23 mai 2011

Diabolicul Mărin s-a umplut de hăndel

Booveanul s-a căcat din nou pe el… A vrut să-l împroaşte pe Piţurcă şi tot el s-a umplut şi mai rău de căcat. A crezut că montând un fişier audio în stilul inconfundabil al fiţuicii sale de şantaj, va convinge pe cineva că fostul manager al Ştiinţei e de vină pentru dezastrul în care a dus clubul. N-a reuşit însă asta, pentru că Victor Piţurcă nu e fals şi a spus şi-n această înregistrare ce spune de vreo 5 luni încoace pe la toate televiziunile. Cu singura diferenţă că exprimarea e mai liberă într-o discuţie privată, motiv pentru care auzim din 5 în 5 secunde diverse lucruri despre pula unui mesean şi gura lui Mărin (nu că n-am avea toţi astfel de fantezii).

“Dovezile indubitabile” de care vorbeşte ospătarul (fără doar şi poate autorul publicării înregistrării) nu există, pentru că pe înregistrare se vorbeşte aproape exclusiv despre cum să fie el înlăturat, ceea ce vrea toată Oltenia! Şi despre un nou început, fără el, spre disperarea lui!

Rămân doar câteva întrebări: cine a realizat înregistrarea montată ulterior de şocâtele Şorici la redacţia fiţuicii şi cum şi de ce a ajuns ea la Mărin.

Foarte ciudat e însă cum vobesc liderii de la peluza Sud despre noua echipă şi care ar fi strategia cea mai bună în legătură cu acest proiect, ba chiar apucându-se la un moment dat să facă şi lotul viitoarei echipe, deşi la mitingul care a avut loc câteva zile mai târziu tot ei au fost cei care au dat mulţimii tonul scandărilor cu “Noi nu vrem altă echipă”… Ce s-o fi întâmplat între timp?

Şi cum se explică acel comunicat al peluzei Sud de sâmbătă, prin care anunţau că ei nu vor participa la mitingul ASO, pentru că “nu sunt masă de manevră”, pentru ca apoi să vină şi ei şi chiar să conducă operaţiunea?

Puzzle-ul pare a se completa cu scandarea “Noi nu vrem altă echipă”, care i-a căzut la fix lui Mărin. Nici dacă ar fi comandat-o el n-ar fi ieşit aşa de bine, totul pentru ca apoi sluga Şorici să facă un material pe această temă în fiţuica booveanului. Astfel, iniţial Minciunelu îi numea pe cei de la ASO “aşa-zişi suporteri” şi apoi ne spunea că “o altă parte a suporterilor Ştiinţei (peluza Sud) au mirosit manevra prin care se încearcă săparea sistematică a singurei IUBIRI ALB-ALBASTRE, denunţând mitingul ce se “coace” în grupurile care urmăresc înlocuirea Universităţii Craiova cu un surogat”. Apoi, la finalul mitingului încheiat prematur, Ajică a publicat în fiţuica sa un material intitulat “Ştiinţa e numai una”, adică exact scandarea care-l unsese pe suflet (nu că n-ar fi numai una, dar NOI credem că e aia din inimile noastre şi nu hârtia din sertarul jegului chel).

Ca prin farmec, “aşa-zişii suporteri” erau acum “suporterii care au scandat ''Nu lăsaţi Ştiinţa să moară'' în faţa primăriei”, mai ales că “Fanii şi-au exprimat în mod repetat refuzul ideii înfiinţării unei noi echipe în Bănie”.

Indiferent cum a ajuns la Minciunelu înregistrarea (avem o presimţire că vom afla în scurt timp asta) şi deşi aceasta îl incrimnează şi mai mult pe boovean în ochii fanilor, Mărin a obţinut totuşi ceva de pe urma acţiunii sale. Diabolicul tiran a reuşit să dezbine pe toată lumea, pentru că interesul său e să nu se facă până la urmă un nou proiect şi deci nimeni să nu-i ameninţe rolul de circar-vedetă care-i place atât de mult. Iar după publicarea înregistrării, impostorul cu ochelari de plastic e posibil să se apropie de acest deziderat, pentru că e posibil ca Victor Piţurcă să se simtă trădat şi să renunţe la proiectul care ne-ar putea reda identitatea şi mândria.

O mare parte a celor care au ascultat înregistrarea sunt de părere că autorul ei este chiar Gabi Blondu, a cărui voce se aude cel mai puternic pe durata acesteia. Vom afla până la urmă cine a fost cel care a orchestrat această mizerie, dar până atunci un lucru e cert: cineva de acolo a făcut-o şi tot cineva de acolo s-a dus cu ea la ospătar, care a oprit-o contra-cost.

