5 apr. 2011

Drept la replică

Dănuţ Şendre, de la Gaeta Sporturilor, bagă nişte caterincă pe seama “oamenilor de fotbal”. Normal că nu putea lipsi nici ospătarul, doar e şi el vedetă şi om de fotbal. Redăm mai jos bucata care se referă la vita cheală care se pregăteşte de matineu:
“Adrian Mititelu şi-a vândut ieri fierbătorul de cafea pentru a reuşi să păstreze Universitatea în prima ligă. «Vând tot, dar la Craiova nu renunţ», a spus patronul Ştiinţei la intrarea în adăpostul pentru săraci amenajat de autorităţi în fostul IAS din localitate.”

Reacţia lui Mărin nu s-a lăsat aşteptată, iar CRAIOVASPORT respectă deontologia blogăristică şi-o găzduieşte integral, dându-i acestuia dreptul la replică:
Ce să comentez domne, e unu’ Şindrilă sau cum îl cheamă, că cică e el ziarist, de scrie el de mine la mişto. Se leagă de chestiuni de formă, nu de fond, invocă fel şi fel de nebunii, ibrice de cafea, fierbătoare... Pă’ io nici nu beau cafea! Face el ştiri din viitor... Bă Şendre bă, ce deştept te dai tu...!

Deci ăsta face linşeaji mediatic, vă spun io, e tra-la-la! Veţi vedea că timpul îmi va da dreptate. Da’ nu vreau să-l bag în seamă că-i dau valoare, sigur e pe mână cu adversarii mei, care mă blochează de ani de zile… abea aşteaptă să dau greşi, să me-a ei mie echipa…



PS.
Dănuţ gaetarul a scris şi despre noul clovn al Ligii I: Şumudel magraonu’, acest Gigi Becali + Minciunelu al antrenorilor. Doar pentru a face tumbe în faţa peluzei cu coviltir şi-a le intra în graţii juleştenilor cu câteva noi momente de circ, maimuţoiul şi-a lăsat echipa fără antrenor pe bancă o repriză-ntreagă (şi poate încă alte 2 meciuri):
“Marius Şumudică a fost suspendat două etape de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal în urma evenimentelor de la meciul cu Victoria Brăneşti. După marcarea golului egalizator, Şumi Gol a smuls steagul de colţ, l-a fluturat pe nocturnă, după care s-a urcat pe acoperiş, unde şi-a dat pantalonii jos şi a stat în cap pe toată durata pauzei. Într-un final a coborat pe burlan şi a oprit trenul personal care circula pe ruta Bucureşti Nord – Ciulniţa – Feteşti – Medgidia, pupînd toţi călătorii fără bilet.”

Ştim că n-are legătură cu FC Booveni, dar am cedat tentaţiei de a vorbi şi despre altcineva decât Mărin, probabil pentru că am devenit alergici la acest tip de măscărici greţoşi.


Şi, dacă tot ne-am apucat, să-l ponegrim niţel şi Sa-muilă savurosu’ şi spumosu’:
Conducerea GSPTV a anunţat astăzi noua grilă de programe pentru acest sezon, din care nu lipseşte celebrul format “Contraatac”. Emisiunea va fi moderată în continuare de Gigi Becali prin telefon, Tudor Samuilă urmînd să îndeplinească rolul de invitat permanent în studiou.

2 comentarii:

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...