8 apr. 2011

Suntem bătaia de joc a unui dement. Cât vom mai răbda…?

Mărin Minciunelu:
“Vom începe un nou proiect, au trecut cinci ani de zile de la primul, am experienţă. În tot acest timp, m-am implicat foarte mult, atât financiar, cât şi sufleteşte. Indiferent dacă retrogradăm sau nu, voi începe un nou proiect, cu jucători noi.”


Definiţie
Alienaţie mintalăGrad de boală psihică în care subiectul nu este responsabil pentru actele sale; Tulburare gravă (parţială sau generală) a funcţiilor psihice, în care bolnavul nu mai deţine controlul asupra propriilor acte, astfel că nu-şi mai poate aprecia nici suferinţa şi nu mai poate răspunde de faptele sale, devenind incomod şi pentru cei din jur.



Căcatul boovean îşi bate pur şi simplu joc de noi. De ce? Pentru că poate.
Dacă un alienat mintal ne batjocoreşte nu e el de vină, ci noi, pentru că-i permitem acest lucru. Aşa cum CRAIOVASPORT v-a spus-o în nenumărate rânduri, tiranul megaloman şi paranoic nu ia în calcul să ne cruţe. El nu va renunţa niciodată de bunăvoie la a ne chinui în cel mai inuman mod.
Până când vom mai răbda umilinţa?

După ce acum 6 ani a promis “proiecte” în urma cărora Ştiinţa trebuia să ajungă la performanţă, câştigând sau măcar luptându-se pentru trofee, impostorul de la Niuiorc vine acum în faţa tuturor şi, profitând de haosul care bălteşte-n Craiova, ne râde-n nas şi-şi bate joc de lacrimile noastre.

Ospătarul care-şi ascunde caracterul infect sub eternii ochelarii de plastic a văzut că poate profita de letargia noastră şi asta face. El n-are sentimente şi nici remuşcări. Ne spune că acum are experienţă. După ce ne-a promis titluri şi participări în cupele europene, terorizându-ne însă de teama retrogradării an de an, vine în faţa tuturor cu un tupeu fantastic şi spune că indiferent dacă retrogradăm nu vom scăpa de acest coşmar, pentru că va începe el “un nou proiect”.

Mărin vrea să înceapă un nou proiect cu speranţele şi sentimentele noastre. Aşa vrea el, noi n-avem nimic de spus. După ce a minţit de mii de ori şi şi-a încălcat promisiunile în orice situaţie, el ne vorbeşte de parcă noi am fi supuşii săi. Jagardeaua cheală ne confundă cu Ţicleanu, Viceroy sau Roşcaca. Crede că noi toţi suntem sclavii lui. Şi face asta pentru că noi îl lăsăm s-o facă. Pentru că noi nu-i spunem “STOP, tu nu reprezinţi nimic! Tu eşti un nimeni! Nu exişti pentru NOI!”

Depinde doar de noi să ne scuturăm de jugul acestei crunte dictaturi. Universitatea Craiova e un simbol. O iubire infinită pentru milioane de inimi albastre. Şi un SIMBOL nu poate fi un SRL! Ce vină au milioanele de suporteri ai Ştiinţei dacă un anume SRL, care se pretinde a fi Universitatea Craiova, dă faliment? Unde dispare atunci simbolul nostru, istoria noastră, în neant?

Nu, Universitatea Craiova suntem NOI, cei care o iubim! Şi suntem atât de mulţi...
Mărin e doar un profitor. Un samsar al vremurilor prezente care a reuşit să ne prostească în cel mai grosolan mod cu putinţă. Când ne vom dezmetici, când ne vom trezi cu toţii din minciunile lui tranchilizante şi vom gândi limpede, vom avea o şansă. Aceea de a ne aduna şi a-i spune că NU MAI VREM! Că s-a terminat coşmarul nostru. Că nu mai are nici o putere asupra noastră. Depinde doar de noi când va fi acea clipă. Poate-n curând, poate prea târziu. Poate niciodată…

28 de comentarii:

  1. fratilor, la urmatorul meci acasa, sa umplem stadionul. sa facem ca la meciul de pomina cu national, cand toti eram impotriva universitatii dinamo craiova. insa acum, din primul pana in ultimul minut sa ii umplem de muie pe mititelu si toti argatii lui, cu tot cu familie plus alinuta. trebuie sa il disperam pe dement. sa moara ! sa pornim razboi total !