Sperăm doar ca reacţia lui Piţurcă să nu fie cea la care se aşteaptă booveanul şi să mai avem o şansă de a exista ca suporteri. Pentru că dacă Piţurcă renunţă, booveanul şi-a atins scopul.

FORZA  PIŢI !!!

33 de comentarii:

  1. Marin a subliniat doar pasajele care ii convin ... a invatat de la seful lui becali... se vede cum gabi blondu este acolo sa il faca pe piturca si incearca sa scoata de la el cu dezlegarile cu prima pentru dinamo sa nu ii lase pe panduri sa joace si presupusu blat cu otelu ... parerea mea este ca a fost foarte bine scolit de mititelu...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca piturca renunta cumva sa imi bag pula in ei de liderii pulii!!!!! ma rog sa nu cumva sa se gandeasca piti sa renmunte!

    RăspundețiȘtergere
  3. PITURCA VINO LA CRAIOVA SA IL PISAM PE mititelu
    LASA-I DRACU PE BLONDU SI POSTASU NU MAI VORBI NICIODATA CU EI CA NU NE REPREZINTA EI. AI VAZUT CA LA TOATE MECIURILE GALERIA DE LA SUD ERA CEA MAI PUTIN NUMEROASA. LA PELUZA SUD SE UMPLEA ULTIMA OARA DUPA CE LA TRIBUNA 2 ERA PLIN SI LA TRIBUNA 1

    PITI AI INCREDERE IN CRAIOVENI TOTI TE VOR AICI

    HAI SA FACEM ECHIPA PITI TE RUGAM

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru cine se mai mira de ce actualii lideri ai peluzei sud nu mai prezinta incredere pentru nimeni poate dupa toate astea isi gasesc raspunsul. sunt niste oameni de cacat care nu au nimic in cap si vor decat sa mai faca rost de un ban. si astia au facut mult rau craiovei.

    RăspundețiȘtergere
  5. sudul e praf23 mai, 2011

    craiovasport de ce nu spuneti raspicat si clar ca blondu a facut inregistrarea pentru bani? si ca el joaca mereu la doua capete.ce stia el cati bani are mititelu, ca mai are o mie-doua ca asa si pe dincolo. ati vazut cum vorbea blondu de virgi si de aso care a organizat mitingul? ca sunt niste copii de 20 de ani ? fmm de nespalat paliu are 20 de ani ba milogule???? au dato asa ca sa para ca ei sunt mari si tari si taie si spanzura in galerie si toti ceilalti sunt niste copii si pot ei sa ii influenteze. cei de la bucuresti de la fostul blue lions au cazut de fraieri la toata strategia lui blondu. pai de aia a chemat blondu 20 de insi acolo ca sa nu stie piturca pe cine sa banuiasca. cand vreodata chema el tot beleul cand el face din astea singur sau cu posti? sper sa imi publicati comentariul .

    RăspundețiȘtergere
  6. E unul sunt foarte foarte bucuros ca a aparut inregistrarea asta. Piturca a cazut foarte foarte bine si asta i-a convins pe multi care inca nu stiau cum sa se raporteze la Piturca. Acum toti au realizat ca Piti a avut bune intentii si indiferent de ce au facut B&P, daca au facut ei,Piturca are o imagine foarte buna. Sper doar sa nu-l fi afectat prea mult atacurile de azi ale butoiului cu cacat Horica Closca Ivanovici si sa nu se fi suparat prea mult si sa ne ajute sa scapam de sarac!

    Bravo Piti ai respectul meu! Hai sa recladim Stiinta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va dati seama Marin a declarat ca a ascultat de 2x inregistrarea ... probabil ca este dejea la a 3`a sau a 4`a ascultare acuma :))) va dati seama ce fericit a fost cand isi bagau aia de toate in gura lui :))) .... pentru mine e clar .... blondu a fost calul troian ... am impresia ca postasu nu a fost implicat ... era mai rentabil pentru blondu sa nu imparta suma la 2 ...

    RăspundețiȘtergere
  8. ajica e ofticat ca se fute alinuta cu toata craiova23 mai, 2011

    aici se vede cat de corect e piturca.putea sa spuna ca mititelu a facut 50 de blaturi nu il obliga nimeni sa spuna ca nu a facut niciodata si nici macar nu era in avantajul lui.dar el a spus ce a crezut ca e adevarat.bravo piti!!

