25 apr. 2011

Cât tupeu mai ai, sclavule?!

“Sunt foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Cred că, în mare măsură, Craiova este retrogradată. Este o seară tristă. Nu poţi să digeri prea uşor o înfrângere atunci când conduci cu 1-0 la pauză. Ieşirea lui Gugu şi intrarea lui Ilyeş au decis meciul. Braşov a câştigat meritat. Am renunţat la familii de Paşte pentru că am crezut că aceşti copii ne vor face fericiţi, dar nu s-a întâmplat. Este momentul să se înceapă o reconstrucţie. De vreo două luni umblu prin ţară după echipele noastre de juniori. Avem nişte copii foarte talentaţi. Craiova nu va muri, vă asigur.”

Să disecăm mizeriile scoase pe gură de sluga infectă a lui Mărin, antrenorul de duzină şi “colaboratorul” incompetent care este mireasa Aiurel Ţicleanu.

Ţicleanu e dezamăgit de ce s-a întâmplat… Cică e o seară tristă. Jură-te, Ţiclene! Dacă nu ne spuneai tu că e o seară tristă, nu ştiam. Îţi mulţumim că ne-ai luminat. Ieşirea lui Gugu? Intrarea lui Ilyeş? … Cât tupeu ai Ţiclene? Universitatea Craiova e retrogradată pe teren, nici n-a mai fost nevoie de comisii, şi tu ne vorbeşti de ieşirea lui Gugu? Ai renunţat la familie pentru că “ai crezut că aceşti copii ne vor face fericiţi”? Sclavule, suporterii au renunţat la tot ca să fie mereu alături de echipa asta, sacrificându-şi familiile, banii şi nervii, crezând până-n ultima clipă în bunele intenţii ale booveanului! Tu n-ai renunţat la nimic, pupincuristule! Lingi în continuare, cu aceeaşi impertinenţă, găoaza booveanului.

Crezi că asta ne face “fericiţi” pe noi, că un dement a pus labele sale slinoase pe un sereleu despre care ne spune că e Ştiinţa şi că îşi bate joc de acest nume în fiecare zi, cu ajutorul tău şi pasivitatea aproape complice a autorităţilor şi a Universităţii din Craiova? Crezi că dacă am fi scăpat încă o dată pe teren de retrogradare eram fericiţi cu această măreaţă realizare? Poate nu am fi fost umiliţi atât de mult, dar fericiţi Ţiclene?

“Este momentul să se înceapă o reconstrucţie”…? Ţiclene, eşti o mizerie! După ce ai retrogradat împreună cu Mărin sereleul pe care ni-l prezentaţi drept Universitatea Craiova, mai ai tupeul să deschizi gura? Ne vorbeşti tu de reconstrucţie, de ce trebuie să facem? Tu, incompetentule?! Tu, slugă jalnică a analfabetului cu degetele-n cur? Tu, servitor neruşinat al ospătarului care a pătat definitv şi irevocabil istoria unui simbol?

Ne e silă de tine Ţiclene! Ai un caracter mai murdar decât un veceu public! E greu de înţeles de unde ai atâta forţă şi atâta stăpânire de sine în aceste momente, când în casa fiecăruia dintre noi e înmormântare. Aţi asasinat Ştiinţa, iar tu, perversule, ne vorbeşti despre cum ar trebui să-l sprijinim pe criminal… E mult prea greu de descris în cuvinte ce simţim pentru tine şi pentru stăpânul tău. Şi chiar dacă unii dintre noi vor găsi, într-o bună zi, de dragul amintirilor din alt secol, puterea de a te graţia, istoria nu te va ierta! Niciodată!

10 comentarii:

  1. http://www.petitieonline.com/impreuna_putem_salva_universitatea_craiova_arata_ca-ti_pasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Semneaza petitia ! Arata ca iti pasa ! Scrie un articol despre petitie !

    http://www.petitieonline.com/impreuna_putem_salva_universitatea_craiova_arata_ca-ti_pasa

    RăspundețiȘtergere
  3. ticleanu e un caracter 0 si un mare nenorocit. daca se intampla asa ceva la napoli la roma la milan la rotterdam la belgrad oriunde pai ala nu ca era condamnat public dar era batut de ultrasi indiferent ce fost fotbalist era ca mare asa nu a fost ticleanu asta...iar marin nu mai spun ce era la curu lui...noi suntem penibili nu suntem organizati absolut deloc si blondu de la galerie se vinde pentru 5 milioane vechi oricui se da cu altul in fiecare luna si ii pacaleste pe copiii aia prosti din galerie care habar nu au de capul lor. suntem un oras de cacat,avem doar momentele de bucurie cand stim sa fim unici,in rest suntem jalnici.

    RăspundețiȘtergere
  4. fan_stiinta25 aprilie, 2011

    STIINTA e deja moarta bai nenorocitule! PLEACA INCOMPETENTULE! Ai pus umarul la distrugerea acestui simbol!

    RăspundețiȘtergere
  5. CRAIOVA LIBERA25 aprilie, 2011

    TREZITI-VA SUPORTERI OLTENI!!!!!
    NEBUNIA ASTA NU MAI POATE CONTINUA!!!
    SA NE SALVAM CLUBUL!!!
    Asta nu e Craiova e o facatura care se da drept Universitatea Craiova!
    Echipa noastra nu mai exista,nu putem sa ne mai inchipuim ca FC Booveni e Sttinta noastra!

    SA SALVAM UNIVERSITATEA CRAIOVA !
    VREAU O ECHIPA A SUPORTERILOR,A NOASTRA SI A COMUNITATII!

    RăspundețiȘtergere
  6. ticlene esti o mizerie

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt atat de trist intr-o zi atat de mare.......................

    RăspundețiȘtergere
  8. mai are .. mai are destul

    RăspundețiȘtergere
  9. daca mai continua pe aceasta linie ma pis pe ticleanu si nu ma mai intereseaza ce a fost el ca fotbalist si o sa il injur la fel ca pe muicelu.sa taca in mortii lui daca mai are macar o picatura de onoare si sa plece unde dracu o vrea,adica la camile ca doar pe acolo poate sa gaseasca ceva.oricum si aia il dau afara de slab ce e ca profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  10. sticleanule tot ce ai facut bun pt stiintza a ost umbrit de asocierea cu boovanul minciunel.acum esti partas la retrogradare.rusine sticleanule

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...