25 mai 2011

Fiţuica de şantaj şi cacealmaua booveană

Într-un material intitulat “Piţurcă şi cacealmaua pedelistă”, booveanul încearcă să speculeze antipatia oamenilor pentru partidul aflat la guvernare, amestecând din nou politica în fotbal şi propunându-şi să creeze o nouă diversiune tipică.

Ce nu pricep greţoasele slugi ale ospătarului e că pe noi nu ne interesează lupta politică din Craiova, ci echipa de fotbal, pe care o vrem cât mai sus indiferent de cine ar fi ea ajutată. Chiar şi dacă ar veni talibanii lui Bin Laden şi ne-ar scăpa de ochelarist, i-am aplauda şi le-am mulţumi. Le spunem slugilor boovene că, până una-alta, booveanul a fost cel care a folosit numele Universitatăţii Craiova ca "armă politică", aşa cum o face şi acum, şi nu Victor Piţurcă.

Fiţuica falimentară a lui Mărin anunţă că de mâine va încerca o nouă manipulare, printr-o încrengătură de aberaţii care să dea senzaţia că stăpânul chel e de fapt o biată victimă. Şi, că va implica din nou pe FC Booveni (evident folosindu-se de numele care n-ar trebui să-i aparţină) în lupta politică, exclusiv în intereseul nemernicului ospătar. De ce se dă bine pe lângă opoziţie asasinul Ştiinţei? Pentru că diabolicul tiran speră că dacă se va schimba puterea politică, afacerile sale de rechin imobiliar vor prospera şi va putea să prelungească dictatura dementă prin care-şi bate joc de simbolul Craiovei şi Olteniei.

Aşa a procedat şi la precedentele alegeri, când imbecilul a folosit numele de Universitatea Craiova pentru a-i face campanie electorală lui Mircea Geoană. Pe-atunci sondajele îl dădeau ca favorit pe pesedist, iar Mărin a riscat şi i-a făcut campanie folosind fiţuica sa de şantaj şi sigla Ştiinţei.

După modelul brevetat de mentorul său, Dinel Staicu-Nuţu, booveanul nebun după mediatizare a murdărit stema Ştiinţei cu culorile unui partid politic, urmărind să mai facă rost de ceva creiţari. Iar dacă din diferite motive planul nu i-a ieşit, analfabetul Mărin n-a luat în calcul să cruţe Ştiinţa, preferând s-o ducă în faliment doar pentru a mai exista el ca personaj de circ în studiourile lui Horia Coruptovici sau Sa-muilă. În loc să se dea la o parte pentru a nu păta istoria unui club atât de iubit, bastardul a continuat să umilească suporterii olteni. Orfanul al cărui tată i-a ucis în bătaie mama nu poate trece peste sechelele din copilărie şi se crede stăpânul absolut şi încarnarea Universităţii Craiova, când el de fapt e doar un circar mediocru şi paranoic.




Ca să nu uităm cine e perversul Minciunelu, hai să ne distrăm puţin cu câteva din manipulările booveanului de-a lungul timpului. Lucrăm cu materialul clientului.

Pentru a scăpa de gura suporterilor dezamăgiţi, booveanul întreţinea mereu în fiţuica sa telenovela aducerii lui Piţurcă. Cheltuindu-şi ultimii bani de benzină ca să-i facă acestuia vizite la bucureşti, Mărin ştia foarte bine ce face. El nu mai avea bani şi avea nevoie fie de un fraier care să-i finanţeze circăreala şi să accepte să-i fie "sugerat" primul 11, fie de cineva de banii căruia să se folosească şi în spatele căruia să poată arunca apoi vina retrogradării. Cert e că pe-atunci nu existau "barbugii" şi "Satane", ci "înainte de orice, Piţurcă era oltean", iar venirea sa ar fi putut fi "un moment istoric pentru Universitatea Craiova". Nu-l durea gura s-o spună, mai ales că de cuvintele acelea perverse depindea supravieţuirea financiară a firmei boovene.



