30 mai 2011

FC Booveni, azvârlită iar în lupta politică pentru că n-are Mărin bani de curent

Campionatul s-a terminat şi momentan booveanul nu mai are cui să-i facă echipa. Aşa că în afară de băgatul degetului în cur, deget pe care-l foloseşte zilnic pe post de sondă ca să vadă cum îi mai miroase hăndelu’ în respectiva zi, plimbatul prin parcarea de la Niuiorc ca să pară “jmecher” în faţa taximetriştilor care-l ironizează discret în aşteptarea clienţilor, ospătarul paranoic Ajică Mărin Minciunelu n-a mai rămas decât cu plăcerea de a comanda articole în fiţuica specială.

Sub titlul “Caracatiţa PDL şi-a pus tentaculele pe FC Universitatea Craiova”, booveanul încearcă printr-o nouă manipulare în fiţuica falimentară să convingă lumea că e victima oricui, numai a sărăciei şi prostiei sale fără egal nu. Tot Universul complotează, se pare, împotriva lui Mărin, de la ligi sau federaţii din fotbal, comisii, adversari, arbitri sau “dujmani răuvoitori care-l blochează”, până la autorităţi locale sau suporteri.

Ca să ne convingă că ospătarul e războinicul care luptă cu toată lumea pentru binele nostru, fiţuica sa de şantaj a primit ordin să-şi reia rolul activ în campania electorală. Ajică vrea să se bage cu japca în rândurile opoziţiei politice, pentru a profita apoi de pe urma unui posibil succes al acesteia la viitoarele alegeri. Aşa cum nici Geoană nu-i ceruse ajutorul în 2009, dar Mărin s-a băgat în seamă şi l-a chemat pe la cantonament să se pozeze cu fotbaliştii convocaţi de urgenţă pentru poza de grup, la fel nici acum nu i-a cerut nimeni ajutorul penibilului analfabet.
Şi cu ce-ar putea să ajute ridicolul bufon boovean respectiva forţă politică, mai ales că fiţuica sa nici nu mai apare pe la chioşcurile din Craiova, iar imaginea dementului megaloman e atât de proastă încât o laudă din partea lui e un deserviciu. Ne ferim să comentăm prestaţia politicienilor, dar e atât de clar cum diabolicul Mărin vrea să profite de valul de antipatie faţă de actualii guvernanţi pentru a cerşi apoi taberei opozante servicii în situaţia în care aceasta va ajunge la guvernare.

Mai ţineţi minte cum publica booveanul poze pe prima pagină a fiţuicii sale cu actualul preşedinte ţinând în mână chiar fiţuica falimentară (cică-i făcea reclamă) şi cu valetul Mythu urcând pe scene electorale în centrul Craiovei şi făcându-i cadou lui Băsescu tricouri cu Universitatea Craiova inscripţionate cu numele său şi numărul 1? Şi atunci, ca şi acum, Mărin se dădea după cum bate vântul, căutând să intre cumva în graţiile celor care-i pot facilita diverse avantaje.

Perversul Mărin ştie că oricum n-are nimic de oferit în lupta politică, dar se bagă în ea şi târăşte şi numele de Universitatea Craiova acolo în speranţa că “susţinerea” pe care nu i-a cerut-o de fapt nimeni va face o nouă putere să treacă peste infracţiunile sale şi poate chiar să-i facă vreun cadou. Indiferent de faptul că Mărin l-a cumpărat pe Corneliu Stroe, pentru noi e foarte trist cum INSTITUŢIA UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA lasă un manipulator ordinar şi un escroc notoriu să târască numele acestei prestigioase instituţii de învăţământ în mocirla luptelor politice şi a intereslor personale. E revoltătoare apatia cu care rectoratul Universitatăţii asistă la murdărirea propriului nume de către un neica Nimeni cu nişte ochelari de plastic, un fost debarasator de mese care s-a ras în cap ca să pară interlop.

În ultima manipulare booveană, fosta atletă Natalia Andrei de la DJTS este numită de către fiţuica de şantaj “marionetă aruncată în bătălia pentru distrugerea clubului” pentru că n-are Mărin bani să-şi achite facturile la curentul electric.