    RăspundețiȘtergere
  9. postasu a fost acolo e chiar ala care injura non stop. daca nu stiti nu mai comentati aiurea. virgi nu a fost. a fost doar sudul si cei din bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda...din cauza unor oameni ca Blondu o sa ramanem cu pula in mana, a preferat sa se vanda precum Iuda in loc sa se zbata alaturi de noi, imi e scabra de asfel de oameni

    RăspundețiȘtergere
  11. Melodia aia care e pe fundal de zici ca se intoarce o ostire de pe front si iti lasa imaginea unui masacru si toate cuvintele din descrierea inregistrarii care sunt exact din vocabularul lui mititelu sunt dovezi mai mult decat clare pentru cine a publicat inregistrarea.Blondu pune in continu intrebari din alea despre gaman si barboianu,despre blaturi, si vocea lui se aude cel mai tare,deci era cel mai aproape de reportofon. Respect Piturca cu asta ai capatat respectul nostru definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  12. As mai completa cu ceva acest articol: la inceputul inregistrari apare pe ''crol''numele si al lui Virgil Cancea,reprezentant al A.S.O si membru al factiunii SEZIONE ULTRA, cum ar fi si el prezent acolo sau k ar fi si el complice la acest ''FAS'' de inregistrare, el fiind in acea zi pe la primarie si la jandarmerie zbatanduse sa faca rost de aprobari pentru mitingul de pe data de 22 mai. In rest foarte bun articolul.FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  13. Mititelu a luat foc! "Şefii galeriei l-au influenţat pe Piţurcă, sînt nişte psihopaţi toţi"

    acuma ii ataca la caterinca pe aia ca pate mai pacaleste pe cineva ca nu el a dat caseta si a fost pe mana cu unu din ei probabil marele bulibasa baltat.brutaru s-a scolit pe langa staicu da e mult mai pervers decat ala.si culmea,am vazut ca nenea blondu stie asta.oare de unde?

    RăspundețiȘtergere
  14. Unu dezgustat23 mai, 2011

    Sintem de kkt meritam tot ce se intampla mai bine nu ne mai gandim la Stiiinta fiindca nu mai e a noastra e a lu Marin pe veci

    RăspundețiȘtergere
  15. Libertate pentru Blondu! (>

    RăspundețiȘtergere
  16. Am venit la miting tocmai pentru ca auzisem ca nu vin sclavii de la Peluza Sud cand i-am vazut acolo m-am dus sa beau o bere la terasa nu ma intereseaza vreo galerie atata timp cat ii vad pe blondu si postasu acolo

    RăspundețiȘtergere
  17. Piturca nu mai vine ne-am pishat pe singura noastra sansa de a mai avea fotbal la Craiova... Sa joace Marin booveanu si cu Blondu al lui de acum incolo

    RăspundețiȘtergere
  18. Unde sunt brigazile de altadata ne-am dus pulii de suflet Blondu se ferea inainte acum a ajuns sa faca smecheriile chiar la televizor nu il mai intereseaza de nimeni a ajuns in ultimu hal daca nici nu se mai ascund

    RăspundețiȘtergere
  19. SA FACA BLONDU CONFERINTA DE PRESA SI SA SPUNA CE S-A INTAMPLAT POATE NU I-A DAT EL INREGISTRAREA LU MITITELU DACA TACE ATUNCI E CLAR...

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce l-as baga pe Mititelu cu capul in veceul ala!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. asta e finalul mititelului...........se zbate si nu stie ce sa mai inventeze. sper doar ca piturca sa nu ne abandoneze si o sa fie imparat indifernt de ce a facut gabriel tarca

    RăspundețiȘtergere
  22. STAN SI BRAN AU INREGISTRAT23 mai, 2011

    BA CRAIOVASPORT CUM ADICA "VOM AFLA PANA LA URMA CINE A FOST"? NU E CLAR CA BLONDU E AUTORU SAU CUM? CE SA MAI AFLAM PANA LA URMA?? PAI NU A FOST EL PE LA MITITELU A 2 ZI SA PUNA COMUNICAT CA PELUZA SUD NU VINE LA MITING? CU OCAZIA AIA I/A ARATAT SI CASETA DE CARE CEILALTI NICI NU STIAU SI MITITELUL S/A OFERIT SA O CUMPERE . CE PLM NU E CLAR?

    RăspundețiȘtergere
  23. l'am vazut pe piti la sport.ro asta seara. a zis ca nu renunta deci inca mai e o speranta. sper sa nu il fi afectat asta prea tare si sa nu dea satidsfactie debarasatorului asta. blondu=vandut

    RăspundețiȘtergere
  24. ce mi-a placut cum zicea piturca ca il distruge pe bolnavul psihic si apoi ii ia palmaresul si ne da echipa inapoi.....:)) sunt suporterul pe viata al omului asta! PITURCA! PITURCA! PITURCA!

    RăspundețiȘtergere
  25. cica suporterii au spus ca e posibil sa fi inregistrat ospatarii de la local.....si cum, au dat inregistrarea lui mititelu din solidaritate ca a fost si el o data ospatar ca ei sau cum? se mai lanseaza si ipoteza DNA.

