10 mai 2011

Suntem în groapă… Aruncaţi pământ peste noi!

“B-ul, B-ul!”, aşa ni se strigă prin toate coclaurile fotbalului românesc, de către toţi parveniţii acestui sport care altădată ar fi fost onoraţi să aibă privilegiul de a vedea măcar încălzirea legendarei Universitatea Craiova. Alţii, mai poligloţi, ne strigă “Serie B!”

Spunem “ne” pentru că toate aceste lighioane jalnice ne asociază pe noi toţi cu FC Booveni. Şi e normal s-o facă, atâta vreme cât noi nu spunem răspicat cine suntem. Atâta vreme cât un ospătar analfabet vorbeşte la televizor 2-3 ore pe zi în numele nostru. Cu de la sine putere. Şi atâta vreme cât pe stadionul Băniei, acelaşi ospătar organizează ritmic, după un orar stabilit de LPF, spectacole ridicole de circ.

România-ntreagă ar trebui să ştie că suporterii Ştiinţei nu vor retrograda niciodată. În tur, au fost campionii tribunelor. Dar ticăloşia unui ospătar falit, megaloman şi paranoic, ne-a aruncat în infern. Echipa noastră nu a retrogradat. Universitatea Craiova NU A RETROGRADAT! Ea pur şi simplu nu mai există... Canalia cu ochelari de plastic a transformat-o în ceva odios, adică în “echipa lui şi a copiilor copiilor copiilor copiilor copiilor lui”


Ţineţi minte acele horror-uri în care o persoană dragă eroului principal se transformă şi din ea iese un monstru înfiorător? Fiinţa la care ţii moare, lăsând locul scârboşeniei... Ceva asemănător s-a întâmplat cu echipa noastră. Minciunelu a asasinat Ştiinţa ca să dea naştere lui FC Booveni, echipa hidoasă a lui şi a familiei sale. Amin!



PS. Jegul pervers e îngrozit de gândul că-n aceste clipe tragice toată lumea ar putea realiza că monstrul FC Booveni nu are nimic în comun cu Universitatea Craiova şi că totul e doar o farsă pusă la cale de un nemernic. Aşa că, pentru a manipula lumea, după meciul de aseară a făcut pe îndureratul şi s-a prefăcut că ia toată vina asupra sa, cerându-şi scuze suporterilor, ca şi cum ar fi vreun martir sau asta l-ar absolvi cu ceva.

Ca să-şi poată continua şi-n viitor dictatura, în acest moment pentru el e important ca oamenii să continue să se identifice cu creatura sa şi a familiei sale şi s-o considere a fi legendara Universitatea Craiova. Pentru că dacă lumea îl va abandona, personajul său sinistru nu va mai putea exista.

17 comentarii:

  1. tu-ti pastele matii de chelios bolnav

    RăspundețiȘtergere
  2. "va mai spun inca o data: echipa asta e a mea, a copiilor copiilor copiilor copiilor. luati-va gandul. daca vreti si nu ma placeti faceti-va alta echipa si luati-va gandul ca o sa v-o dau vreodata. daca mi se intampla ceva familia mea stie ce are de facut. deci este un subiect inchis."


    cand am auzit aia "cu daca mi se intampla ceva familia mea stie ce are de facut" m-am stricat de ras....... asta e fiert si ii e frica si de umbra lui. prostovanu de fiecare data repeta aia cu familia mea stie ce are de facut si de fiecare data paralizez de ras ca e atat de evident ca prostu e speriat ca ii da vreunu in cap pentru dezastrul care l-a facut si cu asta crede ca descurajaza vreun posibil amator de a-l cafti :)))
    vai mortii lui de penibil............sper sa nu mai aiba dreptul sa intre pe OBLEMENCO el si jucaria lui si a familiei . sa se duca in plm la el la booveni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate cu aia ca daca i se intimmpla ceva stie familia lui ce are de facut..... se vede dupa cat de mecanic o spune... am ascultat si ras ascultat si am ajuns la aceeasi concluzie- asta e bolnav psihic.Da cum nu cred sa ii puna cineva halatul ala alb cu maneci mai lungi cred ca singura solutie ar fi sa il dea afara primaria de pe stadion si de cantonament.Primul pas care trebuie facut asta e clar.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa vina piturca sa ne scape de canceru boovean........

