21 mai 2011

No comment

ASO:
“Asociaţia Suporterilor Olteni este dispusă să preia echipa. NU VREM ALTĂ ECHIPĂ. Vrem ca echipa să fie a suporterilor. Dacă el nu vrea s-o dea, noi trebuie s-o recuperăm, trebuie să existe o structură. Universitatea este a suporterilor. Construim o structură organizatorică, ca să poată prelua Universitatea în orice condiţii, în orice moment, nu vrem un alt "patron" care să profite iar de pe urma noastră.
Echipa nu e un bun al cuiva, să îl ia să facă ce vrea cu el. Ştiinţa trebuie să renască. Duminică, la 14, ne strângem la Universitate, la coloane, locul de unde a pornit echipa Universitatea Craiova.”


Peluza Sud:
“Noi, Peluza Sud '97, nu suntem de acord cu formarea unei noi echipe la Craiova. Din contră, suntem chiar vehemenţi împotriva acestei idei. Pentru noi a fost este şi va rămâne o singură echipă în lume. Vom merge mai departe cu protestul împotriva lui Mititelu. Nu vrem să facem jocurile numănui şi nu vom participa la nici un fel de acţiune (miting, protest), unde am putea fi folosiţi ca masă de manevră.”



NO
COMMENT...

(Fotografia n-are legătură cu textul).

8 comentarii:

  1. TOTI LA MITING MAINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...deloc n-are legatura. traiasca mititelu ca e baiat salon.blondu stie.

    RăspundețiȘtergere
  3. noi,peluza sud 69,adica gabi blondu cel descurcaret,am optat pentru mititelu ca a fost mai flexibil in negocieri decat piti. ala un bulangiu,pai am mai dat si banii pe motorina pana la bucuresti sa negociem cu el si el nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. nicu palieru21 mai, 2011

    forza galeria.traiasca nenea adi. hai ca soarta n e pecetluita.pacat ca sezione nici macar nu isi dau seama ce prosti sunt ala isi ia si bani pe spinarea prostiei lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Piturca a zis aseara la GSP sa-l chemam atunci cand suntem uniti si stim ce vrem. E clar, acum m-am lamurit. Imi bat zilnic degetele de pomana. Omul vrea !Piturca e dispus, dar n-are cu cine ! Asta vrem, asta avem. Bine ne face, ala. La revedere !

    RăspundețiȘtergere
  6. am trait intr-un oras penibil care cred ca merita tot ce i se intampla.eu sunt in canada in acest moment dar nu pot sa inteleg cum chiar si de aici se vad mai clar lucrurile decat de acasa.probabil ca sunteti prea aproape si nu vedeti padurea de copaci.adio universitatea craiova.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu ce vrea exact sezione cu mitingul asta..............de blondu si copiii aia sunt convins ce pot.

    RăspundețiȘtergere
  8. gabriel tarcaitu s/a sparcait de tot...s/a cacat de tot pe el......vai de mama lor cu peluza lor de penibili ei ar trebui sa fie cei mai inversunati aparatori ai echipei si ei sunt cei mai mari tradatori si prosti.sunt toti niste cretini manipulati de un smecher de cartier care face un ban de o ciorba de pe unde poate si el.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...