiar de Mititelu si e minutios regizat, inca dinainte de a veni Piturca. In iarna, pe M. Costea s-au luat banii la negru intr-un cont din Banca Transilvania de pe B-dul 1 mai. In aceeasi zi , la aceeasi ora , in acelasi moment, atentie ! s-au virat inca 600000 pe Prepelita. Mititelu voia banii la negru. Asa i-a primit. Gigi stia si acum e pasibil de complicitate la evaziune fiscala si de aceea nu are curaj sa-l infrunte pe Mititelu. Gigi inca are dosarul pe rol, pe fondul instantei si nu mai are curaj nici sa traverseze pe rosu, dar ce sa mai viorbim de complicitate la infractiuni economice. Azi(marti 02 aug), in cadrul emisiunii "sport cafe"de la Gsp , in care Mititelu a fost in direct, cu transmisiune live direct din casa lui, Gigi a intrat in direct si el si ce credeti? Surpriza ! il da de gol pe Mititelu si spune cum el a vorbit de circa 10 ori pe zi cu Mirtitelu de anumite transferuri , printre care si tanarul Roman. Discutiile acestea spune Gigi ca aveau loc asta iarna. Deci? Mititelu stia si dezafiliere, si de situatia asta. Mititelu spune in aceeasi emisiune ca stia ca U va fi exclusa si mai stie ca echipa nu va evolua timp de 2 ani si dupa aceea sisi va relua activitatea. "polul puterii se va schimba odata si odata in Romania" spune Mititelu, care spera ca prin venirea USL la putere sa fie iertat de toate magariile,. Dar de bataia de joc la adresa suporterilor, poate sa-l ierte? Noi suporterii putem sa-l iertam? Noi putem sa uitam declaratia din 26 mai 2010 cand Mititelu spune ca suporterii Craiovei "Echipa nu se va intoarce la Craiova, nici nu se pune problema sa revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merita sa aiba echipa in oras. Nici vorba sa ne intoarcem la Craiova din vara, Craiova nu merita sa aiba echipa". NU credeti ca trecem prea usor peste asa ceva? Daca vine USL la putere cu Geoana si cu ceilalti, OK, dar poate sa stearga vorbele lui Mititelu?Eu vad un viitor sumbru pentru Stiinta. Acest Mititelu nu va pleca niciodata deoarece brandul Universitatii e singurul lui scut, singura sursa de venirt. El are pus deoparte cca 5 milioane de Euro, pe jucatori vanduti la negru (asa se lauda Rosca pe la terase).Oricum bine ar fi sa nu se mai puna urechea la "noi nu vrem alta echipa", cei care sopun raspicat asta sunt platiti de Mititelu si fac parte din garda veche a galeriei. De ce sa nu se faca o noua Stiinta? Sa se faca si publicul va fi cel care va castiga. Avem sport in oras, avem fotbal. Lasa-i sa faca , daca vor ! Oricum , si orice s-ar spune , noi suntem niste idioti ca am permis ca acest Mititelu sa-si bata joc de Piturca , singurul selectioner care la avut Stiinta la carma antrenoratului, lucru care nu se va mai intampla NICIODATA. Acum jucam cu 25000 de spectatori si la meciuri cu Mioveni si cu Tg-Mures. Asa ne trebuie ! Poate si-o indrepta vreo divinitate capul spre noi cat de curand ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...