7 comentarii:

  1. frumos articol ! in fiecare zi intru sa vad daca ai scris ceva nou...ai perfecta dreptate ! te sustin ! esti cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba , mare mincinos cu Editia lui cu tot. Vad pe asa zisul ziar ca cica le taiara curentul in cantonament si nu mai au curent. Nimic pana aici, dar ce e cu titlul ala? Caracatita nu-stiu-care a pus mana pe club...aberatii, palavre, aiureli. Pai eu, m-am dus parca joi sau vineri, nu mai stiu ca aveam proces cu administratia de la bloc. Ma uit pe lista la contenciase si vad ca era si clubul Universitatea cu ordonanta prezidentiala sa se judece sa le taie curentul. Si ei s-au judecat inaitea mea. Pai ce ba, scrii in ziar ca e vorba de 2500 lei. Si eu tot asa am auzit in sala ca e restanta 25 milioane vechi. Pai cu ce e de vina PDL ul ca nu ai tu 25 milioane sa platesti? daca plateai nu mai pierdeai procesul, nu? si nici nu mai taiau aia curentul. Aduci la proces factura, uite nene am platit 2500 lei si gata ! dar, tu n-ai 2500 lei in casierie, vai hal de club si hal de patron. Pai cum ba sa mai suportam umilinte peste umilinte? Cum mai ai ba rusinea sa apari tu pe la tv ca te vad acum pe GSPeu si critici pe toata klumea, pe Duru, tii apararea lu rahatul ala de Iancu, ce te bagi tu ba in licenta Timisoarei. Pe a ta o luasi? Acum te bagi la altii? Stai ba nene in casa, nu mai te baga peste lume ! cum mai ai tupeul sa mai stai in oras? Dar, poti sa stai ca oricum toti astia, si eu, nu vezi ce facem? Tastam, batem tastele si nu venim peste tine, ca daca se forma vreo brigada asa deodata sa te traga un pic de urechi cum iti bati tu joc de noi toti, vedeai tu ! Dar, bine ne faci ! Stai acolo, inconjurat de Petrici, de etc si cand e sa auzi vreun zvon cum ca e vreunul suparat pe tine in oras si vine catre sediu, gata si ceri ajutor sclvului aluia de la Jandarmerie, seful lor. Eu daca sun la 112 si spun ca mi se intampla nu stiu ce nu vine Jandarmeria sa ma apere, si eu am platite la zi toate impozitele,pe tine imediat. O sa vina si ziua judecatii tale ! Si o sa te judece lumea in fata statuiiu lui Mihai Viteazul. Mai e un pic, trebuie sa ti se termine si tie smecheria. Nu stiam ca acolo la tara la tine e asa smecherie... Sa te nasti acolo chiar e smecherie frate, vii si faci legea in Craiova. Mi-e si rusine cand ma suna rudele din alte parti:"ba ce dreaqu faceti ba cu Craiova aia, cu echipa? Ba, s-a ales praful, ba.Cine e ba Mititelu asta de va ia la bataie pe toti prin oras, ca scriu ziarele numai de angajati batuti de gorilele lui,? Ba, va da teroare ala prin oras..."Asta aud eu de la rude ! Dar, inca o data, bine ne faci, ca nici noi nu suntem deranjati ! Si eu zic ca inca nu e de ajuns, mai ai un si dai foc steagului cu culorile sacre si iti spun eu ca numeni nu o sa-ti zica nimic... Asa suntem noi, rabdatori !

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa il inchida cat mai repede pe jegosu asta daca tot e sezonu arestarilor macar unu care merita sa fie umflat.

    RăspundețiȘtergere
  4. ne-a facut de cacat blondu cu aia cred ca nu mai face piturca nici o echipa si ramanem cu booveanul pe veci. oricum de acum inainte nu mai am echipa favorita o sa ma uit la fotbal doar ca spectator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Editie speciala - CANCAN de booveni....

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceasta scursura umana, numit ROSCA, ala de se da mare intelectual, e cea mai jegoasa creatura care din intamplare se aseamana omului, la fizic bineinteles. Acest hemoroid uitat in chilotii patati de handel ai mititelianului sef, acest puroi din cosul nestors al unui aurolac din gara sau de la metrou, acest limbric lipit pe capacul de la wc-ul mititelului care nu s-a mai tinut si a mai dat si pe capac, acest muc facut biluta si mancat dimineata de seful chelios la micul dejun inainte de cafea, acest om ne otraveste orasul cu prezenta lui si ne polueaza aerul cu respiratia lui. Deci , Rosca ia calul meu si du-te la Gigi si fa-i o felatie pan la constipatie. Hai pa ! Mars in Ghencea !

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...