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo craiovasport sper in continuare ca veti fi primul site care trageti un semnal de alarma si ca oamenii vor intelege ca saracu e dusmanul craiovei

    RăspundețiȘtergere
  6. futu-ti copiii matii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa vina PITI si sa facem echipa de fotbal adevarata,profesonista si sa ne redea demnitatea!

    RăspundețiȘtergere
  8. citeam azi pe prosport, comentariile unora de la articolol acela cum ca Piti ar vrea sa vina si sa ne scape de boovean, majoritatea il plangeau pe boovean, nu imi vine sa cred cat de proasta poate fi lumea, imi e rusine ca sunt oltean, trebuie evacuat de pe stadion neaparat, fiindca vor fi destui prosti care or sa vina la meciurile ospatarului din B crezand in continuare ca de la anul ne vom bate la titlu...boovene iti doresc toate bolile cu S, una dintre ele sigur o ai la capatana

    RăspundețiȘtergere
  9. Oblemenco10 mai, 2011

    Pai e normal pe Prosport, asa a fost si cand l-a gonit pe Piturca desi toata Craiova era de partea lui Piti. Pentru ca booveanul are pe Rosca si pe Dan Idita si atunci era si Vice si intrau toti pe Prosport sa dea in continuu mesaje la ordinu lu Mititelu.. Oricum aia asta fac toata ziua.

    Nu te intrebi de ce numai pe Prosport e asa? Pentru ca pe Prosport e liber la mesaje nu trebuie sa iti faci cont poti sa semnezi 500 de mesaje la rand cu alt nume si oamenii cared ca sunt 500 de oameni...la aia poti sa dai mesaje in proasta si sa le semnezi diferit fara sa iti ceara sa te autentifici etc.... de ce pe gsp sau pe craiovasport sau pe craiova-maxima.ro nu e la fel?
    E simplu booveanu in aceste zile sta si da singur mesaje pe siteuri pentru ca e foarte atent la chestiile astea.

    Uita-te si pe editie ca la ultimele stiri nu e nici un comentariu, dupa ce se prefacusera cva dau drumul la comenturi acum vreo saptamana. Pai daca ar fi liber la mesaje pe editie cred ca ar fi vreo mie asa, numai injuraturi. Hai sa fim seriosi, deja il cunoastem destul de bine pe nemernicul asta pervers.....

    RăspundețiȘtergere
  10. PITI TE ASTEPTAM !!!!!10 mai, 2011

    ...........................................................................
    ...........................................................................
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPPPPPPPPP........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..PPPPP.........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP.PPPPP..........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPP..............PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPP.................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ...........................................................................
    ..............................................PPPPP......................
    ..............................................PPPPP......................
    ...........................................................................
    ...........................................................................

    RăspundețiȘtergere
  11. mititelu e terminat ca perceptie publica nu va mai faceti griji. va dati seama oricum cum l-ar vedea lumea pe el cand la anul el ar fi in liga2 sau 3 si fostii jucatori ai craiovei pe la steaua dinamo ca acum vad ca vrea sa ii vanda la dinamo pe dananae etc... cam cine ar putea sa mai aiba incredere in el.... pai e mai rau ca netoiu asta e psihopat e bolnav mintal isi imagineaza ca el e craiova cand el nu a adus decat rusini la istoria echipei.
    sper ca la un moment dat daca nu intelege ca trebuie sa plece se va sacrifica un nebun si ne scapa de el definitiv....

