15 mar. 2011

Mireasa Aiurel spală mortul cu veselie

Aurel Ţicleanu:
“Universitatea are o echipă nouă, cu câteva meciuri împreună, pe când Timişoara joacă de cîţiva ani în aceeaşi formulă. Noi avem o echipă pe care am făcut-o în 4-5 săptămâni. Am jucat cu o echipă ce evoluează de 4-5 ani împreună. Puteam să emitem pretenţii dacă îndreptam meciul către o zonă prin care puteam să-i ţinem departe de poartă. Ei au jucători mult mai înalţi decât ai noştri şi au avut un avantaj. Arbitrul a dus jocul spre poarta noastră, i-a împins pe timişoreni spre gol!
Urmează meciul cu Astra, acum avem nevoie, mai mult ca oricând, de susţinere din partea fanilor”.


Traducerea CRAIOVASPORT:
Bună ziua dragi suporteri, sunt eu, Aurică comentatoru’. Deci avem o echipă care am făcut-o în 4-5 săptămâni şi am jucat cu o echipă care evoluează de 4-5 ani împreună. Ştiu că aberez, că nu au cum să joace nici ăia de la Timişoara de 5 ani, pentru că în afară de Alexa, cei mai vechi sunt Pantilimon, Goga, Magera şi Cisovsky, care joacă pe-acolo din vara/toamna lui 2008, deci de vreo 2 ani jumate, dacă nu calculăm cele 3 etape de anu’ ăsta.

Ştiu şi că când eram în turneu’ ăla din Turcia, plătit de Reghe, am zis că avem o nouă şi valoroasă echipă, care are aceeaşi încredere şi foame de performanţă, da’ ce să fac, o dau şi eu în funcţie de cum e situaţia. Eu nu prea mint aşa, doar sunt flexibil. Mă pliez pe situaţie. Nu că îl lucrez, da’ şi alenatoru’ ăsta… nu prea e nimic de capu’ lui…
Puteam să avem ceva pretenţii la Timişoara dacă eram eu antrenor, deşi şi-atunci o luam pe coajă de la comuna Brăneşti, chiar dacă jucam cu curu-n poartă. Mai ţineţi minte, când venise Piţi şi jucau ăştia ofensiv, de-i ţineau pe adversari numai în jumatea lor, iar eu muream de ciudă şi spuneam prin ziare că nu sesizez nici o diferenţă şi că şi pe vremea mea echipa juca la fel de bine? Mie nu-mi e naşpa să aberez, că doar sunt profesionist, am venit aici să lucrez şi cu Neţoiu dacă mai ţineţi minte.

Acu’ vine meciu cu Astra şi pentru că de când am revenit la echipă nu am văzut vreo leţcaie, vă transmit că avem nevoie, mai mult oricând, să cumpăraţi bilete, poate aşa mai vedem şi noi un pumn de mărunţiş de la domnu’ Şefu’. Respectele mele şi nu uitaţi, cotizaţi că ne e foame!


Opinia CRAIOVASPORT:
Ca să demontăm minciuna jenantă a miresei Aiurel, vă prezentăm mai jos formula folosită acum 2 zile de timişoreni în partida cu echipa familiei Minciunelu:
Pantilimon – e la prima echipă a Timişoarei din 2006, dar până-n mai 2008 a fost doar rezerva lui Marius Popa.
Helder – aparţinând încă lui Nancy, jucătorul a venit la Timişoara de pe 3 septembrie 2010. Aşa că e bănăţean de-o veşnicie…
Cisovsky – a ajuns la Temeşvar în septembrie 2008, iar în 2009 a absentat vreo 5 luni din cauza unei accidentări. Aşa că are cel mult 2 ani adunaţi în care a jucat în alb-violet. Sau nici măcar, pentru că pe-atunci juca în galben-negru… :))
Ghionea – a sosit la Timişoara în februarie 2011.
Sepsi – e-n Banat din 2010.
Goga – cumpărat în vara lui 2008.
Alexa – joacă la Poli din vara lui 2006, fiind cel mai vechi jucător din 11-le de dumincă.
Bourceanu – s-a mutat în Banat în vara anului 2009.
Zicu – a fost cumpărat de timişoreni vara trecută (2010).
Magera – ca şi Goga, cehul a ajuns la Poli tot în vara lui 2008.
Axente – e al Timişoarei din 2005, dar până în vara lui 2010 a tot fost împrumutat pe la diverse echipe, revenind vara trecută la echipa antrenată acum de Dusan junior.

Nici măcar la schimbări, Uhrin nu a folosit jucători care ar fi făcut până acum mulţi purici prin Banat:
Ricketts – venit la Timişoara în 2011.
Nikolic – transferat în 2010.
Ignjatijevic – adus în 2011.

Acum, să privim echipa umilită la Timişoara:
Lung - Buşu, D. Lopes, Zoro, Dănănae - W. Lopez (Gângioveanu '46), Ologu (Subotic '61), D. Stoica, Prepeliţă - Fl. Costea (Stoianof '71), M. Costea.