"VINE PIŢI ?",
se întreba fiţuica booveană vara trecută, sperând ca ospătarul să devină primul patron din România căruia îi plăteşte salariu antrenorul... Era nevoie mare de banii managerului, aşa că el nu mai era atunci pe combinaţie cu "cacealmaua pedelista".






"Decid în două săptămâni dacă candidez",
se umfla-n pene la un moment dat anonimul circar de la Booveni. Lăsând la o parte cacofonia din exprimarea de analfabet a fostului debarasator de mese, să remarcăm că unul din visurile secrete ale parvenitului Mărin ar fi să ajungă primar. Un ideal în strânsă legătură cu tendinţa dictatorială a acestuia de a controla totul, inclusiv oraşul, şi cu nevoia de a avea mereu ţicleni şi geolgăi care să-l spele pe picioare.




Cu orice preţ, echipa trebuia folosită în războiele booveanului pentru pământuri. Craiovenii cei "proşti" nu înţelegeau însă ce mare "dujman" e Solomon, care în combinaţie cu Chiron punea la cale cum să-i fure echipa lu' Mărin...
Aşa că războinicul luminii tăiate de la cantonament ne anunţa că dacă alegătorii care se vor prezenta la vot mai îndrăznesc să pună ştampila împotriva intereselor lui, "va da toţi jucătorii la steaua şi la dinamo, unii gratis, alţii pe sume infime" şi apoi îşi va lua jucăria şi va căuta un oraş unde primarul să se facă preş în faţa lui şi să-i finanţeze circul.




Când Solomon se mai dădea pe brazdă, se schimba automat şi tratamentul de care avea parte din partea "echidistantei" şi "obiectivei" fiţuici a booveanului. Ca şi în cazul lui Mitică şi de fapt al oricui, atunci când vorbea de bine şi lui Solomon îi erau redate cu multă "prietenie" declaraţiile, iar porecla "fântânarul" dispărea brusc, el redevenind "primarul Craiovei", fără adjectivul "vremelnic" înainte. :))




"Monumentele arhitectonice - lăsate pradă uitării"
 "Artezienele Craiovei, înecate în mizerie!"
Priviţi ce scria fiţuica lui Mărin în 2005, cam prin vremea când booveanul punea labele pe Ştiinţa în schimbul unei benzinării pe care i-o făcea cadou mentorului Nuţu. Pe-atunci, foaia de şantaj deplângea starea fântânilor Băniei şi mustra părinteşte municipalitatea că nu ia atitudine. Habar n-aveau ei că vor veni vremurile în care Ajică va avea interesul să înfiereze fântânile făcute de primărie, pe motiv că respectiva instituţie nu e la cheremul său.

"Zona centrală a Băniei va lua, în curând, o cu totul altă înfăţişare. Primăria Craiovei a realizat un proiect de amenajare a acestei zone, care va împleti modernul cu tradiţionalul, astfel încât vechiul şi noul să fie într-o armonie perfectă. Potrivit acestui proiect, Piaţa Prefecturii va arăta ca un spaţiu polivalent, care să poată găzdui atât adunări publice, ceremonial solemn, spectacole artistice, festivaluri tradiţionale, cât şi funcţia de hol urban, prin realizarea extinderii acesteia în zona verde...". Ce "glorios" prezenta fiţuica planurile primăriei, pentru ca apoi să le critice cu o vehemenţă extremă. Deşi putea face mult mai multe pentru sport, nu comentăm prestaţia lui Solomon ca primar, ea rămâne la aprecierea craiovenilor. Remarcăm însă că pe-atunci primarul nu era nici "fântânar" şi nici "lăutar", deşi în centrul Craiovei erau programate fântâni şi spaţii pentru "festivaluri tradiţionale". Să fie oare pentru că n-avea Mărin interes şi la acea vreme nu se certase cu "camarila" lui Cămătaru, iar acesta nu dezvăluise încă la teveu înfiorătoarea "scenă a biciuştii" de la Booveni?


La alegerile din 2009, Mărin a implicat fiţuica sa în lupta politica, dar nu s-a limitat la atât. El l-a dus pe looser-ul Geoană pe la cantonament, a plantat pomi şi a programat o poză de grup cu echipa pe care o transformase în vehicul electoral. Universitatea Craiova era atunci în slujba propriilor interese ale acestui megaloman paranoic.