    RăspundețiȘtergere
  26. horia coruptovici23 mai, 2011

    fragment din editie speciala de booveni:
    "Din discuţiile purtate de Victor Piţurcă şi o parte a liderilor galeriei alb-albastre aflaţi în cârdăşie cu acesta, printre care îi amintim pe Gabi Târcă, zis Blondu’, Virgil Cancea şi alţi aşa zişi ultraşi, “reiese clar faptul că Piţurcă a coordonat această retrogradare"

    virgi nu a fost acolo dar mighty ii amesteca intentionat pe toti ca sa nu cada cumva rau doar omul lui. daca nu stiti la cine ma refer va dau eu un indiciu: il cheamala fel ca pe fiesa aia care nu mai are bani de facultate. da sa vina sa ii dau eu dupa ce o fut in gura putin.

    RăspundețiȘtergere
  27. Inca ceva .... Pitzi iese inca odata bine ... pentru ca el spune ca datorita lui giovani becali au ajuns la dinamo care este impresarul lor... marin nu il mai suport cand il vad cat de pervers este ... este ceva iesit din comun ... omul asta e diabolic nu ii ajunge ca ne-a bagat in B

    RăspundețiȘtergere
  28. Peluza Nord24 mai, 2011

    Virgi nu a fost acolo si nici altii din Sezione. A fost Blondu cu Gavriluta,Gogoasa,Ou… trupa lui de soc. Postasu a lipsit se pare ca a fost invoit.
    Din pacate si cei din Bucuresti- Marian Kermit, Edi Grasu,Tranchilo… era nevoie si de ei acolo ca sa nu fie doar Blondu cu ai lui ca atunci era clar. Dar din pacate pentru Blondu aia s-au ratacit si au ajuns mai tarziu iar inregistrarea incepe cand nu se auzeau decat vocile lui Blondu Gavriluta sau Ou. Deci mai aveti dubii in privinta autorului inregistrarii?

    RăspundețiȘtergere
  29. bai baieti...ne meritam soarta ma.....
    piturca daca inca mai vrea sa ne scoata din cacat e prea baiat.dar tare imi e ca castigat mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  30. cate trebuie ba sa va mai faca gabriel tarcaiala prostilor? sau nu mai aveti nici un cuvant de spus in fata lu alde gavriluta cici si tambal?

    RăspundețiȘtergere
  31. blondu si postasu nu sunt decat niste manelisti nasoi care au profitat tot timpul de pe urma Universitatii...

    RăspundețiȘtergere
  32. vlad loves adrian24 mai, 2011

    hai mey incetati cu astea ca pizdurca al vostru e un nenorocit, plus de asta il vreau la steaua, ca vorba aia...nu degeaba imi da nea ady bani de albota si de gaz sa ajung in ghencea sa vad si eu un meci live la ekipa mea de suflet, ati vazut ce bine imi shade in trickoul ros-albastru colo impeluza. skuzatimi gramatica dar la ESO nu am nevoie de ea, ca in comentarii apar numai mesaje de la analfabeti, facute de mine, "dan din italia", "florin din severin". Forta stinta, sunt inpacat cu idea ca am retrogradat, dar o sa ne intoarcem cu brendu in prima liga in cel mult 12 ani(atunci cand o sa fie presedinte/antrenor/jucator/maseor/ofiter de presa/ al mic a lu nea ady). Va pup si oricum nu va iau in seama. muie pizi!

    RăspundețiȘtergere
  33. SPECIAL pentru craiovasport.blogspot.com. Uitati-va un pic in arhiva saptamanii trecute si o sa gasiti un pasaj din care eu am extras un paragraf. Scriam eu atunci ca exista niste persoane care au fost la discutie cu Piturca si joaca la doua capete. Se stiu ei care sunt. Scriam, si comenteaza unu pe acolo ca rupe capul la aia care scriu pe forumul vostru. Va amintiti ! Ca doar nu sunt sute de mesaje . Redau acum "Craiova isi va da viata pe teren cu Gaz. O sa vedeti! AM INFORMATII, aceasta retrogradare e programata de mititelu. Vrea sa vanda tot, a aflat de pe "surse", ca i se apropie sfarsitul . Trage la greu cu vanzarile la negru. Totul e o mare inscenare cu depunerile de memorii. Banii sunt luati DEJA.O sa vedeti ca am dreptate ! Piturca nu cred ca o sa faca alta echipa... Aseara s-a intalnit cu membrii ai galeriei, bine ca unii din ei care au fost acolo, joaca la doua capete( nu dau nume , se stiu ei), raspunsul a fost unul ambiguu, si neclar.Asa ca, oricum Mititelu nu va avea voie nici in Liga a II-a, si cu noroc va juca in Div C. TOTI LA MECI CU VICTOR PITURCA, dar...incep sa fiu sceptic. Totusi hai la miting !
    19 mai, 2011"
    Si inca ceva: Mititelu a fost vandut de cei pe care i-a cumparat !!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...