    RăspundețiȘtergere
  12. acest nemernic trebuie sa suporte ura intregii suflari fotbalistice romanesti: suporteri, conducatori de cluburi, arbitri, federatie, liga, etc. oriunde se va duce, oriunde se va ascunde sa nu ridice ochii din pamant, sa stie ca toti il privesc cu scarba si ura, ca fiind monstrul ce a distrus istoria fotbalului craiovean, ce a ruinat iubirea alb-albastra a eternei terranova. umbra rusinii sa il urmareasca intreaga viata , pe el si pe copiii copiilor copiilor copiilor lui. sa nu isi gaseasca linistea nici dupa ce trece apa styxului. sa fie parasit de toti sa traiasca intr-o permanenta disperare si frica. sa isi simta moartea aproape cate zile va ma avea, speram cat mai putine. sper sa moara in urma unei indelungi suferinte !

    RăspundețiȘtergere
  13. "EU SUNT SINGURUL OM CARE POATE FACE CEVA PENTRU uNIVERSITATEA CRAIOVA. Am resurse financiare, chiar dacă sunt blocate. SUNT CEL MAI PUTERNIC OM FINANCIAR DIN OLTENIA. După şase ani cu foarte multe erori, acum ştiu ce am de făcut. Am reuşit să rezist tuturor opreliştilor si nebuniilor. Am o dorinţă de revanşă mai mare ca niciodată. Vreau răzbunare! Cei care mi-au făcut rău vor plăti într-un fel sau altul", a mai spus Mititelu.


    fratilor, eu cred ca este un caz patologic. nu se poate sesiza nimeni ca un nebun periculos umbla liber prin lume??? nu se poate interna cu forta un astfel de om???

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau sa faceti un pic uz de imaginatie si sa faceti in minte urmatorul scenariu: Anume ca intr-o dimineata , racoroasa, Mititelu vine sa ia parte kla un antrenament al echipei. Avand o presimtire rea inca de dimineata, vine cam cu o jumatate de oira inaintea echipei, aratandu-le devotamentul sau. Si... surpriza. Cum ajunge la stadion, in fata portilor inchise stau doi executori cu cativa reprezentanti ai Primariei, cu camere, cu televiziuni, cu tot tacamul si ce ise spune??? D-le Mititelu, nu puteti sa intrati pe Oblemenco, ati fost SUSPENDAT, din functia de acupant abuziv si ilegal al unui bun orasenesc, al unui bun care e intretinut din bani de la buget , adica din banii oamenilor. Stiti asta , d-le Mititelu? In acest loc de azi au voie sa foloseasca cei care platesc impozite si taxe ,adica cetatenii Craiovei. Dumneavoastra, cred ca nici nu mai faceti parte din catatenii Craiovei. Asta ar trebui sa se intample. Cineva de la Primarie stie ce scriu eu pe aici? Si inca ceva ...foarte imp[ortant :poate malamureste cineva tot de la Primarie, cum e posibil ca in fata sediului clubului stau niste fiare puse pe domeniul public, am incercat sa parchez si a iesit un anume portar din club si stiga la mine sa nu cumva sa indraznesc sa ma gandesc sa parchez acolo , ca acolo "e locul lui domnul Sorin si locul lui Sefu". Voi cei de la Primarie dormiti? Eu de ce platesc parcarea?

    RăspundețiȘtergere
  15. lupul-cel-rau10 mai, 2011

    @julius, ai uitat "rusinea acestei retrogradari o vom spala atunci cand vom castiga un titlu de campioni!"... omul asta e incurabil! :(

    RăspundețiȘtergere
  16. imi vine rau cand ii vad toate declaratiile .... nu mai rezist .... imi vine sa distrug tot ce imi sta in cale acest om si-a batut joc de istoria acestui club e cel mai rau dintre toti patronii care i-a avut echipa asta.....nu mai il mai suport! este bolnav...

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi il vazui cu merchedezu prin oras, mergea c 10 km/h vorbind la telefon,se simtea buricul pamantului

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...