Primarul portocaliu al Severinului era frecventabil în 2010, atâta timp cât el susţinea financiar nebunia lui Mărin. De aceea fântânile din Severin erau bune, în timp ce ălea din Craiova erau naşpa. Ideea e simplă: dacă te pui bine cu Mărin şi faci plecăciuni în faţa lui, eşti erou dacă bagi banii comunităţii în fântâni. Dacă nu, te-ai dat dracului, stai să vezi ce-ţi face fiţuica lui de şantaj!

În calitate de şef al Ştiinţei, ospătarul vorbea la microfon de PSD (huiduit de vreo 5.000 de spectatori veniţi să vadă amicalul lui FC Booveni cu muribunda Drobeta) şi în acelaşi timp sugea fondurile mehedinţenilor în combinaţie cu maimuţoiul pedelist Gherghe. Cu curu-n 15 luntrii, diabolicul Minciunelu s-ar fi dat cu toată lumea, numai să-şi rezolve ingineriile imobiliare care ar fi trebuit să-i asigure un buget îndeajuns de mare cât să facă el ordine-n Craiova, atât în oraş, cât şi pe stadion. Atunci să fi văzut dacă mai sufla cineva-n faţa lui!
Aşadar la Craiova erau o crimă fântânile şi renovarea centrului, însă la Severin "proiectul lui Gherghe era... practic şi cu fason"!


Ce vremuri...
"Cacealmaua pedelistă" era pe-atunci mână-n mână cu Ajică booveanul. Şi edilul mehedinţean făcea fântâni după reţeta Solomon, dar pentru că el fusese băiat de comitet cu Mărin, fântânile lui erau "pozitive" şi prin urmare lăudate de mama focului în fiţuica falimentară. În cel mai pur stil comunistoid, oficina lui Minciunelu anunţa cu surle şi trâmbiţe că gospodarul Gherghe "pune în practică un nou proiect de anvergură", cu nu mai puţin de... 20 de fântâni!



"DECIDEŢI!",
aşa le ordona analfabetul Ajică autorităţilor, care în mintea sa ar fi trebuit să voteze plata unei răscumpărări pentru ca răpitorul boovean să aducă înapoi echipa pe care o mutase la Severin.








PS. Pe noi, suporterii celei care a fost odată Ştiinţa, nu ne interesează duelurile politice în niciun fel. Unica noastră politică e Universitatea Craiova.




11 comentarii:

  1. oho il terminarati :)))
    si el cum mai manipuleaza acuma daca voi explicati toate manevrele de vrea el sa le faca? bulangiilor

    RăspundețiȘtergere
  2. e un panflet si asa trebuie tratat-ca A -tare !cand vrei sa faci un lucru si iei un asociat care vine cu ganduri ascunse ce poti zice?apoi ,cand isi da arama pe fata ce mai poti zice? Nu numai ca esti cu ocheleri de cal,dar esti si ...vadimian!

    RăspundețiȘtergere
  3. fmm mititelu26 mai, 2011

    pleaca din oras saracule....in curand o sa venim peste tine

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai linistit ca Base il are in vizor pe boovean, in august se duce si el... pe undeva... unde e racoare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai jegos om, aceasta creatura nu are limite

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari craiovasport

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bun articolul,doar ca la meciul de "inaugurare" de la Severin nu au fost 5000 de oameni,ci vreo 20,000.Afara erau baeti de'aia cu "votati basescu" care dadeau caciuli,geci,plase si galeti portocalii.ajica atunci banuiesc ca s-a suparat si a zis sa echilibreze balanta si a zis la microfon "votati mircea geoana".Atunci jumate l-au huiduit si jumate l-au aplaudat.Pentru severineni nu conta ca dintr-un eveniment sportiv meciul a devenit unul politic,dar dupa cum se stie...romanii in general au mentalitate de sclav,sunt prosti si uita repede.

    RăspundețiȘtergere
  8. pai nici un ziar nu scrie ce scrieti voi sunteti prea tari. normal ca marin moare de ciuda ca dezvaluiti tot ce pune el la cale..... tare oricum. bv craiova sport.

