21 mai 2011

Booveanul contraatacă

Aşa cum am anunţat de mai multă vreme, diabolicul ospătar analfabet va uza de orice mijloace pentru a rămâne în centrul atenţiei, chiar şi după moartea Ştiinţei. Indiferent pe cine cumpără şi peste câte cadavre trebuie să calce, tiranul Mărin va face orice pentru a-şi menţine controlul asupra unui nume care-i conferă mediatizare şi care practic ţine în viaţă personajul său grotesc.

Acum, booveanul l-a pus pe viermele Şorici să compună pentru fiţuica sa de şantaj câteva materiale atât de insalubre că-ţi vine să te caci pe ele şi să i le dai gherţoiului Gigy Aditză să le mănânce, că tot e foamea mare la Niuiorc. Apropo, se pare că dobitocul ăla care se visează un fel de prinţ moştenitor şi crede că e stăpânul Craiovei, trimite suporterilor mesaje pe feisbuc în care numeşte marşul durerii alb-albastre un “cârd de oameni”. Cam aşa s-ar prefigura deci viitorul lui FC Booveni, cu un dement care se crede Zeu şi un bastard care se pregăteşte să-i urmeze la tron.

Ne întrebăm cât va mai ţine trustul Intact angajat pe post de corespondent acea lichea infectă care-i spală testiculele booveanului. Şocâtele Şorici este principala gură de tun a booveanului de ani de zile, el făcând toată treaba murdară. Orice manipulare, oricât de grosolană ar fi ea, i se năzare ospătarului jegos, e pusă imediat în practică prin intermediul acestei scursuri umane despre care unii susţin că acum câţiva oameni vindea brânză prin pieţele din Craiova.

Din păcate, constatăm cu mâhnire că există şi anumite personaje care au legătură cu peluza şi care acceptă să se vândă dementului chel pentru câteva mii de RON, şi acelea împrumutate de la vrăjitorul Marcel, ademenit de Mărin puţin pe la Niuiorc ca să aibă de unde mai scoate ceva mălai după plecarea măscăricilor Regheton şi Chiose.



PS. Booveanul aşteaptă banii de la cioban şi se zvoneşte că dacă nu-i iese şi lui nimic nu vrea să lase nici jucătorii să ia ceva pentru "operaţiunea Gazu". Chiar dacă atunci când vorbeşte la telefon cu idolul său ospătarul joacă în aceeaşi piesă de teatru, ştiind că are public numeros din partea Denea, Ajică i-a transmis pe alte căi mesaje ciobanului că vrea caşu’ şi că va avea el grijă ca jucătorii să moară pe teren. Doar că idolul său a încălcat înţelegerea şi a spus public acum vreo 2 zile câţi bani vrea să le dea jucătorilor lui FC Booveni, recte câte 5.000 de căciulă. Spre disperarea lui Mărin, care nu intenţiona să distribuie mai mult de 2.000 la fiecare, restul urmând să-i oprească la el, că vin zile negre. Vom vedea azi dacă i-a ieşit şi lui ceva sau nu…

10 comentarii:

  1. somoldoc21 mai, 2011

    blondule esti o mizerie.nu mai reprezinti nimic pentru nimeni dintre vechii suporteri ai ajuns ultimul cersetor sa prostesti niste copii idioti si sa iti faci rost de bani pe spinarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. vai vai moare ospatarul de grija mitingistilor....ce morti ilui vrea sa puna botnita la toata lumea???????
    vedeti ca a scris si alin fornade unarticol despre miting.

    STIINTA LIBERA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine mai ia in seama vomitaturile din fituica falimentara?

    RăspundețiȘtergere
  4. TOATA LUMEA LA MITING21 mai, 2011

    TOATA LUMEA LA MITING!!!!!!!!!!!!!!
    DACA MAI AVETI VREUN PIC DE SPERANTA HAIDETI MAINE SA SPUNEM CE VREM CU VOCE TARE!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. craiova libera!!!!!!!!!
    peluza sud daca nu vine alaturi de toti oltenii e compromisa de tot.blondu a vazut meciul cu dinamo de la oficiala si l a trimis pe gogoasa si pe restul "baietilor" sa o arda smardoi. asa ca nu mai spneti nimic de gabi blondu ca stim toti cine e si cu ce sa ocupat o viata intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  6. STIINTA E A NOASTRA!
    OSPATARU NE SUGE CARU!

    RăspundețiȘtergere
  7. UNIVERSITATEA CRAIOVA suntem noi, nu familia gretoasa a cacatului de marin. Hai sa o spunem ca sa stie toata lumea !!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://decapulmeu.wordpress.com/2011/01/12/secretul-lui-mititelu/

    RăspundețiȘtergere
  9. sclavetele ala de sorica cred ca io da pe nevastasa sa o foota marin si asa il tine pe langa el booveanu.antena1 si gsptv sunt de cacat ca platesc un individ ca ala.

    RăspundețiȘtergere
  10. PFFFFFFFFFF CUM ARATA COCALARU DE GIGI ADITA! SA PUNETI SI CU SORA LUI CEA CURVA CATEVA POZE SA VADA TOATA CRAIOVA CE ZDREANTA E ACTIONARA LA FC BOOVENI.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...