14 mai 2011

Horia, cloşca lu’ Mărin

CRAIOVASPORT anticipează cum va arăta un dialog din zilele următoare, între probabil cel mai şpăgar ciumpalac din presa sportivă şi Ajică Minciunelu, şeful circului FC Booveni.



-Domnu’ Minciunelu, ce e domne pân’ la urmă cu proiectu’ ăsta al lu’ Piţurcă?

-Domu’ Cloşca, ce să fie, că nici nu mai ştiu ce să mai spun…
Of(suspină patetic)... Vă rog să mă credeţi, am date ca vine acia doar să jefuiască!

-Să jefuiască ce, domnule Minciunelu, că ar începe un proiect de la zero… Ce să fure, stadionul, cantonamentul? Ia, daţi-mi  o bombă aşa... să nu-mi spuneţi că vrea să fure nocturna!

-Deci… daaa, aşea este, vrea ei de la zero (încearcă să fie ironic în timp ce caută repede o harneală)... Domu’ Cloşca, sînteţ în eroare... am date ca vrea să fure diverse chestiuni din cantonament. Că Piţurcă e şucărit că a pus el fel şi fel de nebunii p-acolo şi-acu’ le folosesc io, plazme, coperiş, fel şi fel de nebunii… Pă’ bă nenorocitule de Piţurcă, de-asta te-am adus io acia bă, mânca-ţ-aş pula ta, să repari coperişu’ la cantonament?

-Domnu’ Minciunelu, Ceneau’, nu mai ziceţi aşa… pula, sau cum aţi zis?

-Da dome nu mai zic… Deci domu’ Cloşca, vă rog să mă credeţ că vrea să fure coperişu’, pe cuvântu’ meu dacă vă mint cu ceva, aşea s-a lăudat către un apropiat de-al meu… Nu mai ştiu la cine să mă plâng. L-am adus acia să-l fac antenor, l-am lăsat să vină şi cu bani de-acasă, nu trebuia decât să facă antrenamentele cu jucătorii, că echipa i-o făceam io ca să nu mai aibă un stres în plus, da’ n-a vrut nici aşea… Cică să facă el primu 11, că el e profesionist… pă’ ce dreaqu’ dome, se comporta ca un patron?

-Vă cred domnu’ Minciunelu, vă cred… păi da… nu, că Piţurcă e-n stare de orice… s-a încăpăţânat el şi n-a vrut să-mi dea mie nimic ani de zile, deşi îl şantajam din ce în ce mai tare, făceam numai materiale împotriva lui… Mda… foarte nasoală situaţia…

-Dome, şi mai vreau ca să mai adaug ceva!

-Vă rog, vă rog, da’ se poate… Spuneţi, spuneţi!

-Deci domu’ Cloşca, am date că cică ar vrea el să construiască alt stadion… pă’ ce dreaqu’ facem dome acia cu atâtea stadioane, că io în primăvară m-apuc de Arena Leilor. Pă’ ce, facem 15 stadioane aci la Craiova?

-Ha ha ha… (râde în hohote)! Haideţi domnu’ Minciunelu, că v-apucaţi de arena leilor de vreo 3-4 ani, mai bine apucaţi-vă de arena dolarilor sau euroilor, că am şi eu o burtă şi au ăştia nişte salarii pe la digi pe-aci... de-mi vine să facă fac emisiuni numai cu dumneavoastră-n vremurile bune... dacă ştiţi ce vreau să spun (râde)!

-Dome, io sînt cel mai puternic om din Oltenia! De-asta nu vreau să să implice primăria şi să să facă o echipă a suporterilor… Pă’ ce-nsamnă asta, io ce mai fac atunci, cine mai cumpără bilete la meciurile mele să am şi eu buget să fac transferuri, că ăştea vrea să mă blocheze de tot… Cică vrea ei să nu mai am nici juniori gratis de une să iau... Cică me-a ei mie grupele de juniori că sînt finanţate de Consliu’ Judeţean şi io doar mă laud cu ele… Pă’ cin’ să să laude dome cu ele, bărbosu’ ăla care e şef acoloşa, Pâncu sau cum îl cheamă…? Pă are el prerogative s-apară la televizor...? Deci, înc-o dată, io sînt cel mai puternic om din Oltenia…

-Ştim, ştim… Haideţi că mă sună domnu’ Dragomir şi trebuie să-l bag, că la el nu e criză economică… Hai, vorbim mai târziu domnu’ Minciunelu, pa pa!

10 comentarii:

  1. :)))))))))))))
    garantez ca daca face piturca echipa booveanu ajunge la reanimare. 100% nu rezista,cedeaza de-l iau aia cu salvarea pe distrus.atunci sa vezi ce petreceri in toata craiova .mai tare ca de revelion va fi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. da :)))) FORZA PITI! Sincer...il prefer si pe Netoiu numai sa scapam de boovean ! oricum mai rau decat ne e acum nu are cum sa ne fie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai "Porcu" ala DE ivanovici il mai tine in viata deh... e certat cu piturca si asta a cotizat pe vremuri..

    RăspundețiȘtergere
  4. si sa ii spuneti "Porcu" lu ivanovici ca toata lumea asa ii spune :))

    RăspundețiȘtergere
  5. decedeaza marin de nervi daca face piti echipa.asta e obiectuivu meu, sa faca piturca echipa macar si pentru asta si as vrea din tot sufletul!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ba lasatima cu vrajelile astea si veniti si voi la meciuri

    RăspundețiȘtergere
  7. madalin tu cine esti, alinuta sau rosca?
    laso in pula mea de vrajala ca aici nu editie.ro...e mai greu aici, ca lumea stie cine e marin nu tin astea vino si tu cu ceva mai inteligent.
    bafta in primele 2 etape de la anu in B-asta daca va da licenta si apoi peste 2 ani in liga 4.sa auzim de bine,multa bafta lu fc booveni.

    RăspundețiȘtergere
  8. ma rog sa faca accident ospatarul........ce-as mai rade la capu lui.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Plin de probleme la echipa, unde in afara de grijile retrogradarii trebuie sa mai infrunte si alianta dintre Victor Piturca si autoritatile locale din Craiova, Adrian Mititelu a sperat ca astrele ii pot deslusi viitorul. Astfel, a fost saptamana trecuta la Slatina, la una dintre cele mai cunoscute ghicitoare din Oltenia. Mititelu si-a expus problemele si a asteptat un raspuns favorabil in timp ce cartile se aliniau in fata lui. Doar ca proverbialul noroc la carti al lui Victor Piturca s-a vazut si de aceasta data. Din cate se pare, semnele nu au fost deloc imbucuratoare pentru patronul "Stiintei", care a iesit negru de furie dupa doar cateva predictii ale ghicitoarei. Atat de afectat a fost Adrian Mititelu de ceea ce i s-a transmis ca il asteapta, incat a plecat bolborosind si a refuzat sa mai lase vreun ban pentru serviciile ghicitoarei.

    RăspundețiȘtergere
  10. lupul-cel-rau18 mai, 2011

    @Anonim: Vrajitoarea era pe mana cu Piturca, sa-i ia echipa!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...