    RăspundețiȘtergere
  9. marin e penibil....foloseste declaratiile lu blondu pe care el l-a trimis acolo cu lectia invatata sa faca dezvaluiri incendiare in fituica lui ... penibilul atinge cote maxime la boovean!

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandru29 mai, 2011

    Cineva a zis ca galeria are partea ei de vina in distrugerea echipei si aici ma refer la o parte din sud, curva sud ca sa fiu mai exact. Blondu si altii care se muta dupa cum bate vantu' si dupa cum se umple paharu de bere! Daca Ajica Boovean cotizeaza, nu e problema, merg cu el baietii. Tot ce pot sa spun, inca o data, ne meritam soarta. Multa muie Blondu & co.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ba , mare mincinos cu Editia lui cu tot. Vad pe asa zisul ziar ca cica le taiara curentul in cantonament si nu mai au curent. Nimic pana aici, dar ce e cu titlul ala? Caracatita nu-stiu-care a pus mana pe club...aberatii, palavre, aiureli. Pai eu, m-am dus parca joi sau vineri, nu mai stiu ca aveam proces cu administratia de la bloc. Ma uit pe lista la contenciase si vad ca era si clubul Universitatea cu ordonanta prezidentiala sa se judece sa le taie curentul. Si ei s-au judecat inaitea mea. Pai ce ba, scrii in ziar ca e vorba de 2500 lei. Si eu tot asa am auzit in sala ca e restanta 25 milioane vechi. Pai cu ce e de vina PDL ul ca nu ai tu 25 milioane sa platesti? daca plateai nu mai pierdeai procesul, nu? si nici nu mai taiau aia curentul. Aduci la proces factura, uite nene am platit 2500 lei si gata ! dar, tu n-ai 2500 lei in casierie, vai hal de club si hal de patron. Pai cum ba sa mai suportam umilinte peste umilinte? Cum mai ai ba rusinea sa apari tu pe la tv ca te vad acum pe GSPeu si critici pe toata klumea, pe Duru, tii apararea lu rahatul ala de Iancu, ce te bagi tu ba in licenta Timisoarei. Pe a ta o luasi? Acum te bagi la altii? Stai ba nene in casa, nu mai te baga peste lume ! cum mai ai tupeul sa mai stai in oras? Dar, poti sa stai ca oricum toti astia, si eu, nu vezi ce facem? Tastam, batem tastele si nu venim peste tine, ca daca se forma vreo brigada asa deodata sa te traga un pic de urechi cum iti bati tu joc de noi toti, vedeai tu ! Dar, bine ne faci ! Stai acolo, inconjurat de Petrici, de etc si cand e sa auzi vreun zvon cum ca e vreunul suparat pe tine in oras si vine catre sediu, gata si ceri ajutor sclvului aluia de la Jandarmerie, seful lor. Eu daca sun la 112 si spun ca mi se intampla nu stiu ce nu vine Jandarmeria sa ma apere, si eu am platite la zi toate impozitele,pe tine imediat. O sa vina si ziua judecatii tale ! Si o sa te judece lumea in fata statuiiu lui Mihai Viteazul. Mai e un pic, trebuie sa ti se termine si tie smecheria. Nu stiam ca acolo la tara la tine e asa smecherie... Sa te nasti acolo chiar e smecherie frate, vii si faci legea in Craiova. Mi-e si rusine cand ma suna rudele din alte parti:"ba ce dreaqu faceti ba cu Craiova aia, cu echipa? Ba, s-a ales praful, ba.Cine e ba Mititelu asta de va ia la bataie pe toti prin oras, ca scriu ziarele numai de angajati batuti de gorilele lui,? Ba, va da teroare ala prin oras..."Asta aud eu de la rude ! Dar, inca o data, bine ne faci, ca nici noi nu suntem deranjati ! Si eu zic ca inca nu e de ajuns, mai ai un si dai foc steagului cu culorile sacre si iti spun eu ca numeni nu o sa-ti zica nimic... Asa suntem noi, rabdatori !

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...