4 apr. 2011

Ajică şi “linşeaju’ mediatic”...

Ajică Mărin Minciunelu:
“Jocul echipei nu-l ajută pe Napoli. Nu doar rezultate. Şi-aşa am riscat când l-am adus. El e un antrenor bun pentru echipe mature, nu tinere. Pe fondul scandalului cu Piţurcă, fiind simpatizat de suporteri, am zis să-mi fac mea culpa pentru că l-am dat afară acum doi ani.

A fost o decizie proastă că l-am adus. Până mâine la prânz o să am o soluţie. Reghe e şi el pe listă. O să am o discuţie cu Nicolo peste o oră, vreau să găsim o soluţie amiabilă.

Eu cred că e mai bine că au bătut Pandurii, pentru că trebuie să batem cu sabia deasupra capului. Nu uitaţi de greaua moştenire… Piţurcă a avut şapte meciuri fără victorie, deşi a beneficiat de sprijinul publicului şi tot ce şi-a dorit. După ce a făcut în iarnă, au plecat şi Gargorov şi Iliev şi Wobay...Nu mai zic de cei doi de la Dinamo.

Sunt convins că Piţurcă s-a bucurat la înfrângerea noastră. Ce măsuri să iau la aceşti jucători? Jucătorii au fost ţinta unui linşaj mediatic fără precedent. Unii le dau mesaje că echipa se desfiinţează, că retrogradăm.. Am încercat să stau de vorbă cu jucătorii, dar n-am reuşit. Erau cu moralul la pământ după meci. M-am băgat la echipă doar cu sugestii: i-am propus pe aceşti jucători care sunt admiraţi azi. Şi pe Lung, şi pe Găman, Gângioveanu, dar nu am impus pe nimeni”.



Traducerea CRAIOVASPORT:
N-am făcut tactica bună şi acu’ trebuie să scot pe unu la-naintare, ţap ispăşitor. Nici rezultate n-avem, nici nu jucăm nimic. Aşea că-l dau afară pe alenator, îl trimit înapoi de unde-a venit. Gata, i s-a terminat rolu’ pe care i l-am rezervat în programu’ meu de circ. L-am adus în ianuarie ca să manipulez proştii, că erea iureş mare când l-am gonit pe Piţurcă. Şi lu’ ăsta mai aveam să-i dau şi nişte bani, că câştigase pe la TAS nişte franci de-ăia eleveţieni şi nu ştia contabilu’ să facă conversia.

Ştiu că io când l-am chemat pe alenator înapoi am băgat nişte vrăjeli de-ălea de-ale mele, da’ acu’ spun că am riscat când l-am adus. Atunci îl trimiteam pe sclavu’ meu personal, şocâtele Şorici de la gesepeu şi de la fiţuică, să facă filmuleţe de-ălea şucare la aeroport. Sanchi, să pară transfer de marcă aşea… Acu’ declar că numirea lu’ alenatoru’ a fost o decizie proastă. Ştiu că aţi învăţat pe dinafară demagogiile mele, da’ ce să fac, asta e prosteala mea, alta n-am… Nu aşea am zis eu la plecarea fiecărui maimuţoi pe care vi l-am prezentat drept antrenor, că am greşit când l-am adus, da’ acuma gata, am învăţat din greşeli şi ştiu ce am de făcut?

Alenatoru’ ăsta nici nu ştie să lucreze cu tinerii, el e bun aşea pentru echipe mature, gen Milan. O să ziceţi că el a-nceput să-i bage pe Găman, pe Costea ăla mic, al lu’ Gigi... Fals! Io i-am făcut echipa, aşea că io ştiu cel mai bine să lucrez cu tinerii. Dacă nu mă credeţi, întrebaţi-o pe Alinutza!

