30 mar. 2011

Zi-le Aiurele…


Cum privesc fanii Craiovei plecarea lui Mihai Costea la Steaua?
Suporterii nu sunt supăraţi. Şi-au dat seama de situaţia în care este Universitatea Craiova acum şi au înţeles mutarea. Transferul lui Mihai a fost o necesitate. A fost ca un sacrificiu pentru a salva grupul.

Totuşi, Mihai Costea nu se află acum într-o formă senzaţională...
El se va trezi. Sunt sigur de asta. Mihai va da multe pentru Universitatea până la vară şi veţi vedea că va ajuta echipa să rămână în Liga I.

Florin cum a reacţionat la auzul veştii că fratele său va juca în Ghencea din vară?
S-a bucurat pentru el. Florin e convins că Mihai va merge la un club unde îi va fi mai bine din multe puncte de vedere.

Florin cât mai stă la Ştiinţa?
Florin Costea va pleca în vară. E foarte greu să-l mai ţinem. El a făcut multe pentru această echipă, iar presiunea e prea mare pe el acum. Lumea nu înţelege că Florin de acum nu mai e cel din urmă cu un an şi are nevoie de timp pentru a reveni la forma din trecut. Florin Costea, Silviu Lung junior, Dănănae şi Prepeliţă vor pleca din vară.

De ce faceţi aceste mutări acum?
Jucătorii de acum ai Universităţii Craiova sunt împreună de cinci-şase ani. Ei trebuie să plece spre alte zări, să-şi arate calităţile şi la alte echipe, chiar din străinătate.

Şi cine va veni în locul lor?
Avem destui fotbalişti buni la echipa a doua şi la juniori care sunt sigur că vor face faţă cu brio cerinţelor de la Craiova.



...Că vă vine să credeţi sau nu, ăsta e un interviu acordat de sluga lui Mărin celor de la Prosport. Lipsit de orice urmă de demnitate şi de simţ al penibilului, mireasa Aiurel e dovada că atunci când nu ai caracter, poţi să invoci orice performanţe, pentru că rămâi doar un om mic.

Portavocea lui Minciunelu, adică a distrugătorului spiritului Ştiinţei, ne spune cu mult tupeu că “suporterii nu sunt supăraţi pentru plecarea lui Costea în ghencea”, pentru că acesta a fost “un sacrificiu pentru a salva grupul”. Nu ştim despre care grup vorbeşte cel concediat din ligile inferioare ale cămilelor, pentru că tot el ne dezvăluie şi că în cel mai scurt timp urmează ca şi Florinel, împreună cu Prepelu’, cu Dănă şi cu Silvică junioru’ să ia calea pribegiei. Şi atenţie, “ei trebuie să plece spre alte zări, să-şi arate calităţile şi la alte echipe, chiar din străinătate. Adică ei se vor alătura probabil “noilor proiecte” ale rivalelor tradiţionale. Nu e problemă, atunci nu mai sunt trădători, doar îi vinde booveanu’.
Probabil că Aiurel se referă la grupul format din “destuii fotbalişti buni de la echipa a doua şi de la juniori, care sunt sigur că vor face faţă cu brio cerinţelor de la Craiova”

Aşa că hai la fotbalişti, impostorul demagog care ne apără de dujmani are tarabă plină!

6 comentarii:

  1. Doamne cat de jos a ajuns echipa asta :( vindem jucatori rivalelor in toiul campionatului si ii tinem in continuare la echipa iar faza "chiar si in strainatate" pune capac la toate. am ajuns precum Gloria Bistrita, Victoria Branesti sau Pandurii. poate chiar mai jos :(

    RăspundețiȘtergere
  2. vai si amar de echipa asta.....plecati sclavilor!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. NIMENI LA MECI31 martie, 2011

    VEDETI SI VOI CE IDIOTI SINT CEI CARE AR TREBUI SA FACA PERFORMANTA LA CLUB.PENTRU CE SA NE MAI DUCEM SI SA LE DAM BANI CA SA AIBA SA PLATEASCA CURENTU SI SA DEA DE MANCAR LA BADIGARZII PE CARE SA II TRIMITA MITITELU DUPA NOI SA NE AMENINTE CA REFUZAM SA ACCEPTAM NEMERNICIILE LUI?
    NIMENI LA MECI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata mizerie zace si sub imaginea de “mare campion” a lui Ticleanu asta,de fapt un tip de fotbalist salahor integrat cu succes in Craiova Maxima ca deh era nevoie si de astia si mai apoi un om care si-a speculat cat a putut de bine imaginea si limba fina de pervers...

    RăspundețiȘtergere
  5. du-te ticlene si lasa-ne ca esti penibil

    RăspundețiȘtergere
  6. sintem in b fututi ticlenii matii de muist

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...