5 apr. 2011

De bucurie că e noul secund, Regheton a făcut conferinţă :))

Perechea palmierului ţâţos e noul “antrenor” al echipei boovene. Adică noul secund al lui Minciunelu. Regheton ăsta e profesionist nevoie-mare, aşa că a făcut şi conferinţă. De presă, nu din aia la telefon cu Mărin şi cu cancelaru’. Aia o face înaintea meciului, poate se răzgândeşte ochelaristul în privinţa echipei de start sau mai are Roşcaca vreo sugestie.

Ne-am gândit dacă are vreun rost să mai redăm şi să mai comentăm declaraţiile (sau, mai corect spus, chiţăielile) navetistului de pe ruta Snagov-Craiova. După ce-am reflectat profund, aproximativ 10 secunde, ne-am dat seama că ne-am pierde vremea analizând paiaţa.

O singură frază ţinem s-o remarcăm:
“Cât timp voi fi eu aici, nu vor mai fi probleme de indisciplină, indiferent de numele jucătorului. Am discutat deja cu ei şi cu Adrian. Echipa se va face la antrenament. Dacă cineva nu va fi pregătit sută la sută…”
Boovene, ai belit-o, nu mai ai timp de Alinutza! Trebuie să te duci la antrenemente, că i-auzi Regheton, echipa se va face acolo! :))
Cam multe prerogative vrea şi-ăsta…

În rest, cu faţa lui de guşter, bebeluşul impresarei pieptoase a aberat ce-i ceruse ospătarul înainte, când l-a vizitat la Niuiorc să facă repetiţie. Evident, ajutat de întrebările (a se citi mingile ridicate la fileu) puse de şocâtele Şorici, reporter de success la gesepeu deşi săracul are mari probleme cu limba maternă (şi nu vă imaginaţi cumva că ar fi flamanda sau suedeza; analfabetul e de la Troaca, o mahala de lângă Craiova).

Dar decât să vă mai plictisim cu amănunte despre nimicurile spuse de Regheton, vă arătăm mai bine câteva imagini sugestive (ca să nu orbecăiţi daţi click pe ele, că se măresc exact ca ţâţele lu Prodanca după siliconare) şi-un videoclip şucar.











...Aleargăăă  Dinaaaaaaaaaa!!! :)))

5 comentarii:

  1. :))))))))))))
    l'ati transferat pe dina la toulouse ?

    RăspundețiȘtergere
  2. NIMENI LA MECI!
    campania suporterilor continua!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ca stan si bran :))) trecand peste partea amuzanta adevarul e dureros. au fost angajati la club 2 refuzati de la Gloria Bistrita. daca nu ma inseala memoria si alain delon si regheton au fost nu cu foarte mult timp in urma antrenori acolo dar Nea Jan i-a ginit din prima pe micuti ca sunt total straini de meseria asta de antrenor si i-a trimis la plimbare. dar Padureanu spre deosebire de marin se mai si pricepe la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate la Montpelier ca aia sunt in albastru.
    De Dina am scapat ,problema e cum scapam de brutarie...ca ne mananca zilele..

    RăspundețiȘtergere
  5. AM AJUNS DE RASUL LUMII

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...