Până mâine la prânz, că eu atunci mă trezesc, o să am o soluţie. Ce s-ar face clubu’ ăsta fără mine, dacă n-aş avea eu atâtea soluţii? Staţi liniştiţi, că e Reghe pe listă, ăsta vine fără bani, aduce şi de-acasă dacă e nevoie, că vrea neapărat să se facă antrenor. E ambiţios rău. Nu uitaţi de greaua moştenire (expresia asta e de la emisiunile de politică, că mai uit şi la ălea să mă cultiv)... satana de Piţurcă! Păi mai ţineţi voi minte cum juca echipa când o făcea ăla, de-mi loase toate prerogativele şi se credea patron? Şi cum venea suporterii la stadion... ca teleghidaţi. Crecă le făcea Piţurcă vrăji, împreună cu bucătaru’ ras în cap şi cu Ina Voinea, că v-am mai spus că maică-sa face de-ăştea. M-a vrăjit şi pe mine, să nu aibă fiţuica mea tiraju’ mai mare ca Gaeta de Sud.

Sînt convins că Piţurcă s-a bucurat că ne-a tras-o ăia de la Sportu’, la fel ca o mare parte dintre suporteri, care e răuvoitori şi vrea ca să retrogradez şi să me-a iei mie echipa, ca să-mi distrugă viaţa. Ăştia abea aşteaptă să dau greşi. Ce măsuri să mai iau la aceşti jucători, care a fost ţinta la un linjeaji mediatic fără precedent? Vă place ce expresii bag? Să moară lumea dacă nu sînt cel mai tare! Să mai zică ăia de la CRAIOVASPORT că sînt ieu prost…

Deci unii le dă mesaje la jucători că echipa să desfiinţează, că retrogradăm. Am încercat să stau de vorbă cu jucătorii, da’ n-am reuşit. Ereau cu moralu’ la pământ dupe meci şi nu m-a băgat în seamă, a zis că cică discutăm dupe ce le dau salariile.

Io m-am băgat la echipă decât cu sugestii, adică le-am propus la “antrenori” (aşea le zice Sa-muilă la ăia de-i trimit io pe bancă) primu’ unşpe şi l-am trimis pe cancelaru’ Roşcaca sau pe înfocatu’ Viceroy să le dea foaia, ca să nu-l uite. Cui nu-i plăcea de propunerile mele, devenea incompatibil. Sugestiile mele poate fi admirate şi azi, ca de exemplu Găman – poate fi admirat la dinamo, că n-am avut să-i dau banii înapoi lu’ Piţurcă; Mihai Costea – va putea fi admirat din vară la steaua... şi alţii, care va putea fi admiraţi tot de la vară pe la alte echipe.

6 comentarii:

  1. Care este diferenta intre Adrian Mititelu si Gigi Netoiu? Vreau sa ne spuna si noua domnu Adrian Mititelu care este deferenta? ne batem la campionat? ca toti jucatorii ii vinde la steaua cum netoiu vindea la dinamo ..... ne luptam an de an cu mititelu patron la retrogradare in fiecare an ne scapam in ultimul moment....asa iubeste adrian mititelu echipa? asta crede el ca merita echipa asta?sa fim fericiti ca scapam de la retrogradare?pana cand?ca a mutat echipa din oras si netoiu nu a avut curaju asta....asa e mai bun? eu nu imi dau seama cu ce este mai bun Adrian Mititelu decat Gigi Netoiu...pentru ca jucatorii ii vinde in bucuresti la retrogradare ne luptam....ce face bun Adrian Mititelu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Handicapatul ala de Reghe e adus pentru ca iarasi e Ajica in pana de marafeti si vrea sa-l mai mulga o tura pe tampitul ala de niste parai (sau s-o mulga pe Prodanca)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte comic, dar foarte...trist. Speram ca acet marin v-a ajunge cat de curand dupa mentorul sau, dinel...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca el da faliment zice ca il linjaza ziarele daca scriu ca da faliment. adica ar trebui sa nu scrie sau cum? sa taca toata lumea, sa vorbim in soapta ca pe timpul lui ceasca? omul asta e bolnav....

    RăspundețiȘtergere
  5. @NR. 1
    DIFERENTA DINTRE NETOIU SI MITITELU E IN FAVOAREA LUI NETOIU.DACA ALA ERA RAU ASTA E MOARTEA.

    RăspundețiȘtergere
  6. NIMENI LA MECI!
    campania suporterilor continua!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...