Ei bine, în caz că Aurică nu ştie (deşi el e un mare profesionist), îi spunem noi că în afara lui Lopez şi Subotic, care au jucat pentru prima oară în 2011, şi a lui Lopes, care a aterizat la Craiova anul trecut (şi s-a cam făcut de râs), toţi ceilalţi componenţi ai echipei lui Mărin au ani mulţi de când joacă fotbal prin Bănie. Şi, chiar dacă nu a fost folosit prea des în meciuri oficiale, inclusiv nepotu Buşu e de când lumea pe la Craiova şi are sute (dacă nu chiar peste o mie) de antrenamente cu echipa mare, aşa că se cunoaşte destul de bine cu coechipierii.


Spre exemplu, din echipa folosită de Timişoara acum 2 ani, în aprilie 2009, săptămâna trecută n-au mai jucat decât 4 fotbalişti (Pantilimon, Cisovsky, Alexa şi Magera), în timp ce din echipa lui Mărin au fost prezenţi şi duminică 5 jucători (Dănănae, Stoica, Prepeliţă, M. Costea şi F. Costea), deci mai mulţi!
Timişoara Craiova, aprilie 2009:
FC Timişoara: Pantilimon, Bădoi, Nibombe, Cisovsky, Latovlevici, Arm. Karamian, Borbely, Alexa, Art. Karamian, Magera, Bucur
Craiova: Bornescu, Dănănae, Stoica, Găman, Rose, Prepelita, Dilevski, Şoavă, Woobay, M. Costea, Fl. Costea


Asta ca să nu mai vorbim despre meciul din aprilie 2008, când componenţa echipelor a arătat cam aşa:
Poli Timişoara: Popa - Bădoi, Scutaru, Borbely, Milhazes - Abiodun, Srhoj, Aliuţă, Arman Karamyan - Ganea, Bucur
Craiova: Bornescu - Dănănae, Rose, Stoica, Dilevski - Găman, Prepeliţă, Gângioveanu, Costea - Dina, Wobay

Aşadar, pentru bănăţeni nici un jucător care a evoluat în acel meci nu a jucat şi duminică după-amiază, din primul 11 doar Scutaru mai făcând încă parte astăzi din lotul timişorean. De partea cealaltă, e inutil să vă spunem că Dănănae, Stoica, Prepeliţă, Gângioveanu şi Costea sunt şi acum pe Jiu şi, neplătiţi de multe luni, se pregătesc să retrogradeze cu echipa proclamtă de Mărin a fi a familiei sale.


Concluzie:
Prin urmare, în opinia domnului cu coloană vertebrală, pe nume Aurică Ţicleanu, în înfrângerea umilitoare de pe Bega diferenţa nu au facut-o zecile de milioane bagate de Timişoara în transferuri (faţă de jucătorii aduşi gratis de Mărin), ci omogenitatea, fusul orar, umiditatea, furnicile de pe gazon sau norii de pe cer! A, şi evident, era să uităm, arbitrajul. Altfel, ce contează zecile de ocazii ale gazdelor şi prestaţia penibilă a “băieţilor”, dacă ai lu’ Uhrin nu băgau ultimele 4 goluri şi ai lu’ Mărin dădeau şi ei unul, am fi câştigat. Am fost la un pas… nu-i aşa Aiurică? Profesionistule!

11 comentarii:

  1. ticleanu e un slugoi

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai lasa-ti-ne fratilor cu marii nostrii fotbalisti ca nu e nimic de capul lor,nu ati vazut cum se comporta,ce declaratii dau.Nu au pic de verticalitate.De aia au ajuns antrenori de camile toti.Sa ia exemplu de la tiganul de Lucescu, ala antrenor-ziceau unii ca are buget mare dar nu se gandesc ca omul ala stie sa impuna in fata patronului si sa ii ceara ce are nevoie,nu ca scufita asta de Ticleanu.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) iar nu a nimerit mititelu tactica

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze prostesti ..... sa ne spuna ticleanu cand o sa fim in B sau in C cum e cu omogenitatile

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Ticleanu e penibil sa va legati de arbitraj la 4-0. Sa nu uitam cum am egalat pe Branesti, dupa o lovitura libera pentru un fault inexistent.Si asa suntem la pamant,sa nu fim penibilii campionatului. Macar sa murim cu fruntea sus si daca mai gasiti putina demnitate, spuneti lui Mitielu sa lase in pace acest club pentru ca nu il poate ajuta cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. baaa mancavas pula voastra era catpeaci saii batem pastia de la timisoara

    RăspundețiȘtergere
  7. poate aflam si noi ce s-a intamplat la pauza in vestiar, ca breleantii 1 si 2 erau sa fie altoiti de zoro, lopez si prepe

    RăspundețiȘtergere
  8. lupul-cel-rau15 martie, 2011

    Ia ascultati acilea si la Prepe: "N-am jucat asa prost, le-am facut cadou trei goluri"... Apai, bre gagiule, daca mai jucati si prost, cam cat ar fi fost nota de plata? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. IL AVEM PE AURICA DE NIMENI NU E E FRICA......... HAI IN B

    RăspundețiȘtergere
  10. Adrian Mititelu16 martie, 2011

    Nu va luati dupa astia de la Craiovasport

    RăspundețiȘtergere
  11. Timisoara joaca de 15 ani ma iar ai nostri au venit toti cum.De aia am luat mardeala.Ce mai vreti voi acum sa demonstrati?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...