    RăspundețiȘtergere
  2. Haideti la urmatorul meci sa umplem stadionu sa il spurcam!!

    RăspundețiȘtergere
  3. NIMENI LA MECI! nu trebuie sa ii mai dam vreun leu booveanului.daca ne vom strange vreodata trebuie sa o facem la un miting nu pe stadion ca asta e in strae si sa zica ca s-au intors suporterii langa fc booveni.....
    PLEACA JEGULE!

    RăspundețiȘtergere
  4. mai tineti minte cum zicea mititelu dupa ce l-a dat afara pe piturca inaintea returului ca 90 la suta dintre suporteri sunt cu mine :))
    unde mortii matii sunt ba boovene aia 90 la suta care sunt cu tine ca vad ca e stadionu gol! pisamas pe tot neamu tau de sarac paranoic vrei sa ne distrugi de tot a??

    RăspundețiȘtergere
  5. MUYEEEEEE mititeluleeeeeeedeeeee

    RăspundețiȘtergere
  6. imi e scarba de jegul de mititelu08 aprilie, 2011

    mizeria de mititelu a zis " ca piturca e vinovat pentru situatia asta" :)))))
    IN-CRE-DI-BIL deci el il aduce pe piturca ,el il da afara si pe urma ala e vinovat ca vine si cu bani de acasa.cica piturca i-a luat cei mai buni jucatori.stau si ma gandesc ce dracu de jucatori a luat piturca, ca in afara de gaman care si el mai gafa nu vad altu.barboianu e un jucator mediu si oricum si barboianu si gaman joaca slab la dinamo. da pe iliev cine i l-a luat brutarului? ca parca anunta chiar el ca se intelesese amiabil sa plece si el si gargorov. pe wobay care era cel mai bun cand a fost piti antrenor cine i l-a luat, tot piturca? cine nu a platit jucatorii ,sau era datoria lui piturca? cine l-a vandut pe costea la steaua desi zicea ca el nu face asa ceva ? normal ca ala nu mai joaca nimic acuma ca vrea sa nu se accidenteze.la fel ca si ceilalti care nu mai stiu cum sa faca sa plece.

    lumea vorbeste prin oras ca vizita aia a lui mititelu la camataru a fost ca sa ii transmita lui piturca sa se intoarca ca e disperat,nu a avut legatura cu pamanturile. dar se pare ca piti nu a acceptat.daca nu se intampla ceva din partea autoritatilor va muri de tot fotbalul in craiova.cu alde blondu e clar ce se intampla ala ia bani de la toti si e de partea cui da mai mult... ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba ne/au facut bardaf Ciuri Buri s/au distrat cu noi .

    RăspundețiȘtergere
  8. lupul-cel-rau08 aprilie, 2011

    Bai, nu mai pot! Stie cineva cand se judeca la FRF recursul parlitului pentru cele 7 milioane? Dupa aia, mai e doar TAS-ul si scapam!

    RăspundețiȘtergere
  9. UN protest sau haideti la meci sa-l injuram 90 de minute !

    RăspundețiȘtergere
  10. Santem varza dam mesaje pe siteuri si nu facem nimic am lasat Stiinta pe mainile acestui dement ...timisorenii au iesit zeci de mii pe strada pt a apara ceva ce nici nu le apartinea si noi nu santem in stare de nimic numai gura e de noi ... ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  11. Muie celor cateva sute care mai vin la stadion

    RăspundețiȘtergere
  12. mititelu lasa-ne ca tu bagi echipa-n b....

    RăspundețiȘtergere
  13. Muie celor care iubesc echipa din fata tastaturii si nu vin pe stadion sa il injure pe marin! nu celor care se duc la meciurile craiovei!

    RăspundețiȘtergere
  14. legal, civilizat, organizat. Luati naiba o autorizatie pentru un meeting/protest. Preferabil sa nu vina si jegosii care au venit din interes prin galerie, indiferent de brigada! A.S.O. poate face ceva organizat?!

    RăspundețiȘtergere
  15. baieti hai sa facem ceva, orice dar sa nu stam cu mainile in san, macar acum in al 12-lea ceas! Cei mai fierbinti dintre romani? :((

    RăspundețiȘtergere
  16. NU INTELEG REACTIA PUBLICULUI.....CATEVA INJURATURI RAZLETE LA ADRESA SARACULUI......CAT MAI CONTINUAM FRATILOR SA FIM BATAIA DE JOC A ACESTUI PARANAOIA???????MA INTREB CAND O SA NE STRANGEM 10-15 MII SA MERGEM PESTE EL ?????????

