19 apr. 2011

Şi ŞOC: Regheton face figuri cu Mărin; Petrică se pregăteşte să-i dea bastârca!

Cu un palmares impresionant ca tehnician, celebrul antrenor secund adus de Mărin să scape pe FC Booveni de retrogradare a îmbunătăţit vizibil jocul echipei, care începe să se exprime în teren la un nivel înalt. Sub bagheta lui Regheton, talentaţii breleanţi nu au şters pe jos cu toţi adversarii doar din cauză că au avut mare ghinion, i-au furat ca-n codru arbitrii şi au clacat în faţa linşeajului mediatic la care i-a supus CRAIOVASPORT, gaeta lu’ Ina Voinea şi, din când în când, câte un curajos de prin presa centrală, care-şi mai ia inima-n dinţi să spună câte o frântură de adevăr despre tirania booveană.

Săptămâna trecută FC Booveni chiar a obţinut o victorie de senzaţie, surclasând-o pe mult mai titrata sa rivală, gruparea din Târgu Mureş. Victoria de prestigiu a boovenilor a prilejuit un mare chef la Niuiorc, unde cancelaru’ a întreţinut asistenţa îmbrăcat într-un costum de clovn iar celebra Alinutza a delectat petrecăreţii cu un număr de streaptease. A fost interpretată chiar şi o scenetă comică, în care badegardu’ Petrică îl caftea pe valetu’ Lucică, spre amuzamentul lui Mărin. Deşi rolul presupunea ceva vânătăi, costumat în valet a trebuit să fie avocatu’ Manivelă, pentru că nepotu’ Hihel are pile şi a scăpat de supliciu, iar altcineva nu mai e pe la Niuiorc după ce Viceroy s-a dat la fund.

Din păcate însă, deşi a dat asigurări că ţine minte primul unşpe sugerat de la sediul central şi nu mai e nevoie să-i fie scris pe foaie de cancelar, secundul Regheton a făcut-o de oaie. El a încurcat formula de start şi FC Booveni a pierdut pe dealul Feleacului la scor de neprezentare. Tocmai acum, când marele cârmaci abia şi-a intrat în mână după perioada Piţurcă (ăla care “se credea patron şi făcea echipa”), în care fusese trecut pe linie moartă şi nu mai avea prerogative tehnico-tactice.

Ajică Mărin Minciunelu:
“Nu îmi place jocul echipei noastre, deşi am început bine acest meci. Antrenorul a folosit doi jucători pe care nu trebuia, dar sper că acum s-a convins că am dreptate... Este vina mea 100%. Nu trebuia să îl aduc pe Piţurcă ca să decidă el totul în club.”

8 comentarii:

  1. pleaca boovene! STIINTA LIBERA !

    RăspundețiȘtergere
  2. mititelule vinde echipa ca ma pis pe tine de distrus!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian Marin Mititelu, fan Gigi19 aprilie, 2011

    Pai, ba, manca-v-as pula voastra, de-asta v-am adus io aici? Sa-mi bagati in teren jucatori pe care nu trebuia? Maine ii inchid poarta lu' Prodanca la cantonament! Cu ea inauntru!

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa retrogradeze astia pe booveni in liga 3 si sa antreneze acolo cacatu asta

    RăspundețiȘtergere
  5. MUIE MARINE NE PISAM PE TINE

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuia sa il foloseasca pe nepotu-so busu

    RăspundețiȘtergere
  7. SE STRANGE LATUL , SARACULE ! TE IA DINEL LA EL IN CELULA .... MAI BINE PLEACA CAT MAI POTI.

    RăspundețiȘtergere
  8. e vina mea, din cauza lui piturca. omul asta e bolnav.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...