    RăspundețiȘtergere
  17. lupul-cel-rau09 aprilie, 2011

    Hahahah... i-auzi la Mititelu pe SportRO: "Piturca vorbea numai de viitor, le promitea suporterilor ca o sa faca si o sa dreaga..." Cat de terminat sa fii, frate, sa zici asa ceva, cand tu de 6 ani faci numai promisiuni, previziuni si tur de televiziuni?!? Sper sa te scoata aia de la FRF dator la Piti 12 milioane, nu 7... FMM de dobitoc mincinos si nesimtit!

    RăspundețiȘtergere
  18. lupul-cel-rau09 aprilie, 2011

    I-auzi, alta: "Piturca voia sa aduca 10 superfotbalisti, sa bag io 6-7 milioane, dar zicea ca nu garanteaza titlul..." Al' dracu' fricos, Piti asta... sa nu-i garanteze iel titlu' lu' Ajica! Bai, Satano, data viitoare sa faci bine sa promiti, nea Adi cel mai mult lucreaza cu promisiuni... sau nu stiai?

    RăspundețiȘtergere
  19. miercuri dimineata la ora 8.30 blondu de la galerie a coborat din taxi in fata la club si a vrut sa intre la mititelu dar era inchis si a intrat pe usa aia din lateral : GABI BLONDU NE A MAI VANDUT INCA O DATA .... MORTII LUI DE MILOG

    RăspundețiȘtergere
  20. Marin ne-a bagat in B! e clar suntem la 8 pct de pandurii....

    RăspundețiȘtergere
  21. de ce nu ma mira ca vandutul de blondu face d'astea?

    RăspundețiȘtergere
  22. in fata portii lui minciunelu, a fost gasita violata UNIVERSITATEA CRAIOVA...Politia nu a avut ce face, EA este curva lui si IUBITA noastra...
    Cred k ne meritam soarta ...am acceptat prea usor, k acest om infect sa ne stabileasca destinul...nimeni de la A.S.O. nu mai da nici un comunicat,nimeni nu mai ia nici o atitudine...este TRIST dar ADEVARAT

    RăspundețiȘtergere
  23. Blondu s-a vandut pe el, ca e o curva proasta nu pe noi, si da suntem 99% in B si avem sanse 1% sa batem diseara pe Rapid...multumim Adriene..

    RăspundețiȘtergere
  24. lupul-cel-rau11 aprilie, 2011

    si ce, daca sa dus Blondu la Ajica? o sa plateasca Gabi Blondu alea 7 milioane lu' Piti? :)))

    RăspundețiȘtergere
  25. Salut.virgil_ucv@yahoo.com.poti sa-mi scri pe mail, poate facem ceva, pe stadion sau in afara lui, poate o sa fie ultimul lucru pe care il facem....Virgil Cancea.

    RăspundețiȘtergere
  26. poi la meciu cu pandurii doar 7 oameni am injurat pe sarac...restul se uitau la noi cu dispret si erau nepasatori...de ce mai veniti pe stadion...sa mancati seminte si alune...

    RăspundețiȘtergere
  27. In anul 2011, in loc sa avem mult mai multa siguranta in viata de zi cu zi, traim clipe de cosmar. In plina strada pe calea Unirii , din ordinul lui Mititelu sunt batuti oameni nevinovati: vicepresedintele fost la U- Lucian Mitu. Cititi presa toata din capitala: Gsp, Prosport, Sport.ro. INCREDIBIL...Asta , doar ca sa arate ce mare scula e el Mititelu , cu Lubenita al lui si cu Petrica cu tot. Prost ar fi Mitu sa nu se duca sa faca niste plangeri, sa scoata niste acte medicale si sa se vada cine l-a pus pe animalul ala sa bata lumea in mijlocul strazii , ziua in amiaza mare. Ce mititelule, vrei sa semeni panica? esti incoltit rau si vrei sa dai exemple? Ti-e frica de ce ti se va intampla? Stai sa vezi !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. lupul-cel-rau12 aprilie, 2011

    Din ce am inteles, se pare ca in schimbul cedarii lui Busu la Rapid, Mititelu a aranjat cu Dinu Vama sa cada nocturna si sa nu fie motorina in generator! Surse din interiorul Niuiorcului sustin insa, ca nenorocitul de Piturca ar fi fost vazut aseara, in jurul orelor 20.45, cu 2 canistre suspecte in zona Teatrului Giulesti!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...